malwina79 Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 16:08 Ja byłam dziś w 3 Zarach (mój mąż mówi, że to już zboczenie). Wydałam ok 2000zł, ale kupiłam sporo. Obniżki powiedziałabym standardowe, na dziale dziecięcym spodnie po 69zł, bluzeczki głównie po 29 zł (są też tańsze,ale gładkie), sukienki po 69zł, płaszcze i kurtki dziecięce po 99 i 149zł, spodnie dresowe po 35, buty od 35zł, spódniczki po 59zł. Na dziale damskim też spory wybór kupiłam torebkę z 99zł na 59, marynarkę za 99, spodnie za 99, kilka bluzek od 45 do 99zł, dwie sukienki po 129zł, i dwie spódnice po 129zł, oraz jedną za 99zł plus jeszcze kilka drobiazgów. Najbardziej wkurzyła mnie cena płaszcza - został przeceniony z 399 na 399 , a bardzo chciałam go kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 17:02 Ja byłam w poznańskiej Plazie. Na dziale dziecięcym przeceny w większości -30% lub -40%. Niestety, to co mi się podobało było albo ciągle drogie albo brak rozmiaru. Wzięłam tylko dwie bluzki z dł rekawem (29 zł i 24,90 zł) i elegancki sweterek za 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
flora_palmieri Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 17:54 Ja byłam dziś w Galmoku, tłum nieprawdopodobny! Dużo kupujących, ludzie naprawdę brali sporo (nie dziwiły rachunki ponad tysiąc złotych z działu dziecięcego!), więc niestety trzeba założyć, że fajniejsze rzeczy zostaną wykupione w pierwszej obniżce, a do trzeciej zostaną już stare szmaty sprzed kilku sezonów ;-( Kupiłam kilka fajnych rzeczy, chociaż mogłoby być już ciut taniej. Jutro zajrzę jeszcze do jakiejś innej. Zwłaszcza, że sukienka na którą poluję nie była dziś dostępna, ale babka powiedziała, że jeszcze nie wszystko wyłożyli. Mam nadzieję, że sukienusię jeszcze dostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 18:02 to mnie właśnie martwi, że skoro ludzie się rzucili już teraz do kolejnych obniżek nic nie zostanie I szczerze jestem zaskoczona rachunkami 1 tyś czy 2 tyś w jednym sklepie ...sporo.... Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 18:24 Sporo, ale ja generalnie kupuje praktycznie tylko w Zarze. Więc obkupiłam siebie i dziecko na kilka miesięcy. A i kupiłam jeszcze śliczny puchowy płaszczyk przeceniony z 289 na 149zł (dla córki) Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko A mnie w ogole dziwi jak tam mozna cokolwiek kupic 27.12.09, 18:54 Toz to tak jakby zostawic 1 - 2 tys.zl w h&m lub innym reserved... Błeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: A mnie w ogole dziwi jak tam mozna cokolwiek 27.12.09, 19:03 jak dla mnie Reserved i Zara to zupełnie inne sklepy nie ma co porównywać a jeśli chodzi o ubranka dla dzieci to Zara jest jednym z najlepszych obok Nexta i Benettona. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: A mnie w ogole dziwi jak tam mozna cokolwiek 27.12.09, 19:06 No i co w związku z tym???!!!Akurat Zary i Reserved nie porównywałabym, bo jakość ciuszków z Re jest straszna, a na Zarę nie narzekam, nic się z ubrankami nie dzieje nawet po kilku praniach. A poza tym wzornictwo Re też mi się nie podoba, a Zary bardzo. Nie znoszę też wzornictwa Wójcika i Cocodrillo, ale nie wyśmiewam ludzi kupujących tam. Kwestia gustu. A pochwal nam się gdzie Ty ubrania kupujesz zanim zaczniesz krytykować? Pewnie Armani Kids itd Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: A mnie w ogole dziwi jak tam mozna cokolwiek 27.12.09, 19:15 Troszkę za wysoko strzliłam bo śledząc posty anmoko można wywnioskować, że jej ulubiony sklep to właśnie Cocodrillo. Czyli zdecydowanie"wyższa" półka niż ZARA. Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: A mnie w ogole dziwi jak tam mozna cokolwiek 27.12.09, 19:32 ja nie znoszę polskich sklepów cocodrillo, 5-10-15, wójcika, nie przepadam też za reserved i nie wiem jak tam można kupować, ale nie o tym ten wątek o gustach były już inne wątki. Zapytałam o Zarę bo ją lubię i tam kupuję głównie ubrania. Zara ma styl i klasę czego brakuje wyżej wymienionym....bez urazy Nikola Laura 07.07.06 Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo gdansk 27.12.09, 19:50 bylam z samego rana bo tak mi dziecie wstalo ze pojechalam przed ostawrciem i tlumu nie bylo ale widac pare kobitek mialo wycelowane konkretne ubrania bo wchodzac szly tylko po nie na dziale dzieciecym pustki (ludzi i fajniejszych rzeczy) sukienka z kwiatem welniana szara byla tylko wspomnieniem a jeszcze przed swietami byly choc w dwoch rozmiarach 3-4 i 13-14 lat schowane na zapleczu teraz wisiala tylko wieksza po 69 kupilam inna nie zwezana na dole tez tylko jedna Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: gdansk 27.12.09, 19:55 a ja właśnie przed świętami szukałam tej sukienki na 3-4 lata i nie było jej nigdzie w moim mieście, kupiłam inną z falbankami na karczku. Choć tamta z kwiatkiem była jedyna w swoim rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: A mnie w ogole dziwi jak tam mozna cokolwiek 27.12.09, 20:30 Chyle czola przed kolezanka, ze chcialo Ci sie przesledzic moje posty Wybaczcie, ale nie mam jeszcze tak narabane w glowie, zeby dzieciakowi na kilka miesiecy wymyslac nie wiadomo czego, a coccodrillo jest jak najbardziej ok. Co innego dla siebie. Z zasady odrzucam wszystkie zary, reserved, cubusy i h&m. I jeszcze jedna uwaga: tak bronicie zary, ze niby wyzsza polka, a sami ludzie pracujacy tam (na kierowniczych stanowiskach-mam wiec wiad. z pierwszej reki porownuja zare do h&m wlasnie Udanych zakupow, zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: A mnie w ogole dziwi jak tam mozna cokolwiek 27.12.09, 20:46 W porządku porównanie do H&M może być...ale nie do polskich producentów odzieży bo to zasadnicza różnica. Jedni lubią Zarę inni Cocodrillo. Ludzie mają różne gusta, ale to nie powód żeby się obrażać słownie. Bo pisząc, że ktoś ma "narąbane" obrażasz innych. Nikola Laura 07.07.06 Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: A mnie w ogole dziwi jak tam mozna cokolwiek 27.12.09, 20:50 Nikt tu nie napisał, że Zara to wyższa półka, jest sieciówką i nie da się tego ukryć, ale jeśli chodzi o prównanie jakościowe i wzornictwo z w/w sieciówkami to Zara wypada zdecydowanie najlepiej. Natomiast Twój post świadczyłby, o tym że gardzisz sieciówkami i nie ubierasz się w nich, a tak nie jest. Troszkę konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Re: A mnie w ogole dziwi jak tam mozna cokolwiek 27.12.09, 21:23 Z jakością Zary też bym nie przesadzała. Kilka rzeczy z tej firmy niestety po praniu się zeszmaciło. Najbardziej jestem uczulona na bluzki z błyszczącymi wzorami. Za to jakość Wójcika jak dla mnie jest najbardziej ok-jeszcze nigdy nic z tej firmy mi się nie zniszczyło. Fakt, że te rzeczy są zasłodkie jak dla mnie. Wzornictwo, cóż- rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: A mnie w ogole dziwi jak tam mozna cokolwiek 27.12.09, 21:31 Dziewczyny czytajcie ze zrozumieniem, proszę. Nie zachwycam się Zarą ślepo i nie piszę, że jakość jest rewelacyjna. Po prostu w porównaniu nz innymi sieciówkami (Reserved (szczególnie), 5-10-15, Cubus itd, o Wójcku się nie wypowiem bo wzornictwo mnie odstarsza i nic od nich nie mamy) wypada na plus, a buble oczywiście też się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra8500 Re: A mnie w ogole dziwi jak tam mozna cokolwiek 28.12.09, 08:08 Masz racje z bluzeczki corki z napisem I love ZARA i czerowne swiecace serduczko, napis prawie juz zszedl po 3 praniach, co prawda jest na metce prac w 30 ale dziecieca bluzeczka prana w 30 to tak jak nie prana. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: A mnie w ogole dziwi jak tam mozna cokolwiek 28.12.09, 12:31 To że porównują czyni ich wyorczniami?Coccodrillo-ciut lepsze wzornictwo i jakość niż w 5.10.15-poza tym każdy kupuje gdzie chce- nikt ciebie tutaj nie wyzywa a ty przyłazisz i od razu sypiesz miechem.Nie lubisz zary-po co włazisz na ten watek?Zazzdorscisz ze ktos wydal tyle a tyle?stac go niech kupuje-mnie nie stac na jednorazowe zakupy na 2 tys-ale to nie powod zeby kogos wyzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 19:52 Byłam koło południa w Zarze w Magnolii i już rozmiarówka spodni dla mnie była wykupiona . Z bluzek, które chciałam rozmiaru M nie było, na siłę kupiłam jedną bluzkę z długim rękawem za 59 zł. Dla dziecka wziełam dwa dresy: czerwony i jasnoszary (z granatu i ciemnej szarości rozmiaru 128 już nie było) i do tego dwie pasujące bluzeczki w czerwone i granatowe prązki z czarnym rysunkiem dziewczynki z Nowego Yorku i Londynu oraz szarą bluzeczkę I love Zara (z czarnych rozmiarówka była już przebrana). To był debiut zakupowy mojej córki - sama sobie wszystko wybrała. Ludzi na dziecięcym nie było dużo, a i towaru sporo, choć co ładniejsze modele dostępne wyłącznie w najmniejszej rozmiarówce. Za to na damskim tłum. Wstąpiłam jeszcze na chwilę do KappAhla i tam poprawiłam sobie humor tuniką z frędzlami przecenioną z 69 na 32 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 20:03 byłam w Silesi. Ludzi multum, nawet nie było gdzie auta zaparkować. Kupiłam kilka bluzeczek dziewczynom i sobie płaszczyk. Na więcej niestety nie mam kasy a było by na co udać. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 21:06 byłam w krajowskiej Bonarce już przed 10 i ludzie czekali na Zarę . Kupiłam dla starszaka jeansy, bo mają świetny krój i pasują na naszeg chudzielca oraz dla córeczki spódniczke, bluzeczkę, rajstopki ( lubię kompletować od razu całość) ale miałam wrażenie,że dla chłopców wybrałabym więcej . Ludzi było mało, nikt o nic się nie bił ))))) iza Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 21:15 W jakiej cenie jest obecnie bluzeczka I love zara. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 21:27 25,90 zł, więc obniżka nie powala (z 29,90) Odpowiedz Link Zgłoś
emiwiki Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 21:29 bluzeczka I love zara kosztuje 25.90 Odpowiedz Link Zgłoś
mmirowska Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 21:25 mi również podobają się ubranka dla dzieci Zary ale nie kupuje bo mam lepszy dostęp do ubranek bardzo podobnych jakościowo a wzornictwo nie wiem czy nie lepsze . kupuje moim dziewczynką ubrania z firmy DAGA. i na prawdę mogę szczerze polecić . nie mają odziezy sportowej na ale odzież wizytową mają bardzo ładną i inną . tyko cena nie jest najniższa . Teraz na święta kupiłam im spódniczkę czarna taką baletnica ale cała z brokatu a druga córcia miała podobną tylko , że tuniczkę. Mi się ubranka tej firmy naprwde podobaja i są troszkę tańsze od zary ale nie dużo ale ciekawsze wzory . Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 21:32 A gdzie ich można znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 22:03 dzieciece spodnie z przeceny za 69 zl?? I jeszcze trzeba bylo na to polowac.... Matko... A co do jakosci Zary.... Hmmmm... jeszcze jakies 10 lat temu nie bylo zle, ale teraz to dramat. Sprzaczki przy plaszczach urywajace sie w czasie mierzenia, farbujace ubrania dzieciece. Brrr Wzornictwo, zwlaszcza dla dziewczynek ok, bo nie ma tych wszechobecnych, przeslodzobych rozow, ale ceny - w stosunku do jakosci - absolutnie z kosmosu. Od kilku lat omijam Zare szerokim lukiem Odpowiedz Link Zgłoś
light_blue_one Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 22:20 Jak sobie przypomne jak obkupilam dziecie 2 lata temu w ciuchy w Zarze, po 4 € za sztuke (wszystko oprocz kurtek/plaszczy), to ceny ktore podajecie na kolana nie powalaja... No ale stara prawda handlowa mowi: jest popyt, jest podaz. W Polsce jeszcze dlugo nie bedzie takich wyprzedazy jak za granica (o 70,80%). Z prostej przyczyny. Zanim sklep zrobi taka obnizke, ciuchy sa juz daaawno wykupione Gdyby ludzie nie rzucali sie tak na te 20-30% ochlapy to moze, moze handlowcy koniec koncow zrobiliby ceny prawdziwie wyprzedazowe. A tak? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
flora_palmieri Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 22:41 Fakt, Ja byłam dziś po prostu przerażona tym dzikim tłumem, który rzucał się nerwowo na wszystko bez zastanowienia! Kupiłam dziś kilka rzeczy. Zrobię tak: mam 30 dni na zwrot, poczekam, jeżeli będą w wyższych obniżkach rzeczy, które chciałam kupić i po które przyszłam, to oddaję zakupy, a biorę w niższej cenie. Taki mam sposób, bo niestety parę razy za długo czekałam i potem bardzo żałowałam... Bo co zrobić...? Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 28.12.09, 12:00 Dokladnie, tak jak piszesz! Zauwazylyscie, ze Zara w Polsce od wrzesnia podniosla ceny (znaczaco)? Hiszpanie nie mieli skrupolow, wiedzieli, ze Polka wszystko kupi Powtarzam: nie rozumiem tego powszechnego wokol mnie (w realu i w sieci) zachwytu nad ta marka, bo w niczym nie jest lepsza od innych! No, moze tylko w kopiowaniu (z roznym skutkiem) aktualnych trendow Odpowiedz Link Zgłoś
ociki totalna pomyłka!!! 27.12.09, 22:25 dziewczyny dajcie już spokój, nie chodzi tutaj co jest lepsze a co gorsze, tylko o wyprzedażod słowa do słowa i naprawdę robi sie nie ciekawie, a kazdy ma prawo wyboru, i kupuje to na co go stacnie psujcie światecznego nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 22:25 janka39 napisała: > > A co do jakosci Zary.... Hmmmm... jeszcze jakies 10 lat temu nie > bylo zle, ale teraz to dramat. Sprzaczki przy plaszczach urywajace > sie w czasie mierzenia, farbujace ubrania dzieciece. Brrr > Wzornictwo, zwlaszcza dla dziewczynek ok, bo nie ma tych > wszechobecnych, przeslodzobych rozow, ale ceny - w stosunku do > jakosci - absolutnie z kosmosu. Od kilku lat omijam Zare szerokim > lukiem Ja takze i z tego samego powodu Jakies 3 lata temu probowalam sobie cos tak kupic i widzialam podarte tuniki na wieszakach albo plaszcze bez guzikow. Mlodej zaryzykowalam w tym roku jedna bluzke i o dziwo jeszcze cala Odpowiedz Link Zgłoś
flora_palmieri Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 22:38 A Ty jak widzę uparcie wypowiadasz się nie na temat wątku... Samozaparcie, ech.. może załóż własny pt. dlaczego nie lubię zary i niech wszyscy, któzy puszczają tam gotówkę dowiedzą się o tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
flora_palmieri Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 22:43 Ups, przepraszam aniaop, nie mam okularów na nosie i wydawało mi się, że to koleżanka, która wywołała burzę... Sorry, taki raptus ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 22:44 Ja??? uparcie??? Odpowiedz Link Zgłoś
flora_palmieri Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 22:46 ano moja wina, anmoko jakoś tak mi się wydawało podobne, wszystko przez wadę wzroku, jeszcze raz przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 22:40 Byłam w zasadzie przez przypadek w Galmoku-weszłam rozejrzałam się i zawinęłam Jestem w zbyt zaawansowanej ciąży żeby mieć siłę tam coś kupić wśród napierającego tłumu a i ceny wg mnie wcale nie wyprzedażowe-szukam głównie dżinsów dla córki ale nie za 69zeta na wyprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
flora_palmieri Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 27.12.09, 22:35 To chyba właśnie chodzi o wzornictwo - Zara traktuje dzieci tak jak dorosłych i proponuje modne fasony, żadnych słodkich różów i błękitów, tylko normalne ubranka. Ja bardzo sobie np. cenię w zarowych dżinsach fasony i zwężane nogawki, w dodatku fajnie regulowane, mam szczuplutkie dzieci, a większość firm robi absurdalnie szerokie dżinsy dziecięce. W kolekcji jesiennej było dużo ciekawych rzeczy w ślicznych szarościach, cała linia czerni (bombowych!), fajne miniówy i szorty. Zawsze mają ładne sukienki, a dla chłopców koszule i polówki. I chyba większość z nas to właśnie w Zarze ceni - modne wzornictwo. Co do jakości to zapewne i tak w dalszym ciągu jedna z przyzwoitszych siecióek, wg mnie lepsza jakościowo od HM, do Re nie porównuję, bo to nie ta półka jednak i ja po jednych zakupach podziękowałam tej firemce. Ale faktycznie komentarze koleżanki, która burzę wywołała są komplentie nie na miejscu i nie o tym toczy się rozmowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Polo chłopięcez długim rekawem ? 27.12.09, 23:03 Dziewczyny w jakiej cenie jest? Chodzi o te z grubej bawelny, jednobarwne, były na pewno granatowe i ciemny fiolet. Przed obniżką chyba po 29,90. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 ZARA jakie ceny 28.12.09, 07:48 Czy są jakieś bluzeczki dla dziewczynki i chłopca w rozmiarach od 98 w cenach do 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: ZARA jakie ceny 28.12.09, 08:24 Chyba tylko gładkie href="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/216d90f3f5c9965d.html">Moje małe wielkie szczęście...</a> Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Bielsko 28.12.09, 09:04 Wie ktoś jak sytuacja? Chodzi mi o ubranka dla chłopca 80/86 cm? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 28.12.09, 09:21 może drogie Panie trzymajmy się tematu wątku, rozpętała się poboczna dyskusja, a chyba autorka nie tego oczekiwała.... sama jestem ciekawa jak wyprzedaż w Zarze, ale chodzi mi bardziej o dział damski, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
flora_palmieri Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 28.12.09, 09:51 Otóż to. Może zatem do konkretó. Rzeczy, które zakupiłam są przecenione wg następujących stawek: 30% kurtka (ale były i wyższe obniżki na kurtki, bo jedna np. z 250 na 150) 50 % rajstopki 40 % piżamki 30 % balerinki skórzane 30 % - 40 % na sweterki Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 28.12.09, 10:19 Obniżki na buty są różne, mnie udało się kupić zamszowe, skórzane baleriny przecenione ze 199 na 99zł. Są granatowe wyższe w kostce, zapinane na pasek ze sprzączką. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka a buty? 28.12.09, 12:03 są jeszcze jakieś? interesują mnie kozaczki rozmiar 35 w kolorze jasnego brązu. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: a buty? 28.12.09, 22:11 Minkapinka, ja w Poznaniu kozaczków dośc duzo widziałam. Były tez brązowe, ale czy dokładnie te którycgh szukasz, to juz teraz nie wiem. Niestety, nie bedę sie juz raczej mogła wybrac ponownie A ludzie faktycznie jakby powariowali - Przede mna kobieta kupowała ciuszków dziecięcych za prawie 800 zł!! A dla mnie bylo malo interesujących rzeczy - tj takich które podobaja mi sie i maja dobrą cenę (np. kiedys kupiłam na wyprz. płaszczyk przeceniony z ponad 200 zł na 89 i to jest moim zdaniem dobra okazja, a nie 150 jak teraz No i rozmiarówka przebrana, ale sprzedawczyni mówiła, ze jeszcze będą uzupełniać. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: a buty? 29.12.09, 21:58 Wybrałam się dzisiaj do Zary w Promenadzie i nic nie kupiłam. Zgadzam się, ze kożuszek za 149 zł to zadna okazja, moja córka chodzi w kożuszku Zary kupionym 2 lata temu na wyprzedaży za ok. 80zł. Skórzane kozaczki kupiłam w Zarze rok temu za 67zł. Reszta mocno przebrana, nic mi się specjalnie nie podobało, zwłaszcza, ze wiele rzeczy kupiłam juz na jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
flora_palmieri Powariowali! Galmok oblężony! 28.12.09, 13:24 Ludzie powariowali!!! Właśnie rozmawiałam ze znajomą, która właśnie próbowała się dostać do oblężonej Galerii Mokotów, ale nie udało się Po kwadransie poszukiwania miejsca na parkingu, z dużym trudem udało jej się wyjechać... Masakra! To co się musi dziać w sklepach?! Jednym słowem nie ma co marzyć o większych obniżkach skoro ludzie rzucają się na te marne 20, 30 % !!! SZOK! Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz B-stok, Alfa 28.12.09, 14:01 Wyrwałam się z pracy o 11 na króciutko do Zary. Towaru dużo, ludzi z minuty na minutę coraz więcej. Kolejki przy przymierzalni na 5 osób (co będzie po 17??!!) Dla siebie wybrałam masę rzeczy i jeszcze raz idę po południu z mamą ;p Dla syna tylko dres. Nic nie było na 12- 18 m-cy ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
asiastach Re: Jak z wyprzedażą w Zarze był ktoś dziś? 28.12.09, 19:47 A czy są może przecenione kurtki skórzane dla dzieci chodzi mi o chłopięce na 104 może ktoś widział ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiastach Re: Tak 28.12.09, 21:31 Mnie sie podobała taka jakby gnieciona z przodu z odpinanym bluzo- kapturkiem (misiowym) kosztowała 179 synus wygladal bosko ale wstrzymałam sie licze ze teraz bedzie tansza... Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 galeria bałtycka 28.12.09, 22:18 ciuszków na dziale dla dzieci sporo - trochę przebrane rozmiary ale nic powalającego - poczekam na następną obniżkę bo to co lepsze wciąż drogie a muszę kupić kilka par spodni dla syna na wiosnę (dzinsy) Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Torby!! 29.12.09, 08:36 Pojechałam po pikowany płaszczyk dla córeczki, dostałam brązowy, dobrze, bede Małą odzwyczajała od różu Przecenion o 20 zł, nie jakos specjalnie, z kolekcji zara basic. generalnie kupilabym go w pełnej cenie, gdybym wiedziała, ze tam jest. Zaoszczędzone 20 zł za stanie 40 minut do kasy to nieduzo. Dla syna kurtka, czerowna, 69 zł, bez ozdób i innych głupotek. I spodnie, podobno nieprzemakalne, za pół ceny. Ocieplane jeansy, co mi sie podobały - akurat nie było rozmioaru na 140 takich z szelakmi, tez nie Ale chiałam o czyms innym - pierwsza reklamówka podarła mi sie (przy uchu) chwile po wyjściu ze sklepu, druga - pół h później. Zwiazałam je jak mogłam (nie miałam samochodu) i wygladałam jak elegancka bezdomna z dwoma wypchanymi workami na smiecie Mąz jak mnie zobaczył, to zapytał "Co masz w tych workach?" W podtekście było pytanie "po co to wniosisz do domu, zamiast wyrzucic do kubła" Oszczedzaja na reklamówkach, no żenada po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Torby!! 29.12.09, 10:12 Ja miałam tak samo, na trzy siaty, we dwóch uszy poszły zaraz po wyjściu ze sklepu. Żenujące, że przy cenach jakie mają oszczędzają na reklamówkach. Do papierowych toreb pakują tylko rzeczy kupione z nowej kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Zara-Bonarka 29.12.09, 10:34 dużo ludzi, na dziale damskim jak dla mnie nic ciekawego, polowałam na krótki płaszczyk, ale ani śladu na dziecięcy nie zajrzałam... Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Torby!! 29.12.09, 10:57 Dokałdnie. Czarne reklamówy jak wory na śmiecie.. Ale w Reserved też zaszaleli bo każą za torby .. płacić Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Łódź Galeria 29.12.09, 20:33 Sporo rzeczy, rozmiarówka zupełnie przyzwoita, ludzi umiarkowanie (do Manu na parking nawet nie wjeżdżałam, przejechałam przez uliczki, wszędzie napisy "zajęte" - i zawróciłam do Galerii). Kupiłam synkowi kurtkę, 2 bluzki i spodnie, zapłaciłam 135 zł . Dziewczęcych rzeczy było dużo, m.in. płaszczyki po 89 zł. Bluzkę I love Zara widziałam jedną, chyba szarą w rozmiarze 5-6, ale nie byłam zainteresowana dziewczęcymi ubrankami i nie przyglądałam się czy było ich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
asiastach Re: Łódź Galeria 29.12.09, 20:39 A zwróciłas moze uwage czy te skorzane kurtki chłopięce były przecenione ? Mam sporo do Galerii i nie chcialabym jechac na prozno. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Łódź Galeria 29.12.09, 22:31 Były przecenione na pewno, ale nie patrzyłam ile kosztowały, podejrzewam, że w granicach 130 zł. Moje dziecko dostało taka kurtkę (brązową pilotkę) i niestety nie jest nią zachwycone, szkoda, bo do dżinsów rurek kurtka wygląda super... ale młody nie chce jej nosić bo jest za sztywna dla niego i jest mu niewygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka SZALE/chusty w kratę :) 30.12.09, 13:05 z działu dziecięcego czy są gdzies jeszcze szale w kratę z nowej wiosennej kolekcji? Kolory fiolet-fuksja, srebrna nitka. Cena 35,90. Bardzo spodobały mi się kolory, myślałam, ze ludzie nie rzuca się na nowa kolekcję. Niestety u mnie już nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
monikk1002 Re: SZALE/chusty w kratę :) 30.12.09, 16:21 w poniedziałek kupiłam taką w łodzi, była jeszcze jedna.Będę najwcześniej w poniedziałek, mogę zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: SZALE/chusty w kratę :) 31.12.09, 16:24 Sa w ZT. Tych z rozem wisialo jeszcze troche. Wzielam ostatnia czarno-biala, niby z dopiskiem boys, ale dobralam dla dziewczynki do kuponego obok szarego klasycznego beretu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-julii Re: Kiedy kolejne obniżki? 31.12.09, 10:14 Orientujecie się może kiedy spodziewać się następnych przecen?Poluję na damskie,wiosenne czółenka,ale nadal są zbyt drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Kiedy kolejne obniżki? 01.01.10, 16:44 Zauważyłam, że w Zarze rzadko kiedy są dodatkowe obniżki cen butów. Ostatnio polowałam na baleriny i cena już nie została bardziej obniżona pomimo że tego że ciuchy taniały. A tak w ogóle to u nich szybko buty schodzą. A z tego co pamiętam to w Zarze obniżki bywają w czwartki, więc może już w ten najbliższy będzie kolejna. Odpowiedz Link Zgłoś