marcia19 04.04.08, 13:38 Nareszcie mam to o czym marzyłam! Długie, blond z czarnym piekne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Przedłuzyłam włoski!!! :D 04.04.08, 18:13 "blond z czarnym piekne!"- a co pięknego może byc we fryzurze "na borsuka"? Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga Re: Przedłuzyłam włoski!!! :D 04.04.08, 19:18 Tylko nie to! Takie połączenia są fatalne i dawno wyszły z mody . Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkalovemax Re: Przedłuzyłam włoski!!! :D 04.04.08, 21:35 tez kiedys chcialam cos takiego, ale fryzjerka mi odradzila ,powiedziala ze bede sie w takiej fryzurze czula jak pani z ulicy albo kiepska barbie Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: Przedłuzyłam włoski!!! :D 04.04.08, 22:25 ale jestescie niemile! i popsujecie dziewczynie radosc! fajnie, ze sie cieszysz i sobie podobasz. bo im nie musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19 Re: Przedłuzyłam włoski!!! :D 06.04.08, 14:53 Absolutnie się nie przejmuję komentarzami pań! Mi sie to podoba i tylko to się liczy. A, że ktoś ma inne zdanie to już jego sprawa. Jeśli któraś z dziewczyn się wacha nad przedłużeniem włosów to serdecznie polecam! Naprawdę to poprawia samopoczucie Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19 Re: ile zapłaciłaś ??? 08.04.08, 13:09 450zł włos syntetyczny, bo naturalnych się jakoś brzydzę. Przedłużałam metodą zgrzewania u Mistrza Polski. Jestem zadowolona, nie wiem co byś chciała więcej wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Przedłuzyłam włoski!!! :D 08.04.08, 13:28 najwazniejsze, ze tobie sie podoba i ze super sie czujesz ja osobiscie nie odwazylabym sie na taki eksperyment. kilka kolezanek przedluzalo sobie wlosy i z odleglosci 2 metrow widac bylo, ze sa sztuczne. wydaje mi sie, ze takie doklejane wlosy nie wygladaj zbyt naturalnie, poza tym czesto miejsca, w ktorych wlosy sa sklejane sa widoczne... Odpowiedz Link Zgłoś
jkk74 Re: Przedłuzyłam włoski!!! :D 11.04.08, 16:13 A jakie miasto jeśli można spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19 Re: Przedłuzyłam włoski!!! :D 11.04.08, 21:27 Mysłowice, okolice Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciusia Re: Przedłuzyłam włoski!!! :D 22.04.08, 10:04 jestem fryzjerką i sama miałam wiele razy przedłużane włosy,ale nigdy w zyciu bym sie nie zdecydowała na syntetyki.Zobaczysz sama po kilku myciach jaki bedziesz miała filc.Nie ma nic gorszego.Nie ma co sie brzydzic naturalnych włosów ,a jak sie brzydzisz po jakiejs pani to poczekaj teraz na komunie i sobie kup od jakiejs dziewczynki tak zwane włosy dziewicze,sa najlepsze,bo nigdy nie były farbowane.Zreszta jak Ci troche odrosna zgrzewy to juz nie bedzie tak wesoło.Odradzam syntetyki i polecam tylko włosy naturalne.Najlepiej slowiańskie oczywiscie,ale to dość kosztowne. Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19 Re: Przedłuzyłam włoski!!! :D 25.04.08, 19:57 Włoski mam już 3 tygodnie i myję co 3-4 dni, jak narazie wyglądają tak jak nowe. Pozatym używam specjalnych kosmetyków. Oczywiście w chwili, gdy włosy mi odrosną, udam się do fryzjera na zmianę pasemek. W moim przypadku akurat nie chodziło o pieniądze lecz obrzydzenie do noszenia cudzych włosów, bez znaczenia czy to jakiejś kobiety czy dziewczynki, poprostu brzydzi mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś