amamutek 16.11.03, 18:24 jestem ciekawa jakie są wasze ulubione perfumy ? U mnie już od ok. 2 lat króluje Jadore Diora. Ale chyba już czas na zmianę. Zaczynam się rozgladać za nowym zapachem marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatach77 Re: Ukochane perfumy 16.11.03, 20:48 Ja używam Elizabeth Arden 5th avenue - nie są kwiatowe ani mdłe i długo pozostaje zapach ja je uwielbiam.Sprawdż w sklepie może spodobają Ci się. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Ukochane perfumy 16.11.03, 21:08 ja Elizabeth Arden Grean Tea i uwielbiam na zimowe dni Mexx Odpowiedz Link Zgłoś
mycha_77 Re: Ukochane perfumy 16.11.03, 21:56 Ostatnio polubiłam nowy zapach CHANEL CHANCE Jest po prostu cudowny Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia12 Re: Ukochane perfumy 16.11.03, 22:39 a ja XS Paco Rabanne,moje ulubione od dawna,mój meżczyzna mówi,że te perfumy maja chyba w sobie afrodyzjaki Odpowiedz Link Zgłoś
nusia29 Re: Ukochane perfumy 16.11.03, 22:44 Czesc Dziewczyny ! od jakiegos czasu uwielbiam zapach DKNY , czyli Donna Karan - New York , mmm piekny Sprawdzcie , polecam , ten zapach obezwladnia . nusia. Odpowiedz Link Zgłoś
riddle1 Re: Ukochane perfumy 17.11.03, 00:47 Ja od paru ładnych lat preferuję tylko "212" (Carolina Herrera), ale ostatnio używam też "Armani Mania" (Giorgio Armani). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamabruna Re: Ukochane perfumy 17.11.03, 09:45 Zawsze Allure Chanel, Kenzo Jungle Elephant, a ostatnio Very irresistible Givenchy. Piękny, nowy apach. Polecam. Lidka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=8646102 Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: Ukochane perfumy 17.11.03, 15:09 a moje to Far Away z avonu albo Qestion-tj podróbka Exclamation.Obydwa zapachy sa słodkie.A jesli chodzi o zapach taki swiezy to polecam Suny Skies lub Celebre równie z z Avonu. a kiedys (teraz juz nie ma) firma Oriflame miała super zapach Aspasia ale niestety juz go nie produkują ! PS.Ja mam fisia na punkcie Avonu to dlatego..... Odpowiedz Link Zgłoś
exodus774 Re: Ukochane perfumy 17.11.03, 15:35 sunflower E.Arden od 6 lat co jakiś czas próbuje zmienić ale wtedy stanowczo protestuje mój M konserwatysta straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
odalie Re: Ukochane perfumy 17.11.03, 19:24 Zima - Image Cerrutiego. Lato - Light Blue Dolce&Gabbana. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Ukochane perfumy 18.11.03, 08:44 212 Carolina Herrera. Ostatnio z braku laku w sklepie wolnoclowym, kupilam NOA, ale to nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
martapolocz Re: Ukochane perfumy 18.11.03, 11:44 ostatnio spodobał mi się light blue Dolce gabbana, a mój mąż z kolei uwielbia coco mademoiselle chanel, szleje jak się nim poperfumuję , na znajomych facetów ten zapach też działa Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Ukochane perfumy 18.11.03, 10:59 truth calvina cleina a na wielkie wyjscia poison diora,na poczatku moze mozny ale jak wywietrzeje to prawdziwy afrodyzjak Odpowiedz Link Zgłoś
mamabruna Re: Ukochane perfumy 18.11.03, 13:28 Zawsze Allure - Chanel, Diune - Dior, Jungle Elephant - Kenzo, a ostatnio baaaardzo spodobał mi sie Very Irresistible - Givenchy. Piekny, kobiecy wydaje mi się taki uroczy. pozdrawiam Lidka-mamabruna Odpowiedz Link Zgłoś
jakel Re: Ukochane perfumy 18.11.03, 14:05 A ja polubiłam Opium - zmysłowe i orientalne Davidoff - świeży Infinitive - nie wiem jakiej firmy, bo na flaszce nie ma żadnych danych. Perfumy podobno bardzo regionalne i można je dostać tylko w Paryżu. W żadnej polskiej perfumerii nie znalazłam tak pięknie pachnących perfum (świeży zapach, ale jednocześnie zagadkowy, bo nie przypomina znanych nam innych perfum). Gdyby któraś z was natknęła się na te perfumy, to dajcie znać, gdzie w Polsce można je kupić. EJ Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_franio Re: Ukochane perfumy 19.11.03, 09:40 Od bardzo dawna Allure Chanel, wcześniej XS Paco Rabanne. Były jakieś nieudane próby zamiany Allure na coś innego, ale nieudane. Zawsze do nich wracam. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
merigold_triss Re: Ukochane perfumy 19.11.03, 10:04 niezmiennie chanel rozne jego formy. Odpowiedz Link Zgłoś
squaw1 Re: Ukochane perfumy 19.11.03, 15:44 Deep Reed - Hugo Boss uwielbiam ten zapach Jadore - Diora Chanel - prawie wszystkie Angel - Thierry Muglera Pzdr squaw1 Odpowiedz Link Zgłoś
claire Re: Ukochane perfumy 19.11.03, 16:36 Od zawsze: lato - Aqua di Gio, G.Armani zima - Poeme ,Lancome ale 2 lata temu...zachwycił mnie zapach Manifesto,I.Rosellini i używam go bez względu na porę roku. Pozdrawiam claire. Odpowiedz Link Zgłoś
ewagrant Re: Ukochane perfumy 19.11.03, 18:54 5th ave Elizabeth Arden Contradiction KC JOOp te uzywam za wyjscie na codzien JLO by Jennifer Lopez A na wielkie wyjscie) Kenzo z serii Jungle Elephant Mysle tez o Michelle, Rush by Gucci, i Jadore- Dior ale nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
mamaizyimoniki Re: Ukochane perfumy 19.11.03, 21:41 1. escape 2. coco mademoiselle 3. miracle 4. carribean paradise Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: Ukochane perfumy 21.11.03, 12:23 1. Coco mademoiselle 2. Escape 3. Carolina 212 4. Truth Odpowiedz Link Zgłoś
mamka5 Re: Ukochane perfumy 12.12.03, 17:18 Moje ulubione perfumy to dolce gabbana light blue oraz lacosta. Odpowiedz Link Zgłoś
misieczek Re: Ukochane perfumy 20.11.03, 09:03 My z mężem od lat Paco Rabanne XS w wersji damskiej i męskiej oczywiście. ja jeszcze na lato L'eau par Kenzo a zimą, szczególnie na wieczór Tempore Donna Laury Biagotti. Ostatnio bardzo mi sie spodobały Paco Rabanne Pour Elle- nowy zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
burza4 Re: Ukochane perfumy 20.11.03, 11:49 cerutti 1881, by (dolce gabana), eau du kenzo na lato i ostatnio przede wszystkim lolita lempicky Odpowiedz Link Zgłoś
monikalb Re: Ukochane perfumy 20.11.03, 13:09 kilka lat temu urzekły mnie NOA firmy Cacharel i jestem im wierna do dzisiaj, chociaż ....... ostatnio zdradziłam je z damskimi LACOSTE Odpowiedz Link Zgłoś
mikimi1 Re: Ukochane perfumy 20.11.03, 16:20 1 Coco Mademoiselle Chanel 2 Poeme Lancome 3Chanel Allure Fajny jest nowy zapach Chance Chanel ale jak dla mnie troszke za delikatny zwlaszcza na zime,ale na lato bedzie jak znalazl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mimka21 Re: Ukochane perfumy 21.11.03, 00:07 Hiris Hermesa, obecnie niemal nie do kupienia Declaration Cartiera (to perfumy meskie, ale mi wyjatkowo pasuja, wiec uzywam i mi w nich dobrze, szczegolnie zima) a na lato Eau Vitaminee Biothermu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nici1 Re: Ukochane perfumy 21.11.03, 10:41 A ja to tylko mogę sobie pomarzyć o prawdziwych perfumach, a marze o jadore lub 5th aveneu ech... Odpowiedz Link Zgłoś
strega Re: Ukochane perfumy 21.11.03, 12:39 U mnie zimą króluje Angel,uwielbiam ten zapach. Poza tym Dune,Hypnotic Poison i Good Life. Czasem jeszcze wracam do pierwszych perfum, które miałam- Dolce Vita. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajki Re: Ukochane perfumy 22.11.03, 12:33 wiosna lato jesień zima Davidoff Cool Water latem robią się swieże cytrusowe a zimą są słodkie a buteleczka wprost prosi się by trzymać ją w rękach ma fantastycznie niewydumany i przyjemny kształt lubię też coco mademoiselle papatki Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: Ukochane perfumy 22.11.03, 19:28 issey miyake L'eau d'issey uzywam go prawie non stop od dnia slubu (prezent na wieczor panienski od siostry) oj to juz prawie 4 lata jest super ale ostatnio tez myslalam nad zmiana cos mi nie pasuje ten zapach do roli mamusi ale jak wchodze do empiku to po 3 roznych zapachach tez juz nic nie odroznie, chyba znow zdam sie na intuicje siostry (tylko jak jej ktora nie wie co to macierzynstwo wytlumaczyc jak pachnie mama?) Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Ukochane perfumy 22.11.03, 18:13 A ja ostatnio kupiłam sobie Hugo, żałuję tylko że taką dużą pojemność, bo już mi się znudził ten zapach . Rezultat jest taki, że Hugo stoi sobie i czeka, aż z niego skorzystam. Mam też śliczny perfum Naomagic- Naomi Campbell. Miłego perfumowania.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
b113 Re: Ukochane perfumy 12.12.03, 23:32 1.Latem: cool water-Dawidoff i Green tea -Elizabeth arden 2.Zima: poeme Lancome,dolce vita -Dior Odpowiedz Link Zgłoś
esteel Re: Ukochane perfumy 14.12.03, 22:03 Haja, ja ostatnio uzywam "OMNIA" Bulgari, cudny. Dla mnie pachnie troche tak jak moje male dzieciatko ( chyba biala czekolada tam dominuje). Rewelacja polecam. Esteel Odpowiedz Link Zgłoś
kmiszka Re: Ukochane perfumy 14.12.03, 22:19 Ja uwielbiam clinique happy heart - elegancki, swiezy, energizujacy. I neci mnie ostatnio nowa edycja j'adore, tylko te ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
malpig Re: Ukochane perfumy 15.12.03, 10:23 1.Coco Mademoiselle 2. Miracle 3. Glamour - R. Lauren 4. Envy - Gucci 5 True Love - E. Arden Odpowiedz Link Zgłoś