taissa1 01.09.06, 07:46 Witam W poniedziałek zaczęłam diętę 13-dniową i zastanawiam się czy jest tu może ktoś kto również w chwili obecnej ją stosuje?Byłoby fajnie móc się wzajemnie wspieraćPozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zivona Re: Dieta 13-dniowa 01.09.06, 13:44 Hej Ja zaczynam jutro, hehe! Już raz byłam na niej, w listopadzie,więc dobrze wiem co mnie czeka A jak ty się czujesz? pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
taissa1 Re: Dieta 13-dniowa 07.09.06, 08:14 hej. Przepraszam,że pisze dopieo teraz... Już po mojej diecie... Wytrzymałam 6 dni i schudłam 5 kg.Czułam się całkiem nieźle choć przez dwa dni byłam mocno osłabiona(zawroty głowy i bóle głowy). W sobotę moja córcia miała urodziny i niestety skończyłam dietę. Wiem,ze nie powinno się jej powtarzac tak odrazu ale ja chyba od poniedziałku znowu zaczne,z tym ze zmodyfikuję ją sobie troszeczkę. A Tobie jak idzie?Trzymam mocno kciuki ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
nikmona Re: Dieta 13-dniowa 07.09.06, 10:09 Witaj, ja zaczynam w piątek, z mamą swoją mam nadzieję że jakoś we dwie będzie raźniej bo jak ją kiedyś stosowałam to się złamałam w połowie... Monika Odpowiedz Link Zgłoś
taissa1 Re: Dieta 13-dniowa 08.09.06, 07:45 Witam Jestem pewnaże Wam się uda.Będziecie się wspólnie mobilizowały☺ Ja niestety jako jedyna w rodzinie byłam na tej diecie i dlatego chciałam znaleźć grupę wsparcia w tym miejscu☺.Niestety dietkę muszę zacząć od początku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cooky1 Re: Dieta 13-dniowa 07.09.06, 14:41 Dieta jest nie straszna musisz stosować się do niej w 100 %, nie podjadaj, pij dużo wody ( niegazowanej). Mnie udało się schudnąć jakieś dwa lata temu 6 kilogramów i wage trzymam do tej pory, naprawdę warto spróbować i być silną. Zastosowałam ja zaraz po urodzeniu dziecka( jak skończyłam karmić) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
taissa1 Re: Dieta 13-dniowa 08.09.06, 07:53 Witaj. Na dietce byłam sześć dni i schudłam 5 kg a nie trzymałam się jej w 100%. Nie mogłam przełknąć sałaty z oliwą z oliwek więc poprostu wyeliminowałam ją z diety,rybę również. Dwa lata temu także ją stosowałam(przez 11 dni)z tym,że trzymałam się jej "sztywno"i schudłam tylko 5 kg. A może wiecie czym można zastąpić poszczególne produkty??? Pozdrawiam cieplusko☺ Odpowiedz Link Zgłoś
imp9 Re: Dieta 13-dniowa 07.09.06, 15:24 A mogabym poprosić jakiś link do tej diety. Oj przydałoby się, przydało trochę zrzucić inka Odpowiedz Link Zgłoś
taissa1 Re: Dieta 13-dniowa 08.09.06, 07:55 Witam. W internecie jest sporo opisów tej diety.Ja podaję link do pierwszego na który natrafiłam.Pozdrawiam i życzę powodzenia☺ www.poradnia2.ids.bielsko.pl/dieta.html Odpowiedz Link Zgłoś