Dodaj do ulubionych

9 grudnia - START

IP: *.* 09.12.02, 08:29
Dzień dobry wszystkim,chciałabym ogłosić, że zaczynam dzisiaj 13-tkę i bardzo proszę o wsparcie i trzymanie kciuków. Będę zadowolona jeśli uda mi się zgubić chociaż 5 kilosów. Napiszcie ile udało Wam się schudnąć po 13-tce?Pozdrawiam jeszcze gruby Kajus
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewusiek Re: 9 grudnia - START IP: *.* 09.12.02, 10:12
      ja też zaczęłam (mam nadzieję,że wytrwam)Ewa
      • Gość: Vase Re: 9 grudnia - START IP: *.* 09.12.02, 19:20
        Dziewczyny! Powodzenia!Ja chyba zaczne od "poniedzialku". (Przyszlego, ma sie rozumiec) :)
    • Gość: Siunia Re: 9 grudnia - START - no .......... IP: *.* 10.12.02, 02:27
      .......... tylko mi się nie waż porzucić dietke po dwóch dniach ;) uSPRAWIEDLIWI cIE TYLKO EWENTUALNE ZŁE SAMOPOCZUCIE .Trzymam kciuki za wytrwałość i super efekty.Ja schudłam 10 kg :)- Siuniaps. pamietaj, ze ja Cie obserwuje ;) i nie dam Ci przerwac dietki :) Powodzenia !
      • Gość: jagodzianka Re: 9 grudnia - START - no .......... IP: *.* 12.12.02, 12:11
        Siunia mam do ciebie pytanie o utrzymanie osiągniętej wagi po zakończeniu diety. Jak bardzo trzeba się pilnować i czy rzeczywiście ta dieta wpływa na przemianę materii?
    • Gość: olaj Re: 9 grudnia - START IP: *.* 10.12.02, 13:37
      I jak idzie? Ja ciąglę nie mogę się zabrać :(Ale trzymam kciuki i ... może kiedyś dołączę.olaj
      • Gość: Ewusiek Re: 9 grudnia - START IP: *.* 10.12.02, 20:26
        odpadłam :((, po nowym roku zacznę.Do Vase, zaczynasz od poniedziałku - a co będziesz jadła w święta? nie będą Cię drażnić potrawy na stole? :what:Ewa
        • Gość: Ewusiek Re: 9 grudnia - START IP: *.* 10.12.02, 20:27
          zapomniałam dodać,że ten szpinak z jajkiem był obrzydliwy...
    • Gość: jagodzianka Re: 9 grudnia - START IP: *.* 12.12.02, 08:47
      Cześć,A ja się trzymam :))) Mam motywację no i terez byłoby głupio przerwać (ukłony w stronę siuni). Muszę powiedzieć, że nawet nieźle się czuję (dzisiaj 4 dzień) Efekty diety dodatkowo wspomoże samochód, który mi się właśnie zepsuł i musiałam poginać półtora kilometra na przystanek autobusowy
      • Gość: Asumpta Re: 9 grudnia - START IP: *.* 12.12.02, 09:37
        witam ... ja zaczełam wczoraj tzn w środę, troche zle sie czuję, ale wytrwam ... musze... dawna garderoba lezy i odpoczywa w szafie , mysle ze niedlugo ja wykorzystam hehehetrzymajcie sie ..... musimy dotrwac!!!!!!PozdrowieniaAsumpta
        • Gość: 55555 Re: 9 grudnia - START IP: *.* 14.12.02, 18:20
          czy mogę stosować tą dietę podczas karmienia piersią i tak na przyszłość czy można dodatkowo pić wodę niegazowaną
          • Gość: Siunia Re: 9 grudnia - START IP: *.* 21.12.02, 23:50
            Można pić wode niegazowaną.Natomiast w czasie karmienia żadna dieta nie jest wskazana - dieta odchudzająca :)Poczekaj z tym jeszcze troszke- Siunia
      • Gość: Italia Re: 9 grudnia - START IP: *.* 14.12.02, 20:27
        Ja jestem w 7 dniu, ktory jest najgorszy. Niestety jestem u tesciów, gdzie nocuje. Jakoś dzisiaj udało mi się symulować udział w posiłkach, ale boję się, że jutro będzie wielkie oburzenie jak nie będę chciała zjeść śniadania. Oczywiście nie mogę się przyznać do żadnej diety, bo by mi zaczęto ją wybijać z głowy...W każdym razie nie radzę wyjeżdzać do rodziny czasie diety. To dodatkowy stres... Poza tym jak na razie schudłam 3 kilo!Anika
    • Gość: Siunia Re: 9 grudnia - START - jak Wam idzie? IP: *.* 21.12.02, 23:51
      Jestem ciekawa jak Wam idzie dietka?A może juz ktos "po"?Dajcie znać jakie efekty- Siunia
      • Gość: Vase Re: 9 grudnia - START - do Ewuska IP: *.* 25.12.02, 17:51
        Ewusiek! Napisalam "poniedzialku" w cudzyslowiu, majac na mysli ktorys tam kolejny poniedzialek. W przyszlosci.. :lol: Ja juz tak mam, ze od "poniedzielku", od "pierwszego", od "po tych urodzinach", od "Nowego Roku"... :sarcastic: Ale pewnie sama dobrze wiesz jak to jest.. hehe!(Gdziez bym sie odwazyla zaczynac przed swietami!) :crazy:
    • Gość: lidka21 Re: 9 grudnia - START IP: *.* 13.01.03, 01:46
      WIATJCIE! Jestem grubasad mam zamiar w końcu się odchudzić wybrałam 13nastke,ale mam kilka pytań.Nie lubie zbytnio kawy,poniewac czuje się po niej bardzo źle, czy mozna ją czymś zastąpic?Jeśli juz pije toz 2 łyżeczkami cukru.Co do szpinaku gdzie w glwicach lub oświęcimiu mozna go kupić ?Licze że mi pomożeciesmileZ góry dziękuje!PZODRAWIAM SERDECZNIE! MÓJ NUMER GG TO 4301795p.s Kajus i jak tam ci dietka poszła?Jakie spożczeżenia i rady dla takiego grubego laika jak ja?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka