kaskahh 12.12.09, 21:46 kobity pomozcie znalazlam na allegro czy znajde tez w Gda w sklepach? dla dzieci rajastopy - malych dzieci rocznych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agula82 Re: rajstopy frotte gdansk 13.12.09, 21:15 wiesz co,kiedys kupilam w smyku,w galerii baltyckiej,ale to bylo w zeszlym roku jak franek sie urodzil,takie malusie i cieple(voli),jednak strasznie ciasne w brzuchy. nie mialy moze gumki,byly na grubym pasie ale jakies takie kiszki. w tym roku ich nie widzialam. ale kupilam za to pod tunelem mega gube, frotka od wew(sklad:80bawelna,15poliamid,5elastyna),od zew.wygladaja jak zwyle rajty,z abs z wielkim pingwinem w mikolajkowej czapie na pupieza 10zlczy 11(jakos tak). sa kapitalnie grube. maja jedna wade: po 2 godzinach noszenia obrzydliwie sie zmechalily,poprzylepialo sie do nich pelno farfocli i nawet po praniu wygladaja jak brudne. ale sa naprawde imponujaco grube. /aga Odpowiedz Link Zgłoś
izi_7 Re: rajstopy frotte gdansk 14.12.09, 09:08 ja kupowałam niedawno frotowe z Woli w Auchan, ale na 116, więc nie wiem czy dla roczniaków też były. W każdym bądź razie możesz przedzwonić do Auchan i się podpytać Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 Re: rajstopy frotte gdansk 14.12.09, 10:51 kupowalam w auchan w Gd - widzialam w akpolu. Odpowiedz Link Zgłoś