Dodaj do ulubionych

bańka chińska a cellulit - stosujecie? :)

30.03.11, 11:40

Ja zaczełam. I powiem wam że po trzech razach jestem w szoku. Jedyne co zadziałało na mój cellulit to guam za 300zł (8 zabiegów) który stosowałam po porodzie.
A tu taka niepozorna bańka - zupełnie za darmo big_grin i są efekty! Laski na necie twierdzą że po dwóch tygodniach jest już spory postęp. Ja osobiście widze że jest lepiej na udach ,na tyłku jeszcze nie bo tam jest cellulit większy uncertain choć niby gołym okiem mam niewidoczny ale przy sciśnięciu masakra...
Bańki mocno nie zasysam bo jakby nie było boli jak cholera! ale na tyłek stosuję wersję bardziej hardocorową bo i tam ból jest mniejszy big_grin
Obserwuj wątek
    • broceliande Re: bańka chińska a cellulit - stosujecie? :) 30.03.11, 11:42
      Moja znajoma stosowała i są efekty, ja poszłam za 8 stów na terapię próżniową.
      Guam jest dobry już po, żeby wygładzić na końcu i pomóc utrzymać.
      • mewa000 Re: bańka chińska a cellulit - stosujecie? :) 30.03.11, 11:58
        Używałam baniek w zeszłym roku i faktycznie było widać efekty. Muszę do nich wrócić smile
        • laaisa Odkurzacz jest tańszy i skuteczniejszy 30.03.11, 12:15
          działa przecież na tej samej zasadzie..
          • mewa000 Re: Odkurzacz jest tańszy i skuteczniejszy 30.03.11, 12:17
            Odkurzacz tańszy od baniek?? tongue_out
            • laaisa Re: Odkurzacz jest tańszy i skuteczniejszy 30.03.11, 12:19
              przy założeniu, że jest na wyposażeniu...
              • sowa_hu_hu Re: Odkurzacz jest tańszy i skuteczniejszy 30.03.11, 12:21
                tyle że bańke to ja też mam na wyposażeniu ,bo dziecku stawiam jak chore jest.

bańka prądu nie zuużywa smile
                • laaisa Re: Odkurzacz jest tańszy i skuteczniejszy 30.03.11, 12:28
                  przy założeniu, że zamiast prądu, z drugiej strony mąż będzie zasysał-dla wspólnej pięknej sprawy, dalej tanio wychodzi.
                  • gaskama Re: Odkurzacz jest tańszy i skuteczniejszy 30.03.11, 12:33
                    Ale gdzie ma ten mąż odkurzacz zasysać, by działał bez prądu. Kobieto, co ty robisz swojemu mężowi, ja nie jestem pewna, czy tego się nie powinno gdzieś zgłosić. Policja? Niebieska linia?
                    • laaisa Re: Odkurzacz jest tańszy i skuteczniejszy 30.03.11, 12:56
                      tak, powinno-na platformę kontakt24.
              • wuika Re: Odkurzacz jest tańszy i skuteczniejszy 30.03.11, 13:22
                No tak, miotła nie zadziała big_grin
            • broceliande Re: Odkurzacz jest tańszy i skuteczniejszy 30.03.11, 12:57
              Nie, nie tańszy. Poszłam, bo o bańkach nie było słychać, to już dawno było, w 2006.
      • aga.pier Re: bańka chińska a cellulit - stosujecie? :) 30.03.11, 14:12
        i co? jak efekty terapii próżniowej? ile wizyt należy zaliczyć? i czy wszystko kosztuje 800zł czy zalezy od ilości wizyt? dziekuję
        • aga.pier broceliande, to było do Ciebie :-) 30.03.11, 14:13
    • lenka30a Re: bańka chińska a cellulit - stosujecie? :) 30.03.11, 12:19
      miałam niedawno zabiegi na kręgosłup i między innymi zastosowano bankę chińską....myślałam, że zejdę z bóluuncertain
      masochistka!
      • gacusia1 Bol jest tylko przez pierwszych kilka zabiegow 30.03.11, 19:58
        Poza tym jesli ktos ma miesnie w lepszej kondycji to nie boli. Nie wiem czemu tak jest ale jest wink Nawet kosmetyczka przed pierwszym zabiegiem o tym informowala.
    • poecia1 Re: bańka chińska a cellulit - stosujecie? :) 30.03.11, 12:19
      Gdzie można taką bańkę nabyć?
      • mewa000 Re: bańka chińska a cellulit - stosujecie? :) 30.03.11, 12:34
        Ja kupiłam na allegro zestaw 4 baniek i zapłaciłam koło 25zł z przesyłką. Są też w aptekach, ale akurat u mnie nie mieli
    • gacusia1 Re: bańka chińska a cellulit - stosujecie? :) 30.03.11, 19:55
      Banka jest rewelacyjna. Jak mieszkalam w PL to chodzilam na zabiegi "bankowe". Przed wyjazdem do Kanady zaopatrzylam sie w to ustrojstwo i kazdego lata,wlasciwie wiosny robie sobie masaze. Fakt,ze efekt utrzymuje sie dopuki stosujesz masaz,jak przestajesz to po tyg. wszystko wyglada podobnie jak przedtem.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: bańka chińska a cellulit - stosujecie? :) 30.03.11, 20:03
        nie moge mam naczynka...
    • nienarzekam7 poradnik :) 20.04.11, 19:53
      ja stosuję porady z tego bloga, do tej pory sprawdzają się świetnie - homedicspolska.blogspot.com/2011/04/jak-wygadzic-skorke-pomaranczy-czyli.html

a o chińskiej bańce szczerze to nigdy nie słyszałam nawet big_grin
      • nienarzekam7 Re: poradnik :) 02.05.11, 11:52
        może te 2 posty jeszcze Was zaciekawią, o dietach i ortoreksji smile

homedicspolska.blogspot.com/2011/04/porady-chudnij-latwo-czyli-technologia.html
        swolniak.blogspot.com/2011/04/ortoreksja.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka