madix1 29.11.04, 18:23 Hej, skończyliśmy z mężem cykl spotkań z psychologami i czekamy na dzidziusia !!! Jestem bardzo szczęśliwa i nie mogę się już doczekać Musiałam Wam o tym powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mars62 Re: niedługo w końcu będę mamą :) 29.11.04, 18:33 Dziękuje za zaufanie I... niech najblizszy sygnał telefonu bedzie sygnałem TEGO telefonu! Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: niedługo w końcu będę mamą :) 29.11.04, 21:36 gratuluje!!! I oby ten telefon zadzwonil jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiulka GRATULACJE!!! 29.11.04, 22:26 Gratulacje!!! Oby ten dzień nadszedł jak najszybciej lub był już poza Wami. Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maxima10 Re: Gratulacje!!! 03.03.06, 02:02 Szczerze Wam Gratuluje tego wielkiego szczescia, pachnacego mleczkiem DZIDZIUSIA. Badzcie Szczesliwi Wy i Dziecko - zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
kasialu Re: niedługo w końcu będę mamą :) 30.11.04, 10:36 Wielkie gratulacje!!!! Zapraszam na forum adopcje na www.nasz-bocian.pl Tam też jest silna grupa wsparcia i można uzyskać wiele ciekawych informacji ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
renataum Re: niedługo w końcu będę mamą :) 02.12.04, 22:35 Gratulacje ja też 2 lata temu zostałam szczęśliwą mamą i nie żałuję swojej decyzji.Załuję tylko że była podjęta tak późno. Zyczę dużo szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
vanille Re: niedługo w końcu będę mamą :) 07.12.04, 21:49 Witam Zycze panstwu duzo szczescia. Ciesze sie Calym sercem jestem z wami. Powodzienia. I. Odpowiedz Link Zgłoś
romanska.3463 Re: niedługo w końcu będę mamą :) 10.12.04, 19:32 Moje gratulacje.Jest to fantastyczny ale stresujący okres. No, może gorzej jest póżniej, gdy już poznasz to Wasze wymarzone dzieciątko, ale trzeba będzie jeszcze wykazać się olbrzymią cierpliwością, do czasu, kiedy Sąd pozwoli Je zabrać do domu. A potem to już tylko szczęście, kłopoty, szczęście, kłopoty,szczęście, kłopoty itd. Ale naprawdę warto ! Pozdrawiam. Ola (matka dwojga adoptowanych dzieci) Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrotka Re: niedługo w końcu będę mamą :) 20.01.05, 15:28 możesz napisać jak długo trwały te spotkania? Jak na razie jeszczez jestem przed in vitro ale zastanawiamy się nad adopcją takiego maleńkiego bobaska. Odpowiedz Link Zgłoś
madix1 Re: niedługo w końcu będę mamą :) 20.01.05, 15:44 W państwowym ośrodku było 8 spotkań. Powinny odbywac się co 2 tygodnie (tak nam sugerowano), ale bylismy tak zdeterminowani, że w zasadzie spotykaliśmy się co tydzień. Zaczelismy na początku września, ale na kwalifikację musielismy poczekać aż do grudnia. W ośrodku niepublicznym stawiliśmy się trzy razy, ale spotkania były nieco dłuższe. Tu zaczeliśmy w listopadzie, skończyliśmy w grudniu. Ja jestem po dwóch in vitro. Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrotka Re: niedługo w końcu będę mamą :) 21.01.05, 09:36 Daj znac jak już będziesz miała Bąbelka w domu. Życzę by telefon zadzwonił jak najszybciej). Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kola001 Re: niedługo w końcu będę mamą :) 21.01.05, 20:16 Już ci zazdroszczę.Od telefonu do mnie minęło juz 4lata.Uprzedzam:telefon dzwoni w takim momencie że na pewno mocno będziesz zaskoczona.Mnie odciagnieto od operacji{piel.anestezjologiczna }.Oczywiscie już na nią nie powrocilam.Życze mocnego zaskoczenia Odpowiedz Link Zgłoś
madix1 Re: niedługo w końcu będę mamą :) 01.03.05, 21:52 Już upłynęły ponad dwa miesiące, a my wciąż czekamy Ja wiem, że to stosunkowo krótko, ale jednocześnie tak dłuuuuuuuuuuuuuuugo. Odpowiedz Link Zgłoś
beacisko Re: niedługo w końcu będę mamą :) 02.03.05, 15:55 WITAM, CZY TELEFON JUŻ BYŁ? MY MAMY JUŻ DWÓJECZKĘ, NA CÓRCIĘ CZEKALIŚMY 7 MIESIĘCY, A NA SYNKA 4 MIESIĄCE! TERAZ TUSIA BĘDZIE MIAŁA 4 LATKA, A KRZYŚ PO JUTRZE 3. OBYDWOJE TRAFILI DO NAS TACY ZUPEŁNIE MALEŃCY: TUSIA I KRZYŚ 2 M-CE. POZDRAWIAM. GRATULUJĘ! I CIESZĘ SIĘ RAZEM Z TOBĄ. PAMIĘTAM JAK SIĘ CZEKAŁO NA TEN TELEFON. ODEZWIJ SIĘ BEATA Odpowiedz Link Zgłoś
moniczynka1 Re: niedługo w końcu będę mamą :) 02.03.06, 23:42 Ja też czekam z mężem na TEN telefon. Jutro mija dokładnie 9-ty miesiąc od otrzymania kwalifikacji.(w sumie czekamy już 17 miesięcy) Mam nadzieję, że "rodzę na dniach".Czego i Tobie życzę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madix1 Re: niedługo w końcu będę mamą :) 03.03.06, 08:36 Moniczynko, jestem mamą od ponad 13-tu miesięcy Zerknij na daty postów Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
renatamiedzinska Re: niedługo w końcu będę mamą :) 04.03.06, 11:42 My czekaliśmy na dzidzie ponad 3 lata!!!! Baaardzo nam sie dłuzyłao, ale baaardzo było warto!!!! Od 2 lat jesteśmy szczęsliwą rodzinką. Chcielibysmy jeszcze .... otrzymac taki telefon, bo zgłosilismy sie jako chętni do zabrania ewentualnego rodzeństwa. Gratuluję i cieszę się razem z Wami!! Piszcie, co i jak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś