jestem.mama 27.02.09, 09:21 czy miałyście doświadczenia w ćwiczeniach w podciśnieniu? Były jakieś efekty? Warto wydać sporą kaskę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: vacu well, vacu shape 27.02.09, 09:30 Miałam doswiadczenie, efekty swietne, polecam. I zdecydowanie lepsza jest bieznia Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: vacu well, vacu shape 27.02.09, 09:43 Czy ja wiem. na początku efekty nawet nawet, ale mam wrażenie że to głównie z powodu utraconej wody...w sumie kształtujesz tylko brzuch i dolne partie ciała...za tą kasę wolę jednak aero plus joga-pilates, efekty może mniej spektakularne ale trwalsze i nastawione na całą sylwetkę no i co miesiąc zostaje sporo kasy na jakis ciuszek albo przyjemność Chociaż fakt vacu zajmuje mniej czasu .... Odpowiedz Link Zgłoś
kingapp Re: vacu well, vacu shape 27.02.09, 12:47 Ja chodziłam na bodyspace, działa jak vacu. Fajna rzecz dla zabieganych. Trudno mi mówić o efektach z samego vacu, bo równocześnie ćwiczyłam w inny sposób (spinbike, siłownia, pilates). Wszystko razem złożyło się na schudnięcie, lepszą kondycję i samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: vacu well, vacu shape 30.03.09, 12:30 Czy cwiczenia typu vacu well można uprawiac karmiac piersią? Po jakim czasie od porodu (naturalnego) można je zaczac uprawiac? Odpowiedz Link Zgłoś