dronka3 12.12.09, 11:56 gdzie można kupić ładną sztuczną choinkę? (Katowice, Tychy, Mikołów) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniulekq Re: choinka 12.12.09, 17:29 Też jestem ciekawa, może są jakieś promocje w marketach? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika374 Re: choinka 12.12.09, 20:20 W zeszłym roku tuż przed Świętami można było kupić piękne choinki z dekoracjami w pawilonie Agaty na parterze (Roździeńskiego, koło IKEI). Były przecenione o 50% i bardzo żałuję że nie kupiłam. Teraz mam maluszka więc nie bardzo mogę tak daleko jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Re: choinka 12.12.09, 21:30 to jeszcze zależy ile chcesz na nią wydać. Ładne choinki sa na giełdzie kwiatowej w pawilonie Ismena ceny od 500zł, ładne też są w Almi decor w Silesi ale tam też bardzo drogie. Z tańszych to w Auchanie albo na giełdzie kwiatowej ale juz mniej ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: choinka 12.12.09, 21:56 dzięki chodzi o to, że na giełdę kwiatową nie mam jak się wybrać (małe dziecko) byłam dziś w Auchan, ale wcale nie są ładne znalazłam na allegro, sprzedawca nawet z Tychów, ale nie można choinek zobaczyć, bo zapakowane w oryginalne kartony. nie chcę choinki za 500zł, nie stać mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanika01 Re: choinka 12.12.09, 22:11 a tesco? dzis ładne widziałam za ok 200 zl. Tylko że nie w Tychach. Może mają u was takie same. Odpowiedz Link Zgłoś