Dodaj do ulubionych

Deklaracja... :)))

IP: *.* 24.03.03, 08:21
Piszę na forum, żebym miała świadomość bycia śledzoną w kwestii odchudzania ;). Prawie rok temu zafundowałam sobie "13" i udało się. Potem powtórzyłam ją jeszcze raz /również z sukcesem - mimo że można było ją powtórzyć dopiero po roku/. W związku z nadchodzącymi świętami /jeśli coś nie spuszczę to pęknę :grin:/ i z wiosną, zabieram się za "13" po raz trzeci. Szybko jednak wyjaśniam, że nie wróciłam do wagi wyjściowej sprzed roku, ale lekko przybrałam ;) i nadal mam ochote poczuć się nieco lżej. Proszę o wsparcie!Wiecznie odchudzająca się Magda :hello:!!!dzień pierwszy...
Obserwuj wątek
    • Gość: ulcik Re: Deklaracja... :))) IP: *.* 24.03.03, 11:06
      Jeśli mogę dołączam się ........ dzisiaj mój pierwszy dzień diety Cambridge !!!Proszę o wsparcie ;)ulcik
    • Gość: Siunia Re: Deklaracja... :))) - do Magdy i Ulcika :) IP: *.* 24.03.03, 16:08
      Ok, mam Was na oku :)I mam nadzieję, ze nawet jakby (tfuuu! tfuuuu!) eDziecko umarło :( to śledzić Was będę nadal :)I o efekty zapytam za jakiś czas.U mnie za to odchudzanie miało byc nie wcześniej jak na jesień, ale z "cyca" zaczynaja być nici :( I może gdyby jednak sie nie udało, to i ja za dietę się wezme.A tak wcześniej pisałąm, że chciałabym znów poczuc się tak cudownie jak po zeszłorocznej 13-tce. Jednak wszystko było uzależnione od "cyca".A tu robi się .......... (wstawić co się chce ;) ) i nawet przez tpo odchudzac się nie mam już ochoty.Wolałabym nadal móc walczyc z "cycem" - no ale to chyba nie na to forum, te żale?- Siuniaps. a Wy trwajcie w postanowieniu i o sprawozdania proszę :) No i bez "grzeszków", już ja Was rozlicze ;)
      • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Deklaracja... :))) - do Siuni IP: *.* 24.03.03, 16:42
        Czuję Twoje baczne oko ;)
    • Gość: Agnieszka.Z Re: Deklaracja... :))) IP: *.* 24.03.03, 19:14
      ja sie dołączam!!!!!!!!!!!! ale do diety"13" dodam ,że u mnie w pracy zaczynamy od jutra we 4 -w grupie zawsze rażniej.byłabym zadowolona za "oddanie" ok. 6 kg.
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Deklaracja... :))) IP: *.* 25.03.03, 17:27
      No i nic nie wyszło z "13"... :cry:Przy konsumpcji wołowiny dostałam tak zwanej cofki ;) i mięsko wylądowało w koszu. Podejście do szpnaku skończyło się jak wyżej i wczorajszy dzień spędziłam na czczo :(. Dzisiaj natomias strawiłam 2 kromeczki trójkątnego czarnego chlebka z szynką... Nawet nie liczę kaloriii, bo pewnie jakieś ułamki mi wyjdą ;).Tak więc nie trzynastka, ale bardzo drastyczne odchudzanie mi wyszło. Dam znać jak mi idzie dalej.Magda :hello:dzień drugi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka