magdalena1811 18.05.07, 13:33 Robiła któraś???????? Ja rozważam taki zabieg na brzuch, w Kielcach kosztuje 2 tysiące, to sporo, nie wiem czy warto??? Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiawal Re: Zabiegi Ultracontour 05.06.07, 11:21 Ja idę na pierwszy zabieg ( sam brzuszek ) w piątek. mam w planie narazie 3 zabiegi ( w odstępie tygodnia ). i miedzyczasie bedę robiła zabiegi tri-active, które są na pojędrnienie skóry, a przy okazji na celulit. po porodzie skóra nie wróciła do takiej formy jak była przed ciążą. a jak jeszcze przy okazji stracę ( a mam nadzieje ze tak! ) kilka cm w wyniku ultracontour, to żeby nic nie wisiało to tri-active ma pomóc. no to poczekamy do piątku i zobaczymy Serię wszystkich zabiegów kończę 29 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
skubany_kotecek Re: Zabiegi Ultracontour 05.06.07, 13:21 hej gosiawal to napisz pozniej jakie wrazenia i efekty Odpowiedz Link Zgłoś
gosiawal Re: Zabiegi Ultracontour 11.06.07, 12:27 no to tak ja pisałam byłam w piątek na pierwszym zabiegu ultracontour. i tak zacznę od tego ze wziełam sobie narazie pakiet 3 zabiegów, kosztowało mnie to 2tyś. wzięłam sobie tez pakiet 10 zabiegów ujedrniających na całe ciało - koszt 1,8 tyś. zabier ultracontour jest faktycznie bezbolesny czuje sie tylko tak jakby delikatne kłucie igiełką co jakiś czas. samo wysyłanie ultradzwięków trwało jakies 20 minut. i to ostatnie robi pani stojąc nad tobą, natomiast potem pasemi przypina do brzucha takie 4 głowice i 20 minut trwa drenaż limfatycznego, który tez jest bezbolesny. jak sie dowiedziałam na efekty sie nie czeka, tylko mają byc od razu po zabiegu. pytałam tez, gdyż wyczytałam na forum ze ultracontour nie rozbija komórek tłuszczowych, czy tak jest, dowiedziałam sie ze rozbija, tak samo jak ultrashape, wiec juz nie wiem jaka jest róznica miedzy zabiegami. po ultrashape efekty są po paru tygodniach, wiec jak możliwe ze tu są od razu?! tego nadal nie wiem. po zabiegu miałam od razu drugi zabieg tri-acitive, ten juz sie czuje. ale dzis jestem 3 dzień po zabiegu i juz czuje ze brzuszek mam odrobinke jędrniejszy, a jeszcze 9 zbiegów przede mną. co do samego zabiegu ultracontour, to pani mnie mierzyła w obowdzie przed i po zabiegu, i była róznica 3,5 centymetra. tyle tylko że jak przyjechałam do domku zmierzyłam się ponownie ( przed wyjściem z domu też sie mierzyłam ) i według mnie nic sie nie zmieniło. może Pani żle zmierzyła, może chodzi o to ze jak leżałam przed 2 godziny i sie wszystko "ugniotło". nie wiem. ogólnie rzecz biorąc to na dzień dzisiejszy nie bardzo jestem zadowolona z tego zabiegu, bo troszke to kosztowało, a efektów narazie żadnych nie ma. coprawda Pani która robiła mi tez zabieg powiedziała ze u niej efekt byl dopiero po 4 zabiegu... no cóż, jeszcze dwa zabiego przede mną. jak nic z tego nie wyjdzie to spróbuje ultrashape, tylko mowiąc szczerze w krakowie nawet nie wiem czy gdzies to robią. może ktos wie. a może ktoś miał ultracontour i napisze jakie i po ilu zabiegach miał efekty. ostateczną ocenę wydam jedank 29 czerwca. do tego czasu wstrzymam sie jednak z oceną, choc nie ukrywam ze troszeczkę zawiedziona jestem. no i ciekawa tez jestem co powie Pani jak mnie bedzie mierzyc przed następnym zabiegiem, i wynik bedzie taki sam jak przed pierwszym zabiegiem, a nie po nim... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiawal Re: Zabiegi Ultracontour 13.07.07, 15:52 No to jestem juz po całej serii wszystkiego. i podusmowanie jest jedno ultracontour nic nie daje, wyrzucone pieniązki w błoto. o ile zabieg tri-active coś dał, bo ramiona ładniej wygladają, to ultracontour kompletnie nic nie dał. stracony czas i pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś