Dodaj do ulubionych

liposukcja

20.11.10, 11:37
mialyscie moze ? mozecie sie podzielic opinia? wiem, ze sa fora spracjalistyczne np beautywpolsce ale nie moge sie przebic przez to paplanie o niczym, slodziutke opowiesci o exmisiach itp pierdy. chodzi mi o lipo jednego obszaru, ktory nie chudnie za bardzo nawet przy niedowadze
Obserwuj wątek
    • ania_gil Re: liposukcja 22.11.10, 23:13
      Ja polecam. Ja już jestem po- robiłam odsysanie tłuszczyku z kolan ale...co chcesz wiedzieć ? jakieś szczegóły? czy gdzie robiłam? Efekt bardzo zadowalający, wreszcie mogę nosić minibig_grin bo dotąd troszkę się wstydziłam- nogi mam w sumie szczupłe, tylko takie grubachne kolana zawsze miałam, a teraz...jak u modelki, he he
      Bólu raczej nie odczuwałam za to siniaki miałam ciekawe tongue_out ale to podobno norma
      i po zabiegu trzeba nosić specjalne opaski ściągające , wiec najlepiej przymierzyć się do tego zimą gdybym miała to zrobić jeszcze raz- zrobiłabym bez zastanowienia
      Tylko znajdź jakieś dobre centrum i doświadczonego lekarza- mogę polecić mojego, jeśli jesteś z Warszawy, bo bardzo wązne jest kto ci to robi
      • monika2409 Re: liposukcja 03.12.10, 12:02
        Ja jestem ciekawa – tylko chciałam w innym miejscu sobie zrobić – napisz gdzie robiłaś tą liposukcję? I jak długo te siniaki miałaś?
        • ania_gil Re: liposukcja 03.12.10, 12:07
          Hmmmm, siniaki big_grin to chyba zależy od organizmu- ja mam raczej chyba duża podatność na siniaki i ich długowieczność ale nie pamiętam dokładnie jak je długo miałam ale długo big_grin wiem, że fajnie zmieniały kolory big_grin
          A sam zabieg robiłam u dr Grzesiak, to jest Centrum Chirurgii Plastycznej na Czerniakowskiej, miałam ją sprawdzoną bo wcześniej robiłam tam jeszcze inny zabieg. Generalnie polecam, fajna obsługa no i jestem naprawdę zadowolona z efektów
    • poula.sawicka Re: liposukcja 26.11.18, 11:10
      Ja robiłam taki zabieg i polecam bardzo pomaga w schudnięciu i pozbyciu się nadmiaru tkanki tłuszczowej. Zabieg robiłam u dr Raczkowskiej i polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka