Dodaj do ulubionych

jak schudnąć po ciąży?

08.02.07, 22:30
jak dojść do formy po porodzie karmiąc piersią. Potrzebuję motywacji, mam
sporą ndwagę i pozatym że coraz gorzej się z tym czuję, nic nie robię (nie
mam pomysłu jak się za siebie zabrać). Proszę o rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: majka Re: jak schudnąć po ciąży? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:32
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=580
      • honeybeam Gagatku 08.02.07, 22:46
        Nawet żeby dotrzeć na księżyc trzeba zrobic pierwszy krok. W poniedziałek (od
        poniedziałku najlepiej zaczynać wink weź pieniążki idź do najbliższego klubu
        fitness w ciągu specerku z dzieckiem. Dowiedz się co i jak i zapisz się na
        ćwiczenia. W weekend ustal, gdzie możesz zostawić dziecko jak będziesz szła do
        klubu. I do dzieła! Choćbyśmy miały najlepsze chęci i rady, to my za Ciebie
        tego niestety (albo i stety) tego nie zrobimy wink Co do motywacji to wierzę, że
        masz nadto argumentów żeby schudnąć. Trzeba tylko zabrać się do dzieła smile
        Kup od razu karnet na cały miesiąc żebyś nie miała później wymówek wink
        • venus22 Re: Gagatku 09.02.07, 01:53
          podobno karmienie piersia bardzo pomaga w straceniu nadwagi a tak w ogole to
          klasycznie-
          odpowiednia dieta + duzo ruchu.

mozna cwiczyc razem z dzieckiem.

Venus
    • Gość: zyta Re: jak schudnąć po ciąży? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:10

dietamm.com/index.php oraz ciaga dalszy :

dietamm.com/forum/index.php
      mnie pomoglo
      przynajmniej nie glodowalam
      • Gość: klemensik Re: jak schudnąć po ciąży? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:29
        Ja nie chudłam jak karmiłam piersią, może za dużo jadłam. Ale dałam sobie spokój
        dopóki karmiłam. Po 11 miesiącach wzięłam się za siebie. Nie jadłam białego
        pieczywa, słodyczy i późnej kolacji. Ćwiczyłam w domu brzuszki, hula-hop i takie
        20 minutowy program na video z Cindy Craword. Powodzenia.
    • paulaula Re: jak schudnąć po ciąży? 09.02.07, 14:31
      Karmienie to ogromny wydatek energetyczny, więc jeśli nie będziesz się objadać
      samo załatwi sprawę. Natura nam sprzyja, dla dobra dziecka nie należy jeść
      czekolady, dużo z nim spacerować. Ja po pierwszej ciązy karmiąc 1,5 roku
      schudłam 16kg (przytyłam w ciązy 9),ważyłam na koniec karmienia 43kg, w
      drugiej, mając już 32 lata (co działało na moją niekorzyść)przytyłam 14kg i 4
      miesiące po urodzeniu został 2kg, które są do dziś, ale nie mają znaczenia, bo
      ważę 51kg. Moim zdaniem to najlepszy sposób, karmić długo, kilka godzin
      dziennie spacerować z dzieckiem i nie jeść słodyczy. Wystarczy, jeśli nie
      towarzyszy nam żadna choroba.
    • asia0212 Re: jak schudnąć po ciąży? 09.02.07, 17:42
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=580&w=48131039
      • wanieczka Re: jak schudnąć po ciąży? 12.02.07, 08:42
        polecam zajęcia poporodowe plus serię masaży-rewelacja-www.studiozdrowia.hbz.pl
        • kkarrola Re: jak schudnąć po ciąży? 18.02.07, 21:42
          a na czym polegają te masaże wyszczuplające??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka