Dodaj do ulubionych

telewizor samsunga

26.01.10, 12:53
Co myślicie o tym telewizorze:

www.samsung.com/pl/consumer/tv-audio-video/televisions/lcd-tv/LE32B650T2WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

Muszę się na jakiś zdecydować i po długich poszukiwaniach wybór padł
na ten w/w wymieniony. Co o nim myślicie, bo powiem szczerze, w tej
kwestii nie mam zielonego pojęcia. Zastanawiam się również czy 32"
będzie dobry, mój pokój to 5,00 x 4,80.
Pozdrawiam
Karolina
Obserwuj wątek
    • azyli Re: telewizor samsunga 26.01.10, 13:27
      Tez rozglądam sie za telewizorem i z tego co dowiedziałam sie w sklepie,
      wielkość ekranu podana w calach powinna byc 10 raz wieksza niz odleglosc miedzy
      widzem a TV podana w metrach, czyli jesli masz tv 32 to optymalna odleglosc jest
      miedzy 3 a 3,5 m. My mamy ok 5 m i polecano nam co najmniej 46 cali.
    • katka761 Re: telewizor samsunga 26.01.10, 13:59
      oglądałam na żywo w listopadzie, gdy mój stary telewizor coś
      szwankował.
      brałam jeszcze pod uwagę philipsa z podświetlaniem. porównywaliśmy
      oba modele w sklepie. łącznie z puszczaniem przyniesionych przez nas
      filmów i bajek dzieciowych.
      decyzją męża stanęło na modelu z serii "6".
      tyle że ja szukam modelu 652 w dobrej cenie.
      • michalina7 Re: telewizor samsunga 26.01.10, 19:45
        Jakość obrazu zależy czy będziesz odbierać z dekodera cyfrowego (Cyfra +, Polsat
        cyfrowy itp) czy ze zwykłej kablówki. Ja mam Samsunga seria 450 i dekoder
        cyfrowy i obraz praktycznie idealny. Teściowie taki sam TV, odbiór z kablówki i
        widać różnicę.
    • beti8298 Re: telewizor samsunga 04.06.14, 17:06
      Witam wszystkich ma do dodania parę słów na temat firmy Samsung i jej produktów . Dwa lata temu kupiłam telewizor miesiąc po upływie gwarancji telewizor się zepsuł, walnęła najdroższa część napisałam do Samsunga z prośbą aby chociaż w części pomogli mi naprawić sprzęt niestety nawet nie zechcieli odpisać, wypuszczają na rynek buble a następnie olewają klienta dziś zepsuł mi się telefon też firmy Samsung świadczy to tylko o jakości produktów które ta firma produkuje
      • mc30 Re: telewizor samsunga 04.06.14, 17:16
        zależy jaki egzemplarz sie trafi
        mamy dwa samsungi,
        jeden nowy smart 60" led
        drugi lcd 42" - już 6 lat, działa bez zarzutu od tylu lat
      • 1ala11 Re: telewizor samsunga 06.12.14, 10:39
        ja niestety mam ten sam problem telewizor samsung w okresie gwarancji już raz był naprawiany lecz po 3 miesiącach po gwarancji znowu się zepsuł. Firme samsund to nie obchodzi koszt naprawy 400-900 zł to jest wartość nowego telewizora. Tą samą usterkę ( tj. lampka kontrolna miga i dpoiero po 40 min telewizor włancza się) miał moj znajomy jemu naprawili w ramach gwarancji ale wymienili wszystko bo nie znali przyczyny usterki. Może ta firma specjalnie coś zamontowała aby po 2 latach kupować następny ich sprzęt.
        • beata1974 Re: telewizor samsunga 06.12.14, 18:22
          na tę wielkość pokoju to telewizor w optymalnej wielkości to 46 ja mam taki w pokoju 4x5 samsunga kupionego 2 lata temu i powiem że nie nawet mógłby być 50. 32 to rodzice mają w sypialni 15 metrowej
      • edelstein Re: telewizor samsunga 06.12.14, 18:22
        Mamy sprzet firmy samsung od lat i jakos nic sie nie psuje przedwczesnie.
    • gorelagorela Re: telewizor samsunga 03.12.16, 09:28
      UPRZEDZAM , ZE TELEWIZOR SAMSUNG TO NAJGORSZE KURESTWO, KUPIONY TERAZ W PAZDZIERNIKU JUZ PO WYMIANIE KARTY SIECIOWEJ PLYTY GLOWNEJ I TYDZIEN W SERWISIE I NADAL SIE PIERDOLI MAM UBEZPIECZENIE NA WYMIANE ALE KU... CELOWO NIE CHCA I WALCZE POJDZIEMY PEWNO DOP SADU WIEC UWAGA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka