pitu.pitu.pitu 21.11.09, 15:06 czy mimo braku obserwujących udaje się wam sprzedawać coś w ostatniej chwili? często się tak dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylmaj Re: zero obserwujących-udaje się mimo to sprzedać 21.11.09, 15:08 Mi się parę razy zdarzyło że w ostatniej chwili zaczęto licytować moją rzecz a cena okazała się bardzo satysfakcjonująca. Coraz częściej jednak mam tak że jest kilku a nawet kilkunastu obserwujących a rzecz się nie sprzeda Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: zero obserwujących-udaje się mimo to sprzedać 21.11.09, 15:12 Tak się często zdarza przy Kup Teraz, przy licytacji raczej liczba obserwantów jest jednak wyznacznikiem atrakcyjności towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_bober Re: zero obserwujących-udaje się mimo to sprzedać 21.11.09, 16:17 racja, czesto poszly mi rzeczy nagle KUp teraz a nie mialy obserwatorow, aukcje kazdy sobie pilnuje i dodaje do obserwowanych zeby potem szybko odnalesc i licytowac towar Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: zero obserwujących-udaje się mimo to sprzedać 21.11.09, 17:18 przy licytacji baardzo rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: zero obserwujących-udaje się mimo to sprzedać 21.11.09, 18:08 z opcją kup teraz czasami tak, w licytacji praktycznie nie. sytuacja ze obserwujących 34 a oferta jedna lub wcale częsta niestety. Odpowiedz Link Zgłoś