leokadia206 05.11.06, 14:50 Czesc dziewczyny czy dieta kpoenhadzka to 13 dniowa, to to samo??? moze ktos mi przeslac linka do tej diety bo nie moge znalezc, z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leokadia206 Re: Dita kopenhadzka-to 13dniowa????przepis????? 05.11.06, 14:57 juz znalazlam i jestem przerazona, ale od jutra zaczynam.... trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
malkowa Re: Dita kopenhadzka-to 13dniowa????przepis????? 05.11.06, 15:20 Spokojnie, spokojnie Ja właśnie jestem na 4 dniu (wcześniej przerabiałam tę dietę już raz). Naprawdę nie jest tak źle, jak się wydaje. U mnie najgorsze są poranki - mam taki mały "kryzys głodowy", który na szczęście szybko mija. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
malikowna Re: Dita kopenhadzka-to 13dniowa????przepis????? 05.11.06, 15:55 Cześć to jest nas dwie ja po wczorajszych zakupach-załamałam się i stwierdziłam ,że pora przestać się oszukiwać. Zaczynam. waga startowa 73 kg wzrost 166 cm trzymaj się i daj znać jak ci idzie powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia206 Re: Dita kopenhadzka-to 13dniowa????przepis????? 05.11.06, 22:09 u mnie podobnie 1,65 m, 72 kg!!! , z jednej ciąży 7 kg i teraz z drugiej 7 kg mam nadzieje ze sie uda.... Odpowiedz Link Zgłoś
izab26 Re: Dita kopenhadzka-to 13dniowa????przepis????? 14.11.06, 13:20 a czy ja bym mogła prosic o przepis bo też nie mogę nigdzie znaleśc z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
19maj przepis 14.11.06, 13:34 DZIEŃ 1 I 8 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru W POŁUDNIE 2 jajka na twardo 200 g gotowanego szpinaku , pomidor PO POŁUDNIU Befsztyk wołowy 200g, Sałata z sokiem cytryny i oliwą z oliwek DZIEŃ 2 I 9 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru W POŁUDNIE Befsztyk wołowy 200g, Sałata z sokiem cytryny i oliwą z oliwek świeży owoc PO POŁUDNIU 10 dag szynki 2/3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 I 10 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru W POŁUDNIE 200g gotowanego szpinaku , pomidor, świeży owoc PO POŁUDNIU 2 jajka na twardo, 10 dag szynki, sałata z sokiem cytryny i oliwą z oliwek DZIEŃ 4 I 11 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru W POŁUDNIE 2 jajka na twardo , małe opakowanie serka (np. wiejskiego),duża starta marchew PO POŁUDNIU Filiżanka sałatki owocowej z puszki , 2/3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 I 12 RANO Duża utarta marchew z sokiem z cytryny W POŁUDNIE Porcja chudej ryby 200g z sokiem z cytryny PO POŁUDNIU Befsztyk wołowy 200g , sałata bez dodatków brokuł DZIEŃ6 I 13 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru , grzanka W POŁUDNIE Pierś kurczaka , sałata z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek PO POŁUDNIU 2 jajka na twardo ,duża utarta marchew DZIEŃ 7 RANO 2/3 szklanki lub filiżanka gorzkiej herbaty W POŁUDNIE Gotowane chude mięso wołowe200g ,1 świeży owoc Odpowiedz Link Zgłoś