gagatek194 08.02.07, 22:30 jak dojść do formy po porodzie karmiąc piersią. Potrzebuję motywacji, mam sporą ndwagę i pozatym że coraz gorzej się z tym czuję, nic nie robię (nie mam pomysłu jak się za siebie zabrać). Proszę o rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: jak schudnąć po ciąży? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:32 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=580 Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam Gagatku 08.02.07, 22:46 Nawet żeby dotrzeć na księżyc trzeba zrobic pierwszy krok. W poniedziałek (od poniedziałku najlepiej zaczynać weź pieniążki idź do najbliższego klubu fitness w ciągu specerku z dzieckiem. Dowiedz się co i jak i zapisz się na ćwiczenia. W weekend ustal, gdzie możesz zostawić dziecko jak będziesz szła do klubu. I do dzieła! Choćbyśmy miały najlepsze chęci i rady, to my za Ciebie tego niestety (albo i stety) tego nie zrobimy Co do motywacji to wierzę, że masz nadto argumentów żeby schudnąć. Trzeba tylko zabrać się do dzieła Kup od razu karnet na cały miesiąc żebyś nie miała później wymówek Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Gagatku 09.02.07, 01:53 podobno karmienie piersia bardzo pomaga w straceniu nadwagi a tak w ogole to klasycznie- odpowiednia dieta + duzo ruchu. mozna cwiczyc razem z dzieckiem. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: jak schudnąć po ciąży? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:10 dietamm.com/index.php oraz ciaga dalszy : dietamm.com/forum/index.php mnie pomoglo przynajmniej nie glodowalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klemensik Re: jak schudnąć po ciąży? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:29 Ja nie chudłam jak karmiłam piersią, może za dużo jadłam. Ale dałam sobie spokój dopóki karmiłam. Po 11 miesiącach wzięłam się za siebie. Nie jadłam białego pieczywa, słodyczy i późnej kolacji. Ćwiczyłam w domu brzuszki, hula-hop i takie 20 minutowy program na video z Cindy Craword. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
paulaula Re: jak schudnąć po ciąży? 09.02.07, 14:31 Karmienie to ogromny wydatek energetyczny, więc jeśli nie będziesz się objadać samo załatwi sprawę. Natura nam sprzyja, dla dobra dziecka nie należy jeść czekolady, dużo z nim spacerować. Ja po pierwszej ciązy karmiąc 1,5 roku schudłam 16kg (przytyłam w ciązy 9),ważyłam na koniec karmienia 43kg, w drugiej, mając już 32 lata (co działało na moją niekorzyść)przytyłam 14kg i 4 miesiące po urodzeniu został 2kg, które są do dziś, ale nie mają znaczenia, bo ważę 51kg. Moim zdaniem to najlepszy sposób, karmić długo, kilka godzin dziennie spacerować z dzieckiem i nie jeść słodyczy. Wystarczy, jeśli nie towarzyszy nam żadna choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
asia0212 Re: jak schudnąć po ciąży? 09.02.07, 17:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=580&w=48131039 Odpowiedz Link Zgłoś
wanieczka Re: jak schudnąć po ciąży? 12.02.07, 08:42 polecam zajęcia poporodowe plus serię masaży-rewelacja-www.studiozdrowia.hbz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kkarrola Re: jak schudnąć po ciąży? 18.02.07, 21:42 a na czym polegają te masaże wyszczuplające?? Odpowiedz Link Zgłoś