Dodaj do ulubionych

zwalczyłam celulitis

IP: *.* 23.04.02, 15:48
Polecam wszystkim kurację Guam. To naprawdę rewelacja.Zwalczyłam celulitis, skóra stała się gładka i jednocześnie straciłam w pasie 5 cm. a w bioderkach 7. Moje maleństwo ma 7 miesięcy a mi już udało się wrócić do dawnej sylwetki.Dziewczyny naprawdę polecam.Angelika
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: zwalczyłam celulitis IP: *.* 23.04.02, 15:52
      Angelika!A jakie są koszty tej kuracji? I czy to zabiegi u kosmetyczki, czy samodzielna praca ;).Magda :hello:
      • Gość: Angelika2 Re: zwalczyłam celulitis IP: *.* 23.04.02, 15:57
        samodzielna kuracja. Niestety z tego co wiem preparaty są dostępne tylko dla kosmetyczek. Ja mam zaprzyjaźnioną która mi to kupuje. Zestaw kosztuje 300 zł. Dosyć drogo, ale w gabinecie 1 zabieg kosztuje ok. 100 a nawet 150 zł . a taki zestaw mi wystarczył na 12 zabiegów. Efekty są naprawdę fajne . Sprawdziły to również moje przyjaciółki którym "załatwiłam" przez zaprzyjaźnioną kosmetyczkę Guam.
    • Gość: gosiaLachowska Re: zwalczyłam celulitis IP: *.* 23.04.02, 17:25
      podpisuje sie pod slowami Angeliki2,ja tez 5 lat temu schudlam dzieki Guam,(robilam z tego tez kurs )moge Was pocieszyc,ze widzialam ostatnio w jakims kobiecym czasopismie,ze mozna sobie zamowic ten preparat.nie taki drogi,poniewaz zrobicie sobie z jednego opakowania chyba 5 zabiegow,a u kosmetyczki jeden kosztuje ok 100zl lub wiecej.do zestawu dokupilam sobie jeszcze mydelko i sole do kapieli.jak skoncze karmic(mamy karmiace lub w ciazy nie moga robic tego zabiegu) to tez kupie sobie Guam,chociaz 3 lata temu powtorzylam cala "operacje" i strasznie mnie uda)bo tam nakladalam Guam) piekly i byly czerwone tak jakby poparzone.ale napewno zdecyduje sie niedlugo na kupno tego specyfiku :-)))))aha,trzebaprzy tej kuracji duzo,duzo pic najlepiej wody niegazowanej.zycze Wam powodzenia i pochwalcie sie "zgubionymi "centymetramismile)))pozdrawiam Was i Wasze malenstwa.gosia m.Filipka
      • Gość: dorcia:)) Re: zwalczyłam celulitis- do Gosi Lachowskiej IP: *.* 26.04.02, 14:12
        na pewno kobiety karmiące nie moga tego stosować??? Jestes pewna??? Gdzies wyczytałam w gazecie ze tylko kobiety w ciazy, o karmiązych nic nie mówili... pytam bo najchetniej juz bym zaczęła :D ... Dwa lata temu stosowałam GUAM i rezulaty były super!!!!! Teraz po ciązy z powrotem... buuuuupozdrawiam
        • Gość: Angelika2 Re: zwalczyłam celulitis- do Gosi Lachowskiej IP: *.* 26.04.02, 14:19
          Ja używałam będąc mamą karmiącą. Moja znajoma kosmetyczka(jest po studiach:kosmetologia - a więc wyedukowana) nie widziała przeciwwskazań. Zrobiłam serię zabiegów i karmię dalej. Mój maluszek nie miał żadnej wysypki,alergii itp. podczas tej mojej kuracji.pozdrawiamA
    • Gość: Betka Re: zwalczyłam celulitis IP: *.* 23.04.02, 17:26
      A we Wrocławiu nie trzeba żadnych znjomości, po prostu się kupuje (na ul. Kołłątaja). Osobiście nie próbowałam ale byłam kupić razem z przyjaciółką i ona niestety była bardzo rozczarowana, owszem ubyło jej ale pieniędzy w portfelu.
      • Gość: gosiaLachowska Re: zwalczyłam celulitis IP: *.* 23.04.02, 17:41
        mozliwe,ze Twojej przyjaciolki organizm nie tolerowal Guam lub za malo zrobila zabiegow lub tez,co teraz jest niestety coraz bardziej spotykane,ze duzo rzeczy produkuja w Polsce (np szampon Pantene kupiony w Polsce i zagranica to niebo i ziemia,"polski" proszek Persil pierze gorzej niz najtanszy kupiony za granica,moglabym setki przykladow przytaczac wyprobowanych przeze mnie)bynajmniej ja to zrobilam i zadzialalosmile)))))mozna sobie tez kupic male opakowanie chyba na 3 zabiegi i sprobowac.dzieki Beatko,ze dalas "namiary" gdzie to mozna kupicsmile)))aha,diete kopenhadzka (chociaz kiedys ta dieta byla "beznazwowa")tez robilam bardzo dawno temu (teraz usiluje sie przestawic na jej systemsmile)))tylko,ze ta dieta wygladala tak (szef meza tak poradzil,ktory schudl dzieki tej diecie 24kg!!!!!)a mianowicie,ustalilismy sobie z mezem,ze jemy rano sniadanko,ok 12-13 obiad,a do 18 rozne owoce,pozdrawiam.gosia.
    • Gość: DorotaL Re: zwalczyłam celulitis IP: *.* 23.04.02, 20:48
      Mam pytanie w kwestii formalnej, jakiej firmy są te rewelacyjne preparaty?
      • Gość: Angelika2 Re: zwalczyłam celulitis IP: *.* 24.04.02, 09:02
        Preparaty są właśnie firmy Guam. Odnośnie skuteczności to aby uzyskać odpowiedni efekt należy zrobić całą serię zabiegów czyli ok. 10. Ja robiłam to w ten sposób że pierwsze 5 zabiegów robiłam codziennie a kolejne co drugi dzień. Kilogramowa puszka Guam wystarczyła mi na 12 zabiegów. Oprócz "błotka" w zestawie jest żel o słabszym stężeniu alg. Żelu używałam rano (błotkiem okładałam się wieczorami) i w te dni kiedy nie robiłam zabiegu. Rzeczywiście na niekóre osoby Guam działa dosyć ostro i odczuwają na początku silne pieczenie. Mnie piekło tylko trochę i tylko przez pierwsze 10-15 min. Życzę powodzenia Angelika.
    • Gość: DorotaL Re: zwalczyłam celulitis IP: *.* 24.04.02, 18:16
      Znalazłam na necie sprzedaż wysyłkową zestawu: błotko plus żel. Firma która to rozprowadza to biomedika. Cena ... 299 zł. Na razie nie mam pieniędzy, ale chyba zaczynam odkładać, a moż rodzinkę uda się namówić.
    • Gość: gosiaLachowska Re: zwalczyłam celulitis IP: *.* 24.04.02, 18:39
      kiedys robilam sobie kuracje Guam,ale teraz po ciazy mam rostepy tzn kiedys tez mialam,ale nie tyle co teraz.czy ktoras z Was slyszala cos na ten temat?bylabym bardzo wdzieczna za porady.gosia m.Filipka
      • Gość: paloma Re: zwalczyłam celulitis IP: *.* 24.04.02, 21:36
        Dorotko podaj prosze adres strony gdzie mozna kupic Guam. Dziekuje Ci bardzo, Mam pytanie jesli bym chciala tylko straciac kilka centymetrow w udach, a nie mam celulitis to taki zabieg nie bedzie zbyt inwazyjny? Mam troche dosc tych diet, a cwiczenia daja bardzo powolnie rezultaty.POzdrawiam,Paloma
    • Gość: DorotaL Re: zwalczyłam celulitis IP: *.* 24.04.02, 21:46
      Nie znam sie na tym zupełnie, nie wiem jak na prawdę działają te specyfiki. Stronę znalazłam trochę przez przypadek. Możesz do nich napisać. Adres to: www.inter-biomedika.com.plNapisz jeśli się czegoś dokładniej dowiesz.DorotaL
    • Gość: gosiaLachowska Re: zwalczyłam celulitis IP: *.* 24.04.02, 22:11
      Guam jest przede wszystkim na "niechciane centymetry" ale i z celulitisem umie sobie poradzic.sa tez male opakowania chyba na 3 zabiegi(mi starczylo na 5 )pochwalcie sie pozniej dziewczyny osiagnieciami.pozdrawiamgosia m.Filipka
    • Gość: gosiaLachowska Re: zwalczyłam celulitis-do Dorci IP: *.* 27.04.02, 11:10
      Dorciu,ja robilam kurs z Guam 6 lat temu i wtedy mi mowili,zeby nie stosowac tego podczas ciazy i karmienia (np szampon Nirozal tez nie mozna uzywac w ciazy i karmieniu)ja robilam kursy kosmetyczne i dla vizazystow jako hobby i teraz juz sie tym nie zajmuje,a Angeliki2 kolezanka jest dypl.kosmetyczka to napewno wie lepiej.ale ja osobiscie napewno bym nie robila tego zabiegu podczas karmienia piersia,a najlepiej to popytaj fachowo odpowiedniego lekarzapozdrawiam wszystkich serdecznie.gosia m.Filipka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka