roula 16.09.09, 10:18 Zetknelyscie sie z czyms takim osobiscie?Synowi(12lat) sie zamarzylo ale nie jestem pewna czy rzeczywiscie da sie w tym poruszac jezdzaco no i oczywiscie sie jest to bezpieczne.Prosze w kazdym razie o wszelkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: butorolki 16.09.09, 10:29 owszem dzieci marza o tym, ja jako niewydolna patologia nie kupie niech se marza Da sie w tym poruszac i na jezdzaco i na chodzaco na jezdzaco powierzchnia musi byc w miare gladka(beton, a marmur pomnikow i centrow handlowych to juz w ogole bajka bo koleczka male. Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: butorolki 16.09.09, 10:43 jestesmy na etapie zainteresowania, ale jeszcze nie chcenia. dla mnie bez sensu. chodzi sę w tym w sposób patologiczny, bo normalnie zsie ze wzgledu na kółko nie da, jeżdzenie wg mnie też mocno bezsensowne (bo tylko na piecie). takze ja równiez patologia i nie ulegnę. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta333 Re: butorolki 16.09.09, 11:21 Ja kupiłam w Tesco takie nakładki na buty,na piętę.Córa zadowolona,a i taniej wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: butorolki 16.09.09, 11:24 Chwilowa moda. Mój 12-latek też miauczał o ten wynalazek. Nim zdążyłam przewertować rynek, już mu się odechciało. Sam stwierdził, że one nadają się tylko na wyasfaltowane ścieżki/ulice. Na nierównym chodniku są do niczego, o żwirowych droga nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
roula Re: butorolki 16.09.09, 12:40 Dzieki za odpowiedzi,chyba jednak sie nie dam Odpowiedz Link Zgłoś