solniczka1 04.02.04, 11:46 Co o nim sadzicie Drogi Kolezanki? Przypadl mi do gustu i cena nie jest az taka straszna. Do tego fotelik Synthesis. Czy warto? Pozdrawiam. Solniczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinaz25 Re: Wózek Chicco Tech 4WD duo 04.02.04, 14:47 Uważam, że wózek nie jest zły, ale nie jest lekki. Ja kupiłam Babydreams Walker. Jestem zadowolona. Wózek jest naprawdę lekki (niespełna 7 kg) i przede wszystkim funkcjonalny i bezpieczny dla mojego 6-miesięcznego malucha. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
solniczka1 Re: Wózek Chicco Tech 4WD duo 04.02.04, 16:51 Za to moj Maluch sie pojawi w maju, wiec potrzebuje wozka nadajacego sie dla niemowlaka. Priorytetem sa dla mnie solidne kola, bo mieszkam na wsi, wiec nie ma u mnie chodnikow A co do ciezkosci wozka, to zdaje sie jest wazne zwlaszcza, gdy sie mieszka w bloku i trzeba wozek wnosic po schodach. Ja mieszkam w domu, wiec tak bardzo nie martwie sie ta waga wozka. No chyba, ze sie myle i ciezkosc wozka daje sie we znaki rowniez podczas jazdy? Pozdrawiam. Solniczka Odpowiedz Link Zgłoś
g273 Re: Wózek Chicco Tech 4WD-też spacerówa 04.02.04, 17:26 Dołączam się do pytania Solniczki, chociaż ja prosze o opinie dotyczące zwłaszcza spacerówki -jak z amortyzacją, łatwościa prowadzenia itd, a zwłaszcza czy moze lepsza byłaby opcja 6WD z tymi skrętnymi ale mniejszymi kółkami. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś