Dodaj do ulubionych

Dieta? Ale jaka?

IP: *.* 04.12.02, 21:47
Hej, piszę do was, bo pomimo wielu (ciutkę) starań moja waga po ciąży ani drgnie. Zgubiłam juz trochę, ale TO jeszcze mnie nie zadawala. Dieta "13" odpada, gdyz nie jadam mięsa. Może ktoś zna skuteczną dietę, która pomogłaby mi zrzucić co nie co ;) Słyszałam że dieta Cambridge jest niezła. Czy któś ją stosował? Pzdr Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: Dieta? Ale jaka? - odpowiadam IP: *.* 11.12.02, 00:24
      Myślałam, ze odpowie ktoś kto stosował.Ja nie stosowałam, ale o ile dobrze pamietam zrezygnowałam z tej dietki, bo tygodniowy zapas ich jedzonka (chyba, ze mylę z inną dietką) to koszt ok. 200 zł.Dla mnie to było zbyt duzo, wolałam 13-tke :)Pozdrawiam- Siuniaps. ale kiedys Mama mi mówiła, że jakas babeczka u niej w pracy stosowała i bardzo sobie chwaliła.
    • Gość: zwierzozwierzyna Re: Dieta? Ale jaka? IP: *.* 15.12.02, 10:05
      Stosowałam cambridge ale w połączeniu z normalnym jedzonkiem i nie po ciąży (to mnie pewnie czeka dopiero teraz). Jadłam w sumie 5 razy dziennie: perwszą torebkę cambridge"a na dwa razy rano, potem normalne jedzonko ale żeby nie przekraczało 400 kcal i znowu torebkę dzieloną na dwa. Pomogło i to na dosyć długo. Nie pamiętam ile dokładnie czasu mi to zajęło a i koszta teraz już chyba zupełnie inne (to było ok 3 lat temu) jednak jako doświadczony odchudzacz - polecam.Pozdrowienia,Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka