bartosz211 08.01.10, 21:03 ktos sie orientuje ? Lodz, Warszawa . z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 08.01.10, 21:16 A może by tak wyszukiwarka!? Tylko, że tę nazwę pisze się popawnie Mothercare. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 08.01.10, 22:06 A co da wyszukiwarka jak co dzień coś się zmienia? Nie wiem jak dzisiaj ale kilka dni temu była jeszcze pierwsza obniżka - część rzeczy 30%, reszta w normalnych cenach. Powinni mieć ok. połowy stycznia 50% mniej więcej na wszystko. Teraz 50% było jedynie na zimowe kurtki i czapki. Też czekam na jakąś porządną wyprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
women.beauty Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 08.01.10, 22:25 ja liczę że po niedzieli już ruszy się wiecej jak byś coś wiedziała daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 08.01.10, 22:28 czy na zabawki ELC tez bedzie co nie co? Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 08.01.10, 22:44 W trakcie wyprzedaży letniej z ELC przecenione były tylko zabawki sezonowe typu - piaskownice, zabawki do piasku, kąpieli itp.+ sporo puzzli drewnianych, przecena -30, -50% Odpowiedz Link Zgłoś
aleks2539 Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 08.01.10, 23:00 Dzisiaj - Poznań, Malta nadal 50 i 30%. Kupiłam trochę ciuszków ale nadal czekam na 70 Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 09.01.10, 11:59 Dziewczyny, a czy mothercare pzecenia czasem asortyment higieniczny? Poluję na nakładkę na deskę (niebieską z tomkiem za 100 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 09.01.10, 12:34 z tego co pamiętam asortyment higieniczny nie jest przeceniany Odpowiedz Link Zgłoś
women.beauty Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 11.01.10, 12:39 oj coś w tym roku słabo się rozkręcają z tą wyprzedażą Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 09.01.10, 14:30 Jest, jest. Ja tak kupiłam nocniczek i dywanik wannowy z Kubusiem o -30%- (ale to było już dobre 2 lata temu), podobnie kubki, talerzyki bywają przecenione nawet do 70%. Odpowiedz Link Zgłoś
apaka Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 09.01.10, 16:02 potwierdzam, przeceniają akcesoria co jakiś czas. Ale to nie jest tak cykilicznie, jak w przypadku ubrań. Kiedyś kupiłam nocnik i stołeczek przeceniony o 50% bo kończyła się seria. Odpowiedz Link Zgłoś
luizka.s Poznań Plaza 09.01.10, 16:12 Tez od -30 do -50%. Kupilam np 7-pak skarpetek na kazdy dzien dla coreczki w cenie 30 zl, inne 5 par w cenie 25 z. Bardzo sobie chwale ich skarpetki. Przecenione byly tez bodziaki, pajacyki, majtki, rajstopki i wiele innych ciuszkow. Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Re: Poznań Plaza 09.01.10, 22:11 Jak byłam dziś po południu w sklepie, to sprzedawczynie rozmawiały między sobą, ze trzeba zdejmować jeszcze nie przecenione ubrania i metkować, więc może coś w końcu ruszy z tą wyprzedażą... Chociaż z tego co zauważyłam mimo tej mizernej przeceny w Poznaniu (Stary Browar i Plaza) dla chłopców resztki, mocno przebrana rozmiarówka Nakładki z Tomkiem nie przecenione, nadal 100zł Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz211 Re: Poznań Plaza 09.01.10, 22:20 Mielin , a "popawnie" pisze sie POPRAWNIE ! dzieki Dziewczyny , obskoczylam dzis 2 sklepy i jak piszecie , marne 30 % w wiekszosci ! tez licze ze cos sie ruszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Warszawa Klif i Arkadia 09.01.10, 22:29 Tez -30% w porywach do -50%. Ja kupiłam tylko beżowo-zloty sweterek za 45 zł (akurat tu przecena o 50%) i zestaw majteczek. Bardzo duzo ubranek ślicznych czeka na przecenę W Arkadii wywiesili tez duzo rzeczy z poprzednich kolekcji - mozna tanio kupic np. sztruksy w żywo różowym kolorze (chyba za 35 zł), widziałam tez 3-pak skarpetek za 9zł (podczas gdy z nowej kolekcji przecenione z 35 na 25 zł). Duzo ubran mi sie podoba i czekam z niecierpliwością na dużą obniżkę Odpowiedz Link Zgłoś
ricky300 Re: Warszawa Klif i Arkadia 15.01.10, 14:09 ten sweterek wzięłam wczoraj za 25zł Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Re: ???? 11.01.10, 21:29 od dzisiaj kolejna obniżka. niestety nie wiem co bo byłam wcześnie rano oddać kurtkę i sprzedawczyni powiedziała, że dopiero będą czytać i dalej przeceniać co nakazano. Najprawdopodobniej to co było -30 teraz jest -50% Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: ???? 11.01.10, 22:04 ja byłam dzisiaj i było troszkę rzeczy -50%, ale nie byłam wcześniej więc nie mam porównania natomiast interesuje mnie chłopięca brązowa kurteczka 2w1 z pomarańczowymi wykończeniami, była po 75 zł, dajcie znać jakby przecenili jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
primka ruszył kolejny etap wyprzedaży 11.01.10, 23:36 Potwierdzam, dziś wieczorem Panie metkowały ubranka. Trochę fajnych rzeczy było na starszych dziewczynkach, np. trójpak bluzek z długim rękawkiem po 40zł, spodenki nie wychodziły zbyt atrakcyjnie. Były tez poprzeceniane zimowe kurteczki, chyba na 70zł. Ogólnie zostało sporo rzeczy na 30%, a niektóre w ogóle nie przecenione. Jednak metkowanie było w toku, wiec może coś jeszcze dojdzie do wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ruszył kolejny etap wyprzedaży 12.01.10, 00:02 Te bluzeczki w trzypaku, to byly takie jednobarwne (amarant, brąz, pomarańcz) czy takie z ptaszkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: ruszył kolejny etap wyprzedaży 12.01.10, 00:07 Amarant brąz pomarańcz były za 50zł, a z ptaszkiem z miziatej bawełny była pojedyncza za 25zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ruszył kolejny etap wyprzedaży 12.01.10, 00:16 Czyli faktycznie cos ruszyło, a ja jak zwykle do konca tygodnia uziemiona z dziecmi w domu Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: ruszył kolejny etap wyprzedaży 12.01.10, 00:21 W sumie całkiem nieźle, przynajmniej bluzeczki i kurteczki. Były też fajne płaszcze przeciwdeszczowe na polarku za 60zł. Spodenki niestety drogie, bielizna i piżamki prawie bez obniżek, można coś było wybrać ze skarpetek. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: ruszył kolejny etap wyprzedaży 12.01.10, 01:52 E tam, a ja właśnie na piżamki czekam A kremowa kamizelka w serduszka i inne elementy z kolekcji Prepp (typu polo)są przecenione i o ile?? Chodzi mi o starsze dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: ruszył kolejny etap wyprzedaży 12.01.10, 15:05 kamizelka byla przeceniona ale nie pamietam na ile. Chodzi mi po glowie 45zl ale pewna nie jestem. Dla mnei jakos kiepsko. Szukalam spodniczek ale nic fajnego nie ma. Kupilam 3pak bluzeczek braz, pomarancz i ciemny roz. I jeansy w dobrej cenie 30zl. Ale rozmiar 5- 6 lat a dziecie jest 4 latkiem a i tak sie obawiam ze jakies waskie. Lubie ich bielizne, bluzeczki. Ale spodnice i spodnie sa sztywne. A kurtki tez zwykle nie wymiarowe. Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: ???? 12.01.10, 18:23 Tę brązową kurteczkę "2 w 1" na pomarańczowym polarku widziałam dziś przecenioną na 60 złotych w pełnej rozmiarówce od 2 do chyba 9 lat... Byłam w krakowskiej Bonarce. Odpowiedz Link Zgłoś
apaka Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 12.01.10, 14:39 przecenili też zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 12.01.10, 16:54 Jak wygląda ta przecena? Dużo rzeczy przecenionych? O jaki procent? Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 12.01.10, 18:27 Zabawek przecenili kilka rodzajów-trochę drewnianych w różowym kolorze, więc dokładnie nawet nie patrzyłam, jakie...część z takich zestawów plastikowych w stylu "little people" i niektóre instrumenty-chyba gitarę widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 12.01.10, 18:31 Co do piżamek, to kupiłam taki dwupak w porańczowych kolorach (z innych nie było już właściwego rozmiaru) na 2 lata przeceniony z 80 na 25 złotych, więc coś można trafić i tu...Trochę było piżamek po 40 i 60 złotych za dwupak lub takie pojedyncze z tygryskiem za 25 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
apaka Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 12.01.10, 21:15 duże lalki bobasy przecenione na 90zł (chyba po 180 wcześniej były), pianinka na 175- na gwiazdkę kupowałam za 250zł, duży garaż z 300 na 130. Dla maluszków nie patrzyłam, ale też widziałam dużo poprzecenianych, no i jeszcze seria z tymi ludzikami o których wspomniała vegutka. Odpowiedz Link Zgłoś
apaka Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 12.01.10, 21:20 a przypomniałam sobie jeszcze, że duża kuchnia teraz 180 zł kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 12.01.10, 22:20 o cholera a ja za kuchnie dałam 269 zł Odpowiedz Link Zgłoś
flora_palmieri Dzisiaj w Klifie 13.01.10, 21:32 Większość rzeczy nadal -30, kilka półek -50%, ale mało, a na szybie nawet naklejka "do -70%" hahaha! Wzięłam chyba jedyną rzecz przecenioną tak wysoko, sweterek który już dawno mi się podobał z 90 zł na 25zł Poza tym większość ładnych rzeczy nadal czeka na -50%, a chyba i ludzie też, bo sporo osób ogląda, ale prawie nikt nie kupuje Mądre ludzie, mądre. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Dzisiaj w Klifie 14.01.10, 12:26 Dziewczyny, wysłałam dziś męża do centrum Targówek w W-wie i tam w Mothercare dostał mi prawie wszystko czego poszukiwałam. Wszystko jest już przecenione. Bielizna może najmniej bo -30% ale i tak cena końcowa atrakcyjna: za 7-pack majteczek ze słonikami z 45zł -30zł, 5-pack majteczek z sowami, jeżami 20zł zamiast 30zł, podkoszulki ze słonikami 30zł z 45zł. Wiele bluzeczek od 15zł (jednobarwne) do 35zł(te po 35 z 55zł-wypasione np. koszulka polo z kolekcji Prepp z żabotem) Kamizelka z sercami za 55zł z 85, trzypaki bluzeczek po 45zł, dwupaki po 35zł- 45zł(golfiki), piżamka z domkiem z piernika-słodziutka 45zł zamiast 70zł, słodkie rajstopki z Peppą 2pack za 25zł. UWAGA! Na prawie niczym nie ma końcowych cen, (są albo początkowe, albo z pierwszego etapu wyprzedaży więc trzeba podchodzić do kasy i pytać) bo Panie nie nadążają z metkowaniem towaru W dziale chłopięcym widziałam mnóstwo bielizny z bohaterami z bajek też przecenioną, u dziewczynek wszelkie księżniczki i Peppa niestety się w większych niż 92 rozmiarach wyprzedały Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee St Browar i Malta/ Poznań 14.01.10, 13:42 Zdecydowanie większy wybór w Malcie - duże obniżki na pidżamki i prawie pełna rozmiarówka (mówię o rozmiarach od 0-36 mcy), 2paki od 25zł, pajace polarowe- cudne i fajnie się sprawdzają zimą do spania - po 20zł z 80 Skarpetki 3paki za 15zł, 5paki też. Czapki od 10zł. Bluzeczki na krótki rękaw od 10zł,spodnie od 30zł. Duży wybór przecenionych body /3pack i pajacyków. W browarze nie ma połowy tego co w Malcie. Przebrana rozmiarówka,mały wybór pidżamek, skarpetek, bielizny. Ps. Moje uwagi dotyczą ubranek dla chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 yvon-nee 14.01.10, 13:48 a rzuciły Ci saię może pidżamki dla dziewczynek rozmiar 116-122 czy były? Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Re: yvon-nee 14.01.10, 13:58 Nie wiem czy były, bo nie mam córeczki więc się jakoś bardzo dziewczynkom nie przyglądałam Ale na pewno większy wybór pidżamek w ogóle był w Malcie, i dla młodszych i dla starszych dzieci, choć dla starszych o wiele mniej niż dla maluchów. W Browarze dosłownie jakieś pojedyncze sztuki wisiały Może zadzwoń do Malty, spytaj sprzedawczyń o interesujący Cię rozmiar Co do zabawek Elc to przecenione niektóre zestawy Happy Land ( w stylu Litlle People FP) min. mini wan wakacyjny, traktor, jakaś kolejka. Ceny od 75zł. Były tez przecenione garaże zarówno dla młodszych jak i starszych chłopców. Dla dziewczynek takie domki- muchomorki (duże) ze 175 na 75zł, więc spora obniżka! Poza tym troszkę naczyń z melaminy dla dzieci przecenili min. z samochodami, niektóre z Tomkiem. Fartuszki - śliniaczki (takie z rękawkami) z Tomkiem bodajże po 15zł z 30zł. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Re: yvon-nee 14.01.10, 14:04 Dzięki, chyba się zatem wybiorę bo te chłopięce pidżamki bardzo kuszą a mamy akurat braki Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee ELC 14.01.10, 14:05 Z Happy Land przecenione było jeszcze lotnisko i bodajże szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
laciata_ania Re: St Browar i Malta/ Poznań 16.01.10, 09:16 byłam wczoraj popoludniu w Malcie (w czwartek miala byc dostawa) i musze przyznac ze przeceny sa, kupilam cieply sweterek na 86 dla chlopca ze 115 na 55 wiec nawet wiecej niz 50%, poza tym 5-paki skarpetek za 15 zl, 7 paki body po 45-50 (rozmiarowka juz mocno przebrana) i spoko jeszcze koszulek pojedynczych po 2 i po 3 w korzystnych cenach (50% na pewno). Panie juz mnie troche w sklepie znaja i z tego co powiedzialy to juz bardziej przeceniac nie beda (jedynie dla duzych dziewczynek- tam jeszcze ceny wysokie). Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dzisiaj w Klifie 14.01.10, 14:56 Ja sie dzisiaj wybieram do Wola Parku, to wieczorem zdam relacje z wyprzedazy w Mothercare i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Dzisiaj w Klifie 15.01.10, 08:47 A ja sie ostatnio coraz bardziej zawodzę jakościa tych ciuszków, ostatnio kupiłam 2 pary spodenek i 3 bluzeczki do kompletu, spodenki pruja się na szwach, bluzeczki się skuliły po praniu, znów body po praniu maja dekolt po pas. Kupiłam trzypak tuniczek wszystkie trzy po praniu sie porozciągały w szerz, tak ze mogłam małą w nie owijać. Oczywiście nie wszystkie ciuszki są takie, ale coraz częściej zdarzają się buble, nigdy czegosc takiego nie miałam z ubrankami cherokee, są duzo tańsze a jakość wg mnie jakby lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dzisiaj w Klifie 15.01.10, 11:53 No widzisz, a ja np. z Mothercare takich sensacji nigdy nie miałam. Często te najtansze ciuszki bardzo pozytywnie zaskakuja mnie jakością (np. bluzeczki w trzypakach), a z kolei z Cherokee - co sie nie skusiłam, to kicha - bluzki rozciagaja sie wszerz, a za to skracaja na dł., w spodniach po 3 zalożeniach przetarta dziura na kolanie, inne bluzeczki nie rozciagaja się, ale za to sa właśnie nierozciagliwe wogóle i maja za wąskie rękawy (na szczupłe dziecko) itp. Tak, że ja z Cherokee to nie wiem, czy sie jeszcze na cos skuszę Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Dzisiaj w Klifie 15.01.10, 12:05 Fakt, ja tam bym nie porównywała nieporównywalnego... Marki z supermarketu- jakość wiadomo adekwatna do ceny no i renomowanej sieci ze średniej półki wyspecjalizowanej w produktach dla Matki i dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Dzisiaj w Klifie 15.01.10, 13:57 Przewaznie kupuje ciuszki dla córki w next, mothercare, nie pogardze cherokee, ale mam tam nie po drodze i mam ich najmniej. Podoba mi się wzornictwo Mothercare , nie twierdzę, ze ubranka sa kiepskie, ale mi ostatnio trafiły jakis buble, kupiłam dwu pak spodenek, córka miła je raz na sobie i szwy popękały na tyłku, na całęj długości, do tych spodenek kupiłam 3pak bluzeczek jedna z nich biała to granatowe serduszka, w praniu serduszka zaczęły farbować (prałam w 40st), no i bluzeczka się skuliła. Reszty jeszcze nie uzywałam. Jak widac to i renomowanym i znanym firmom zdarzają się wpadki. Fakt ubranek cherokee nie mam tak duzo ale z tych co do tej pory uzywałam naprawde sa świetne nic się nie wyciąga i nie farbuje, może gdybym kupowała tam więcej pewnie tez bym trafiła na jakis bubel Odpowiedz Link Zgłoś
myszkamiau Re: wyprzedaz w Mother Care , kiedy ? 15.01.10, 10:02 Byłam wczoraj wczesnym popołudniem w Arkadii W-wa, kupiłam fajną kurteczkę dla synka niebieską z białym paskiem na szarym polarku za 40 zł. Bardzo fajna na wiosnę, ale niestety w domu zauważyłam że pomyliłam rozmiary (oglądałam 18-24 m i taką miałam kupić a w domu zauważyłam że wzięłam jednak 12-18, synek co prawda ma teraz 14 miesiecy ale wolałam większą. Wieczorem pojechałam do Wola Parku ale śladu po kurtkach większych w całej W-wie nie było. A tak poza tym były np dla chłopców m.in: dwie bluzki z krótkim rękawem -25 zł 2 body z golfikiem (granat i beż) 25 koszule w kratkę niebieskie 19 bluzki z dł. rękawem 15-20 2 podkoszulki 10 czapki 10-15 Generalnie sporo dla małych chłopców i nie za dużo dla większych dziewczynek, na małe dziewczynki nie patrzyłam Dla dziewczynek fajne spódniczki bombki szare 35 zł jeansowe z pepą też 35 ale już tylko małe rozmiary pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Wola Park 15.01.10, 23:36 dzisa w Wola Parku (wieczorem) niestety juz dośc przebrane ubranka wyprzedazowe. Owszem, przeceniono wreszcie ubranka praktycznie wszystkie, ale wybor juz nie jest oszalamiający. Częśc ubrań, szczegolnie te ktore niedawno nie byly wcale przcenione, jest tansza tylko o 30% np. elegancka zlota sukienka ze 100 na 70 zł. Trzypak bluzeczek jednobarwnych, na który czekałam, na szczęście przeceniono wreszcie i kupiłam je za 40 zł. Szukałam właściwie tylko na 7-8 lat i tu juz cięzko bylo cos znależć - wzięłam jeszcze podkoszulki, majtki i skarpetki oraz bluzkę z dł. rekawem, taka bardziej ozdobna, za 35 zł. fajne różowe sweterki z pionowa falbanką wzdłuz guziczków sa po 60 zł. Częśc bielizny wcale nie jest przeceniona, nawet powiedziałabym, ze wiekszość. Z zabawek ELC niewiele przecenione - rzuciła mi sie tylko w oczy rakieta kosmiczna za 135 zł (wcześniej chyba ok. 200 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: Wola Park 15.01.10, 23:56 a czy były kurtki dla dziewczynki na 98? dziś rano w reducie dla dziewczynek były tylko 2 kurki i to nie te rozmiary. Dla starszej (7-8) kupiłam bluzeczki gładkie pomarańcz/róż/brąz za 50, były jeszcze golfy turkus/amarant za 35zł, amarantowe z tiulowymi kwiatkami za 35zł, sukienki/tuniki w kropki za 50zł i praktycznie to tyle w tym rozmiarze, jeszcze dwupaki podkoszulek za 25zł. Zabawki: domki-grzybki za 65zł, kuchnia:180, z wyposazeniem-220, zwierzątka(takie do farmy) za 45zł, farma ze zwierzętami-110 chyba,garaże, jakieś dla niemowląt-nie pamiętam po ile. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Reduta 16.01.10, 21:28 Wybór jakby wiekszy niz w Wola Parku, sa np. takie fajne czarne bluzki z cekinami na ramionach, których w WP wcale nie bylo, a tu dośc duzo, ale akurat naszego rozmiaru nie było. Kurtek (bo ktos ostatnio na forum pytał) akurat mniej niż wczoraj w WP. Mozna jeszcze cos fajnego znależc, niektóre rzeczy juz sa w pojedynczych rozmiarach np. widziałam fajną brązowa sztruksowa sukienke w komplecie z bawelnianym golfikiem za ok. 50 zł (z ok. 100-110), juz chyba tylko w rozm. 4-5 lat. W rozm. 7-8 lat wzięłam jeszcze ostatnia kremową bluzkę za 15 zł i czerwoną (zostały dwie mniejsze) z cekinową sową za 35 zł, oraz dwupak welurowych spodni dresowych za 60 zł. Bielizna slabo przeceniona, 90% majtek i podkoszulek w normalnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk kurtki 16.01.10, 23:09 dziewczyny a widziałyście jeszcze te kurtki? interesuje mnie rozmiar 3-4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: kurtki 17.01.10, 14:22 w Jankach dzisiaj były takie i rozmiar 3-4 też był. Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: kurtki 17.01.10, 15:34 agata9991 napisała: > w Jankach dzisiaj były takie i rozmiar 3-4 też był. a nie pamiętasz w jakiej są teraz cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: kurtki 17.01.10, 21:19 agata9991 napisała: > po 65, w Reducie dziś też były. wielkie dzięki za info, ale niestety w najbliższym czasie nie będę mogła wyskoczyć a miałam chęć na tą kurteczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: 20.01.10, 16:05 może ktoś się orientuje czy obniżą jeszcze ceny i ew.kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.cherry Poznań - Galeria Malta 23.01.10, 20:02 Tu najlepiej w Poznaniu zaopatrzony sklep zarówno w ciuchy jak i w zabawki ELC. Przeceny zaczęły się po połowie stycznia, szczęście, że nie czekałam na dalsze tylko powybierałam świetne ciuchy w rozmiarze 92. Trójpak świetnych bluzek za 40 zł (żółta, brązowa ...), kolejny za 35, dwa golfiki za 35 zł, dwa ciepłe swetry za 70 zł, dwa ciepłe golfiki (biały i różowy) za 50 zł, spodnie z miękkiego dżinsu za 20 zł, dwupak polarkowych spodni za 30 zł (brązowe i pomarańczowe) - te same ale różowe i zielone już kosztują po przecenie 50 zł. Dzisiaj byłam raz jeszcze licząc na przeceny np. w piżamkach, nic z tego. Wielkich obniżek już nie będzie, a juz teraz pojawiają się kłopoty z rozmiarówkami. Większe ciuszki rozeszły się na przysłowiowym pniu, pozostały tylko te droższe za 60-70 zł w dwupakach - np. sweterki. Spodnie polarkowe od 96 w górę to już wydatek powyżej 50 zł. Kto jeszcze znajdzie coś dla siebie niech kupuje i się nie zastanawia - taka moja rada. Odpowiedz Link Zgłoś