mirszy 15.10.09, 11:46 Czy ktoś może ma ten dzbanek i powie mi czy pasują też do niego filtry ANNA - tak reklamują na ALLEGRO , a są sporo tańsze niż oryginalne MAXTRA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paproszek57 Re: Filtr do wody BRITTA 15.10.09, 14:17 ja mam dzbanek na wkłądy brita maxtra ale ostatnio kupiłam te anny i jestem bardzo zadowolona, uważam ze lepsze niż brita Odpowiedz Link Zgłoś
carter911 Re: Filtr do wody BRITTA 05.12.09, 20:04 pomiedzy wkladami britta i anna jest tylko jedna roznica za to bardzo wyrazna - CENA - za to zdecydowania na korzysc anny. moj znajomy jest chemikiem (kazal kiedys robic studentom takie filtry na laboratoriach) i on mowi ze nie ma zadnej ale to zadnej roznicy w budowie filtra. nie polecal za to filtrow TIP i innych tego typu realowych wynalzakow bo jest tam mniej aktywnego wegla. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Filtr do wody BRITTA 05.12.09, 20:23 Dziewczyny ja mam brtę maxtra podeślijcie linka z tymi filtrami anny pasującymi do dzbanków Brita Maxtra. PROSZĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikamika Re: Filtr do wody BRITTA 05.12.09, 20:26 ale filtry dla reala sa produkowane chyba przez firme ktora robi/produkuje filtry anna i z tego co wiem one tez maja mniej aktywnego wegla Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: Filtr do wody BRITTA 06.12.09, 00:28 ja mam dzbanek na wkłady maxtra i uważam ze t6e anny są lepsze, natomiast te zwykłę cienkie wkłady lepsze są brity, wg.mnie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Filtr do wody BRITTA 06.12.09, 09:00 Ale przecież anna ma tylko te wysokie okrągłe wkłady, a maxtra ma prostokątne to jak one pasują? Odpowiedz Link Zgłoś
nikamika Re: Filtr do wody BRITTA 06.12.09, 13:05 ja mam ten stary dzbanek i te filtry 'stare' czyli 'waskie' i jestem bardzo zadowolona no i cena tych filtrow jest tez nizsza niz tych 'nowych' wiekszych Odpowiedz Link Zgłoś
mirszy Re: Filtr do wody BRITTA 06.12.09, 22:29 No i ja mam ten sam problem, wszystkie filtry ANNA które znalazłam, są okrągłe i podobno innych nie ma. A ja mam MAXTRA takie płaskie i nici z zamiany na tańsze Odpowiedz Link Zgłoś
miniaxv Re: Filtr do wody BRITTA 06.12.09, 22:48 Na allegro są filtry Anna pasujące do Brita Maxtra! Odpowiedz Link Zgłoś
mdet2 Re: Filtr do wody BRITTA 06.12.09, 22:46 od jakiegoś czasu używam zamienników brita maxtra - właśnie filtrów anna duomax - kupuję na allegro u sprzedawcy z Krakowa. Są płaskie i idealnie pasują do dzbanka na filtry maxtra. Co do wody- jakość ta sama. Cena natomiast przemawia na korzyść filtrów anna. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Filtr do wody BRITTA 06.12.09, 22:58 O! Nareszcie ktoś podał nazwę tych filtrów. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Filtr do wody BRITTA 06.12.09, 23:22 Mówicie że warto zaryzkować z Anną? Mam jakiegoś pecha bo nigdy nie trafiam na promocję Brity Maxtry tz poza okresami okołoświątecznymi. Od jakiegoś roku najczęściej w marketach znajduję filtry pakowane pojedynczo które kosztują ok 20 zł. Zostało mi allegro. Od wczoraj przeglądam ...Brita Maxtra 8 sztuk z przesyłką wychodzi ok 15,60. Anna zdecydowanie taniej..chyba kupię na próbę 3 sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Filtr do wody BRITTA 07.12.09, 08:42 a ja zawsze kupuję 4 paki po 60pln czyli 15/ szt i uważam,że to jest dobra cena. iza Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 Re: Filtr do wody BRITTA 07.12.09, 11:24 ja ostatnio zastapilam MAXTRa filtrem LAICA kupilam w euro AGD zdecydowanie taniej www.allegro.pl/item829605966_filtry_laica_4szt_pasuja_do_dzbankow_brita_maxtr.html Odpowiedz Link Zgłoś
mirszy Re: Filtr do wody BRITTA 07.12.09, 16:43 NIestety na Allegro nic takiego nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: Filtr do wody BRITTA 07.12.09, 19:10 > NIestety na Allegro nic takiego nie znalazłam oto chodzi? www.allegro.pl/listing/search.php?string=filtr+anna&from_showcat=1&category=0 Odpowiedz Link Zgłoś