mysiam 17.12.04, 21:13 pekają okrutnie-a to strasznie boli!!ścieram pumexem,wklepuje kremy ,zawijam na noc...a dale to samo a ...łykam jeszcze falvit...czego brakuje mojemu organizmowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wio_sna Re: pięty!!!!! 17.12.04, 22:10 Krem Scholl'a do pękających pięt. Efekt po 3 dniach gwarantowany. Sprawdziłam, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: pięty!!!!! 07.01.05, 21:39 ja też miałam napisać dokładnie to samo, ale jeszcze jedno: gdy już pięty będą "całe" polecam z całego serca krem do stóp neutrogena!!!!! wypróbowałam chyba już wszystkie dostępne na rynku kremy i żaden, ŻADEN nie uczynił tego, co uczynił ten!!!! Całe swoje życie miałam zgrubiałą wstrętną skórę na piętach, pękającą, nie gojącą się. Zdzierałam tony pumeksów i zużywałam setki tubek kremów. Kupiłam ten krem chyba żeby mieć czyste sumienie, że zrobiłam wszystko. Było na nim napisane, że po tygodniu są efekty. trala lala.. pomyślałam. Spróbowałam i gdyby mi ktoś to powiedział, nie uwierzyłabym. po kilku razach skóra była nie do poznania. Smarowałam rano i wieczorem. Do tej chwili nie mogę wyjść z podziwu. Chylę czoła autorom tego kremu. Polecam szczerze, warto! pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
ewitek01 Re: pięty!!!!! 07.01.05, 22:39 o! warto wiedzieć )) też mam problemy z piętami i bez kremu scholla od razu stają się popękane ale ten wypróbuję Odpowiedz Link Zgłoś