monamamona Re: ...i znowu o odchudzaniu c.d !!!! :) 04.08.09, 12:42 Hej dziewczyny jak tam wakacyjne odchudzanie ? U mnie poprawa duża, może nie na samej wadze ( tylko - 1kg) ale ogólnie zdrowie i samopoczucie - szok. Miesiąc biorę tabletki na tarczycę , i nie mogę się nadziwić że wrócił mi taki komfort. Zdecydowanie lepsze samopoczucie, chroniczne zmęczenie przeszło. Normalne godziny snu 7-8 godzin już wystarczą i nie snuję się jak cień. Minęły kłopoty z zaparciami ( co nie było bez wpływu na wagę). Nie odchudzam się specjalnie a waga jak już wspomniałam drgnęła w dół. Dostałam też lek na włosy i jakoś pomalutku coraz mniej ich wypada. Mam nadzieję że te tendencje się utrzymają Aha, chodzę tez na maszynę "telepiącą" ) zaczynam 3 miesiąc , i stwierdzam iż o ile na odchudzanie to może wielkiego efektu nie ma, o tyle na stan skóry bardzo duży. Wiszące flaczki na rękach , na nogach i brzuchu zmniejszyły się , cellulitis również. Mięśnie są też ciut silniejsze w związku z czym lepiej znoszą wysiłek fizyczny. Ogólnie obserwuję poprawę kondycji psycho-fizycznej mimo iż mam nawał pracy i dużo stresów. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za was. Jadę na wakacje we wrześniu i mam nadzieję że do tego czasu będzie jeszcze lepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
becia-b do monamamona 04.08.09, 22:59 Ja też jestem na lekach na niedoczynnośc tarczycy.Biorę je od miesiąca.Pani doktor powiedziałą,że po tych lekach powinnam troszkę schudnąC.Ale jakoś efektów ,jak na razie nie widzę Na jakich jesteś lekach ???? Odpowiedz Link Zgłoś
monamamona Re: do monamamona 05.08.09, 18:26 Biorę Euthyrox. Nie zauważyłam żadnych negatywnych skutków ubocznych. Dziś na wadze już jest 2 kg mniej jak faaaajnie . Ale to nie tylko same tabletki, pilnuję się z jedzeniem, staram nie objadać jak poprzednio słodyczami. Przymuszam sie do normalnych posiłków, bo poprzednio jadłam byle co i byle gdzie , same suche rzeczy, zimne, żadnych ciepłych. No i brak zaparć .. już zapomniałam jak można się lekko czuć. Właśnie chyba to poczucie lekkości tak mi się podoba, że najbardziej mnie to motywuje żeby je utrzymać i nie zapychać żołądka. Na razie jest ok, ale pamietam , że nieraz już było ok a potem stare nawyki wracały jak bumerang , wiec jak utzymam tą wagę przez 2 miesiące to dopiero będzie sukces Odpowiedz Link Zgłoś
becia-b Re: do monamamona 06.08.09, 17:09 Ja też biorę Euthyrox 50.Może po jakimś czasie bedą widoczne efekty.Zobaczymy.Czuję się po mich też raczej dobrze.Nie stwierdziłam jakiś ubocznych działań .Potrzeba czasu .... pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
aaarwenaaa82 krótkie podsumowanie 07.08.09, 10:55 co u mnie.. zaczęłam pod koniec czerwca czyli działam ok m-ca i trochę.. na początku 64 na wadze, na dziś rano 57, łe matko cud jakiś...czyli do swojej wagi sprzed ciąży jeszcze jakieś 4 kg, nadal intensywnie kręcę hula,i spacery z młodym 2-godzinne, z orbitekiem troszkę przystopowałam bo jak juz pisałam mięśnie ud się wyrabiaja , a tego nie chcę, choć myśle sobie że zacznę znów na najmniejszym obciażeniu,,i tak najbardziej zadowolona jestem z brzucha i okolic tali ...ta=m najwięcej zgubiłam (hula) i nawet zaczyna być widac mięsnie brzucha, przed ciążą miałam dośc umięśny brzuchi duzo go ćwiczyłam może dlatego w miarę mi się udaje wyrobić go ponownie..kurde a za tydzień jade na wakacje,,,a tu jeszcze uda najgorzej i pupa... jakis czas temu nie mieściłam się w swoje ciuchy sprzed ciązy, dziś w góry wchodze bez problemu, ze spodniami..hmm. wchodze ale ciasno ;P mam nadzieje że do końca sierpnia bedzie ok... a u mnie hormony tarczycy się unormowały po ciaży...zobaczymy za jakiś czas. choć generalnie Wam powiem -nie chce mi się..!! cyba lato i ta pogoda, najchętniej ległabym na kocu pod drzewem w ogródku, albo na hamaku. tudzież na plaży...ale na plażę trzeba jeszcze popracować... znalazłam jednak sposób na motywację..o tym w nastepnym poście Odpowiedz Link Zgłoś
aaarwenaaa82 moja motywacja 07.08.09, 11:12 to ja dokładnie rok temu o tej porze na wakacjach...i ja obecnie i to mi wystarcza za motywację fotoforum.gazeta.pl/5,2,aaarwenaaa82.html Odpowiedz Link Zgłoś
lena_madzia Re: moja motywacja 07.08.09, 21:21 Hej no laska jesteś!!! gdzie ty masz ten swój tłuszcz???? a ile ważyłas na tych zdjęciach z przed roku??? Mam podobny kostium, tylko że biały u mnie jest już niecałe 54 kg. Na samym poczatku było 58,5...a jeszcze wcześniej przez "wpisem" na forum 60 kg... Odpowiedz Link Zgłoś
becia-b Re: moja motywacja 02.09.09, 17:52 Już nikt tu nie zagląda,szkoda...brak motywacji.Waga stoi albo rośnie,a spdac nie chce.Jest ciężko,koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_madzia Re: moja motywacja 03.09.09, 12:11 no ja motywacje miałam tylko że teraz jestem w ciąży i odchudzanie raczej odpada Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1984k do lena_madzia 03.09.09, 14:29 Moje gratulacje , a tak sie składa ze ja wczoraj tez robiłam test, i tez bede mamusia po raz drugiZ moich wyliczen to tak ok 27 kwietnia dzidzia powinna sie zjawić. Wiec i moje odchudzanie idzie w odstawke, a teraz chyba musimy sie przeniesc na nowe forumpozdrawiam cieplutko. papa Odpowiedz Link Zgłoś
lena_madzia Re: do lena_madzia 04.09.09, 19:24 równiez gratuluje hehe no ja też będe miała termin jakoś w tej okolicy , ale dokładnie jeszcze nie wiem. To chyba po wakacjach taki wysyp tych ciąż bo i kilka moich znajomych też na wiosne spodziewa sie maluszków. Teraz trzeba zamienić "Memę cud" na "ciąża i poród" Odpowiedz Link Zgłoś
becia-b Re: do lena_madzia 05.09.09, 18:36 Gratulacje dziewczyny !!!!! Byle do wiosny.... Odpowiedz Link Zgłoś
nikamika Re: ...i znowu o odchudzaniu c.d !!!! :) 30.09.09, 22:47 i co tam u was słychac????? jak tam Wasza waga???????? u mnie porazka juz bylo tak fajnie ...... az ty troche rozkoszy i mniej ruchu i waga szybciutko do góry i spowrotem 59-60 kg wiec od nowa !!!! do roboty !!!! ktos ma podobnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
monamamona Re: ...i znowu o odchudzaniu c.d !!!! :) 01.10.09, 19:53 hej moja waga rewelacja!! chociaż właściwie nie sama waga a samo ciało zaczęło jakoś inaczej wyglądać. 2 tygodnie wakacji, codzienne pływanie, opalanie i jestem nie do poznania. Co kolor i wysiłek fizyczny mogą zdziałać . Waga w sumie ok 56-57 , mimo iż wolałabym mniej to chyba jednak jest idealnie. Co prawda ciałka całkiem jest, ale piersi nie wiszą jak puste worki. W końcu jestem po 30 i wyglądać już jak nastolatka nie będę i chyba nie chcę. BIorę nadal euthyrox, i chyba tym tabletkom też zawdzięczam to samopoczucie. Jem naprawdę sporo i nie tyję. Ehh, życie jest piękne, ogólnie mam dobry humor ) patrzę na siebie inaczej. przez różowe okulary. Zdecydowanie lepszy widok D Odpowiedz Link Zgłoś
dzensa5 Re: ...i znowu o odchudzaniu c.d !!!! :) 01.10.09, 22:10 czesc dziewczyny!! ja tez intensywnie odchudzam sie i mimo ze stosuje dziete ,chodze na aerobik na basen to i tak ta wstretna waga stoi w miejscu!! jak karmilam synka piersia to bralam azalie po ktorej przytylam dwa kilo .Tereaz jestem na yaz i narazie cisza...lepiej sie czuje na tych prochach ,zobaczymy jak bedzie z waga! strasznie to dobijajace ze mimo ze staram sie i pilnuje sie to nie widac efektow!! mam nadzieje ze juz wkrotce napisze Wam ze wreszcie ide do przodu!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikamika Re: ...i znowu o odchudzaniu c.d !!!! :) 18.10.09, 09:59 i jak tam u Was dziewczyny ???? ja próbuje cwiczyc Odpowiedz Link Zgłoś
nadrugiemiania Hurra!!!!!!!!!!! 04.11.09, 23:29 Nie odzywałam się długo.Sorki , ale zajęłam sie sobą.No więc sa spektakularne efekty.Jak wiecie zaczynałam z wagą blisko 89 kg, dnia 14 kwietnia.Teraz ważę UWAGA!!!!!!!!!!!!! 68 kg. Dumna jestem jak paw a przy tym śliczna, higieniczna i seksi, hihihihihihi.Wytrwajcie laski- warto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1984k Re:Gratuluje!!!!!!!!!!! 05.11.09, 14:01 hej ,laski, ja znowu zaczynam walczyc z kilogramami nie mam ich za duzo (8kg) do zrzucenia, i sie Walka zaczeeła ponownie. W sierpniu sie cieszyłam że jestem w ciąży,ale niestety na poczatku października poroniłam Ograniczyłąm mocno swoje jedzenie i codzienie staram sie ćwiczyć, ale narazie nic nie widac może sie kiedyś udaZ Wami bedzie lepiej i wieksza motywacja, ale czy są jeszcze chetne panie do tej walki???? Odpowiedz Link Zgłoś
nikamika :( 08.11.09, 15:54 ja jestem chetna nadal ....tylko jakas ta moja motywacja slaba ...... ja mam prawie 5 do zrzucenia ...ale te 5 to dla mnie jak jakies 50 !!! niby nie tak duzo a jednak dla mnie to masakra od jutra zaczynam !!!! wiec joanno1984k walczymy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
becia-b Będzie dobrze ... 08.11.09, 23:25 Kochane kobitki zaczęłam znowu moją walkę ....i jest chyba ze trzy kilo mniej .Nie jest to dużo ale zawsze coś i mam nadzieję że będzie jesze mniej.Tylko jak ja to sprawdzę....właśnie synek zmasakrował mi wagę (było tylko upsssss ,wypadła mi )i co teraz .... Za Wszystkie trzymam kciuki i do boju dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
nikamika Re: Będzie dobrze ... oj oj nie jest dobrze :( 16.11.09, 20:35 jak w tytule ..porazka Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1984k Re: Będzie dobrze ... oj oj nie jest dobrze :( 17.11.09, 09:51 dziewczyny, mnie to szlak trafia kurcze mało jem ćwicze i nic, zero efektów a juz po 2tyg, powinno sie cos ruszyc, no ale zapisałam sie na aerobik niestety ale jest tylko raz w tygodniu 1 godz, i myśle że może sie cos w koncu ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sanders2010 Re: ...i znowu o odchudzaniu c.d !!!! :) 11.04.10, 15:38 Zapraszam serdecznie do zapoznania się z moimi ofertami: www.allegro.pl/item990565547_indywidualna_dieta_odchudzajaca_bez_glodowki.html www.allegro.pl/item993381897_polyskujacy_puder_z_pedzlem_okazja.html www.allegro.pl/item993382045_eyeliner_z_kredka_okazja.html Odpowiedz Link Zgłoś
becia-b Re: ...i znowu o odchudzaniu c.d !!!! :) 26.04.10, 13:37 ...i było mniej ..... i zaczynało być fajnie i obiecująco ...... , a tu znowu waga poszła w górę , do kitu z takim odchudzaniem i oszczędzaniem się .... jestem strasznie zła ,wściekła ( tylko na kogo ???? chyba tylko sama na siebię za brak wytrwałości i poddanie się ). Te wstrętne fałdki nie chca znikać . ....I znowu zaczęłam moją walę z wiatrakami może tym razem się uda , chociaż parę kilorgamków mi ubędzie . Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: ...i znowu o odchudzaniu c.d !!!! :) 26.04.10, 14:43 becia-b : forum.gazeta.pl/forum/f,95274,Proteinki_dieta_Dukana.html Moze z proteinkami dasz rade. Odpowiedz Link Zgłoś