Gość: paulinaw IP: *.* 27.06.02, 06:10 czy ktos uzywal pianki do golenia VEET? mam zamiar zaopatrzyc sie w nia, ale nie wiem czy rzeczywiscie jest taka skuteczna czy rzeczywiscie po nalozeniu pianki i po zmyciu ja gabka skora jest gladka? jak dlugo sie utrzymuja efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Morud Re: pianka do golenia VEET IP: *.* 27.06.02, 07:13 Też jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedka Re: pianka do golenia VEET IP: *.* 27.06.02, 13:04 Ach, dziewczyny, te reklamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rglod Re: pianka do golenia VEET IP: *.* 27.06.02, 13:16 CześćWczoraj ją sprawdziłam i niestety na moje włoski nie działa spływa też ze skóry osobiście jej nie polecam.rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: pianka do golenia VEET IP: *.* 27.06.02, 22:47 Na mnie tez nie działa ta pianka,niestety....Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinaw Re: pianka do golenia VEET IP: *.* 28.06.02, 07:16 jak dobrze, ze Was spytalam nie potrzebnie wydalabym ok. 30 zl - piechota nie chodzi dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta_B Re: pianka do golenia VEET IP: *.* 02.07.02, 16:08 Uległam reklamie, kupiłam i .... wyrzuciłam pieniądze w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuk Re: pianka do golenia VEET IP: *.* 03.07.02, 10:11 Kupiłam Bardzo żałuję. Może i skuteczne, ale piecze, zostawia zaczerwienioną skórę i część włosków. Więcej nie kupię i nikomu nie polecam.ANUK Odpowiedz Link Zgłoś