aszka07 18.09.09, 23:05 Byłam dziś w Tesco, ubranka Cherokee dla dzieci są baardzo przecenione, za pajacyki 100% bawełny, na długi rękaw, całe rozpinane zapłaciłam 10 zł/3 szt.,18zł/3 szt, body 5,7zł/3 szt itp. Wydaje mi się że warto tam zaglądnąć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agafudalka Re: Tesco Cherokee 18.09.09, 23:30 oczywiscie, że warto. Ja sporo już kupiłam, dobre jakościowo rzeczy po taniości... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_wer Re: Tesco Cherokee 19.09.09, 09:05 a to zalezy.miałam kiedyś z tesco bodziaka i po pierwszym praniu okropnie się zmechacił.ostatnio kupiłam bluzeczki więc zobaczymy.ogólnie słyszałam opinię,że mamy dziewczynek częściej narzekają niż chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Tesco Cherokee 19.09.09, 09:12 tak, bo mamy chłopców to fleje, nie to, co mamy księżniczek Odpowiedz Link Zgłoś
pulenka Re: Tesco Cherokee 19.09.09, 13:12 to ja fleja jestem ( i cos w tym chyba jest, bo maly nie jest od rana do wieczora wydmuchany, tylko od rana do po-sniadania) i ciuchy z tesco lubie.Sa ladne i niezlej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_paszkowska Re: Tesco Cherokee 19.09.09, 15:07 mondovi napisała: > tak, bo mamy chłopców to fleje, nie to, co mamy księżniczek bez przesady........ ! Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: Tesco Cherokee 19.09.09, 16:40 ja własnie też kupiłam kilka pajaców (rozmiar 0-3), ale w domu zauważyłam, że nie są rozpinane na całej długości, tylko w kroku. Czy to bardzo utrudnia zakładanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Tesco Cherokee 19.09.09, 17:43 wygodniejsze są rozpinane na całej długości, ale z rozpinanymi w kroku też sobie poradzisz - taka sama trudność jak z body Odpowiedz Link Zgłoś
klaramama-to-ja Re: Tesco Cherokee 21.09.09, 13:57 mozesz je oddac w ciagu 5 dni - nie robia problemy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Tesco Cherokee 22.09.09, 21:47 Rzeczy dla chłopców i dziewczynek są szyte z innej bawełny - chłopięce mniej się mechacą i mniej tracą kolory, które już i tak na starcie mają fajniejsze. Dlatego mamy dziewczynek narzekają bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Tesco Cherokee 19.09.09, 17:43 ja bardzo lubie ubranka Cherokee. kupuje je i dla córki i dla synka. tyle, ze ostatnio jesli nie sa w promocji to cena ich wcale nie jest taka atrakcyjna. (jeszcze jakis rok temu były BARDZO tanie) teraz kupuje wiec w hurtowych ilościach jesli rzeczy sa przeceniane/wyprzedawane/promocyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia.34 Re: Tesco Cherokee 19.09.09, 22:09 Cherokee to bardzo dobra firma polecam ją moj synek ma sporo ubran tej firmy i wogule sie nie niszcza nawet spodnie nie sa poprzecierane jak na czworo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
archeopteryx Re: Tesco Cherokee 20.09.09, 11:32 Pewnie, że warto tam zajrzeć. Ja bardzo lubię ubranka tej firmy i uważam, że ich jakość jest zupełnie przyzwoita. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: Tesco Cherokee 20.09.09, 13:33 też kupiłam kilka rzeczy na przecenie. Zdziwiło mnie tylko, że np. na jednym komplecie była przecena,a na drugim nie (np. 0-0 przecenione, ale już ten same ciuszki 0-3 nie). Nie chciało mi się za każdym razem latać sprawdzać i część rzeczy odłożyłam. Czy u was w tesco przecena dot. wszystkich rzeczy cherokee, czy tylko wybranych? Odpowiedz Link Zgłoś
agatykla [...] 20.09.09, 14:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi agatykla - zbieranie kliknięć 20.09.09, 16:26 ma być jasno opisane i dopuszczalne najwyżej w sygnaturce. Odpowiedz Link Zgłoś
aszka07 Re: Tesco Cherokee 20.09.09, 16:53 Pojechałam do drugiego Tesco w Krakowie, gdzie jest większy wybór i tam prawie wogóle przecen nie było Odpowiedz Link Zgłoś
murbanella Re: Tesco Cherokee 20.09.09, 19:06 Wczoraj byłam w Tesco i kupiłam śpiochy (bodziaki) trzy sztuki Disneya za 27zł, body 3 szt za 12,50zł a dziś pojechałam do innego Tesco aby zobaczyć czy te bodziaki co wczoraj kupiłam bedą w większym rozmiarze i o dziwo tam nie było żadnej przeceny. Te same rzeczy co kupiłam wczoraj były w normalnych cenach... więc te przeceny chyba nie dotyczą wszystkich sklepów. Radziłabym też uwazac na ceny bo w jednych bodziakach zauwazyłam ze stara cena to 25zł (zamazana flamastrem) a nowa po obniżce to 30zł Odpowiedz Link Zgłoś
mar_rog Re: Tesco Cherokee 22.09.09, 13:51 Cherokee w większości są dobra jakościowo. Ale dla niemowlaków nie polecam-lepsze są ubranka rozpinane na całej długości lub wiązane z boku- niestety tesco tego nie ma, więc polecam te obranka dla starszych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
aszka07 Re: Tesco Cherokee 22.09.09, 22:04 mar_rog napisała: > Cherokee w większości są dobra jakościowo. Ale dla niemowlaków nie > polecam-lepsze są ubranka rozpinane na całej długości lub wiązane z > boku- niestety tesco tego nie ma, więc polecam te obranka dla starszych > dzieci Kupiłam pajace rozm.56 i 68 rozpinane na całej długości Odpowiedz Link Zgłoś
pati1707 Re: a na śląsku są jakieś przeceny? 23.09.09, 08:56 Byłam tydzień temu w Tychach dla synka 2-3 lata kupiłam spodnie jeansowe za 21 zł i koszulę z dł rękawem w kratkę za 13zł więcej nie znalazłam rozmiarówka przebrana,ale jak zawsze dla dziewczynek i niemowlaków było w czym wybierać.A tak ogólnie mam wrażenie,że najwięcej jest chłopców w wieku mojego bąbla,bo zawsze jest problem coś znaleść i to nie tylko w Polsce!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tymusia Re: a na śląsku są jakieś przeceny? 23.09.09, 10:39 Czy w Gdańsku jest coś jeszcze (body, pajace) dla dzieci na 9-12m? Odpowiedz Link Zgłoś
aneckey Re: a na śląsku są jakieś przeceny? 23.09.09, 10:50 > Czy w Gdańsku jest coś jeszcze (body, pajace) dla dzieci na 9-12m? Zaraz się tam przejadę to dam znać co jest Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego w Krakowie nie ma żadnych przecen!! 23.09.09, 11:39 Pani z obsługi powiedziała mi, że przeceny już się skończyły. Owszem, jest spory wybór fajnych rzeczy,ale w dość wysokich cenach - jeansy po 56 zł, bluzeczki dł. rękaw po około 26 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
aneckey tesco gdańsk 23.09.09, 15:27 Przeceny są -70,ale na większe dzieci (np.fajne kamizelki puchowe były),na niemowlakach kicha,nie znalazłam żadnych pajacyków ani body przecenionych Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Tesco Wrocław 24.09.09, 08:44 Przeceny do -70 będą trwały do końca września lub do wyczerpania asortymentu. Dla maluszków widziałam kilka rodzajów kurtek, bluzeczki itd, bielizna nie. Dla starszych dzieci było sporo, ale dużo najatrakcyjniejszych rzeczy zniknęło w pierwszych dniach obniżek. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Gdzie w Trójmieście...? 24.09.09, 08:27 Dziewczyny w którym Tesco w Trójmieście jest największy wybór ciuszków. Zawsze jeździłam do Gdyni na Kcyńską ale chciałabym teraz wybrać się do innego ale nie wiem do którego. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Gdzie w Trójmieście...? 24.09.09, 08:56 Ja jeżdżę na Nowowiczlińską. Większy porządek i zawsze wszystko było ometkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
aneckey Re: Gdzie w Trójmieście...? 24.09.09, 15:38 Ja jeżdżę na Chełm,bo mam blisko Odpowiedz Link Zgłoś