puenta1 Re: Kiedy obniżka cen zabawek w realu?? 27.11.09, 10:55 Nie ale w tym roku narazie carrefour wypada lepiej, teraz w carrefourze będzie od 01.12.2009 do 24.12.2009 rabat na zabawki za wydane 100zł-dają bon 20zł, za wydane 150zł dają rabat 30zł i za wydane 200zł daja 40zł.Zawsze coś. A wczoraj byłam w toruńskim realu a tam mata do tańczenia fisher price 249zł!no nic się nie zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Kiedy obniżka cen zabawek w realu?? 27.11.09, 11:15 TYLKO ŻE W CARREFOURZE MAJĄ ZAWYŻONE CENY, LEGO KTÓRE WZIĘŁAM W RĘKĘ, NA ALLEGRO 140ZŁ A TAM 210... DUŻO ZABAWEK BYŁO DROŻSZYCH NIŻ W INNYCH MARKETACH, PRZYNAJMNIEJ TE KTÓRE MNIE INTERESOWAŁY. Odpowiedz Link Zgłoś
puenta1 Re: Kiedy obniżka cen zabawek w realu?? 27.11.09, 11:18 W realu też niektóre są zawyżone jak np ta mata, wszędzie trzeba sprawdzać ceny żeby nie przepłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Kiedy obniżka cen zabawek w realu?? 27.11.09, 11:26 oni to celowo robią przyjedziesz po dwa tanie a kupisz przy okazji co najmniej jedno droższe ja też wczoraj kupiłam w tesco zabawki z rabatem, a np gra kiki ricky była po rabacie jeszcze 5zł droższa niż w biedronce, ale wiadomo o 5zł nie chciało mi się specjalnie jechać i większości się nie chce, kupują wszystko w jednym sklepie i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
puenta1 Re: Kiedy obniżka cen zabawek w realu?? 27.11.09, 11:30 Ja w carrefourze kupiłam głównie gry : żabki, kicky ricky, granny i grzybobranie trefla z kubusiem i jestem zła że tak mało bo nic nie kupiłam dla synka trzymiesięczniaka ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
mam.dwa.skarby Re: Kiedy obniżka cen zabawek w realu?? 27.11.09, 15:40 A ja jestem zadowolona z cen C. Wszystko co kupiłam było tańsze lub w najgorszym wypadku równe cenowo z innymi sklepami i All. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: Kiedy obniżka cen zabawek w realu?? 27.11.09, 12:10 A ja jestem zła na te wszystkie mega promocje. Z jednej strony super i uwielbiam ale z drugiej wydaję dużo więcej niż planowałam. Bo: będzie na dzień dziecka, imieniny, kolejne mikołajki. I byłoby nawet nieźle ale dziecku zmieniają się upodobania, ciągle coś nowego fajniejszego jest reklamowane czy modne i dodatkowo kupuję kolejne zabawki. W tym roku staram się bardzo uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Kiedy obniżka cen zabawek w realu?? 27.11.09, 22:05 I tu się podpisuję obiema rękami. Ja się niestety nie powstrzymałam i kupiłam zabawki na zapas. Ochłonęłam nieco w domu i postukałam się po głowie, a teraz siedzę i myślę co jeszcze mogłam kupić . I pamiętajcie, dla marketów najlepszy klient to kobieta z koleżanką , czego jestem żywym dowodem - we dwie zostawiłyśmy w Carrefour 1000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Kiedy obniżka cen zabawek w realu?? 27.11.09, 22:20 A ja w tym roku, jakoś nie trafiam w promocję, wróciłam z Reala rozczarowana. Poza tym, chcę kupić samolot Duplo, gry Haba - a tych nie ma w promocji. Jedynie, co to się zastanawiam na remizą strażacką Fisher Price w Realu wychodzi 147 zł, ale młody dostał w ub. roku Duplo remizę i nie wiem, czy to jest sens kupować drugą remizę. Poza tym była w Auchan w poprzedni weekend i nic cenowo nie wypadało tam korzystnie. Nie wiem, jak Carrefour, niby są bony, ale rzadko robię tam zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
ilka80 Re: Kiedy obniżka cen zabawek w realu?? 27.11.09, 13:56 mam nadzieję że coś będzie ja bym chciała kupić grę rodeo a tylko tam ją widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: Kiedy obniżka cen zabawek w realu?? 27.11.09, 14:59 w Krakowie była obniżka w ubiegla sobote -30% Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa do Puenta 27.11.09, 15:05 Mata w Real jest w cenie 189 nawet jest w gazetce. Sprawdzałam na paragonie i wyszła mi po obnizce za ok 130 zł Odpowiedz Link Zgłoś
puenta1 Re: do Puenta 27.11.09, 15:23 Byłam wczoraj w realu w Toruniu i była cena maty 249zł, w gazetce ok 190zł i może przy czytniku tyle będzie-dzisiaj będę to sprawdzę, obniżek w Toruniu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: do Puenta 27.11.09, 23:40 w crrefourze zrobiłam suuuuper zakupy w suuuuper cenach ! Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: Zabawki 40% taniej - Kraków Czyżyny 28.11.09, 07:37 Załapałam się na tę promocję. Kupiłam super zabawki za super małe pieniądze. Udało mi się w strzelić w dni kiedy za każde 100 zł zwracano 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: do Puenta 28.11.09, 15:00 puenta1 napisała: > Byłam wczoraj w realu w Toruniu i była cena maty 249zł, w gazetce ok 190zł i > może przy czytniku tyle będzie-dzisiaj będę to sprawdzę, obniżek w Toruniu nie > ma. Nie wiem czy jest gdzies jeszcze gazetka on-line, ale jakbys zdobyła to na 3 str na dole masz tą mate za 189 jak pokażesz w POK to może skoryguja tą cene Odpowiedz Link Zgłoś