Dodaj do ulubionych

Nowe Maxi Cosi Speedi SX

12.02.04, 15:06
Hej Dziewczyny,

reklamowalam tu troche nowy wozek maxi cosi speedi SX. Czesto dostaje maile z
pytaniem, gdzie mozna go obejrzec lub/i zamowic. Znalazlam dobra strone,
gdzie ten wozek jest tez pokazany po zlozeniu (jest naprawde maly i lekki).

www.kinderwagen.de/webstore30/scripts/katalog.asp
Pinik
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 12.02.04, 15:08
      Ten wozek wazy tylko 10 kg!!! Myslalam, ze 12.

Pinik
    • medunia Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 12.02.04, 21:07
      Suuuper zdjęcia!! Wreszcie wszystko dokładnie widać. I kolory jakby takie
      bardziej rzeczywiste. Ja już jestem chyba na poważnie trafiona. Nie mogę się
      doczekać, kiedy pojawią sie w Polsce. No i ta waga!
      Dzięki Pinik!
      medunia
    • elsdorfka Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 12.02.04, 21:25
      Ten wózeczek jest naprawde śliczny!
      Miałam możliwość nie tylko go zobaczyć na żywo, ale również prowadzić!
      Prowadzi się go pierwszorzędnie! Hm... dzięki Pinikwink
      • medunia Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 12.02.04, 21:37
        Hej! Elsdorfka, kupiłaś go może? A widziałaś kolory i ew. akcesoria? Jak to
        wszystko wygląda? Bo w necie, jak na razie najbardziej podoba mi się kolor
        steel blue i radish. A to koło można blokować w pozycji do przodu i do tyłu
        (pod wózek)? Bo gdzieś tak wyczytałam.
        medunia
        • elsdorfka Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 12.02.04, 21:54
          Nie, nie kupiłam go tylko podziwiałamsmile))
          W tym wózeczku dziecko musimy być zawsze przodem do kierunku jazdy, a ja
          szukałam modelu w którym siedzisko bedzie zamienne.
          Myślę jednak, że jeśli komuś na tym nie zależy, albo gdy to drugi wózeczek
          to... naprawde świetny wybór! No, ale ja nie jestem expertemwink
          Nie mogę napisać szczegółowych informacji bo poprostu... nie wiemsad
          Wiem tylko, że wygląda świetnie i bardzo, bardzo lekko się go prowadzi.
          Czasami nawet nie zauważa się, że właśnie pokonało sie zakrętsmile)
          A co kolorów... w rzeczywistości widziałam tylko black - fajny dla chłopcasmile
          Gdy oglądam ten wóżeczek na stronie podanej przez Pinik to na pierwszy rzut oka
          nie podoba mi się anthracite-speedi-sx i coffee-speedi-sx. Kolory, o których
          piszesz podobają mi sięsmile Myślę, że najlepiej zobaczyć na żywo i wtedy
          zdecydowaćsmile Pozdrawiam!

• pinik Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 12.02.04, 21:55
          hej medunia,

elsdorfka jezdzila moim wozkiem, wiec odpowiem ci na pytania:

co do lokowania tego kola, to czytalam juz kilka rzeczy na ten temat, np. ze
          kolo mozna zablokowac do przodu i do tylu, ale u mnie jakos to nie wychodzi.
          Wychodzi tylko do tylu. I w instrukcji nic na ten temat nie znalazlam. No i z
          tym obrotem na 30 stopni tez mi nie wychodzi (mam nadzieje, ze az tak glupia
          nie jestem....).

Wozek jest b. dobrze wykonany (dobre materialy, wykonczenie)

Pinik
          • pinik Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 12.02.04, 21:56
            Hej elsdorfka,

moj wozek nie jest czarny tylko granatowy! smile
            Ale bylo ciemno, wiec latwo o pomylke smile

Pinik
            • elsdorfka Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 12.02.04, 22:04
              No właśnie! Nie napisałam najważniejszegosmile
              Jeździłam wózkiem Pinik!smile)) A raczej jej synka!smile
              Pinik nie wiem czemu napisałam black skoro dobrze wiem, że to granatowy!
              Przecież śpiworek ma taki sam kolor jak wózek! Ale ze mnie gapa... ups!wink

• medunia Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 13.02.04, 00:21
      Dzięki dziewuszki!
      Cóż...muszę wziąć na wstrzymanie i cierpliwie poczekać aż ten wózeczek do nas
      przyjedzie. Wtedy obejrzę go sobie na wylot!

Ps. mnie też podoba się granat i czarny, ale u mnie pasażerką będzie
      dziewczynka, więc te kolory odpadają.

medunia
    • lemona1 Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 13.02.04, 00:43
      Hej, Hej dziewczyny! Mowa o speedi sx?? To jestem! Dystrybutor Maxi Cosi kazał
      mi dzwonić już pod koniec lutego - certyfikację na Polskę już mają, teraz musi
      dojrzeć i odleżećsmile
      Nie chce mi się wierzyć w cenę, którą przewidują 2300 z gondolką,fotelikiem i
      dokładają spiworek...hm to jeszcze nie byłoby tak źlesmile
      Obiecali mi przesłać za zaliczeniem na ich koszt!!!
      Pinik wie (lemona1), ze ja jestem zakochana w tym czerwono-ciemnostalowym steel
      blue (czemu blue?), synka urodzę w okolicach 14 marca, nie jestem pewna czy w
      tym kolorze gondoli (srodek czerwony) moje dziecko nie będzie agresywne od tej
      czerwienismile)), bo spacerówka to spoko. Mój mąż nie chce jednolitego czarnego,
      ani granatu już nie mam siły go przekonywać, grunt - ze pasuje mu to, ze jest
      dobrze wykonany, lekki i fajnie pakuje się go do bagażnika.
      Kurcze, boję się że nie zdążę go kupić a mój syncio będzie musiał wychodzić na
      spacery!!!
      Pozdrawiam,
      lemona1

• tygisek Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX - do Lemony 13.02.04, 12:39
        Hej Lemona1!
        mozesz mi podeslac namiary na tego dystrybutora Maxi Cosi?
        Pinik nakierowala moje spojrzenie na Speedi SXsmile no i musze przyznac, ze moze
        nie bylam do tej pory wiekla fanka trzykolowcow, ale kto wie, moze bede? smile
        mam nadzieje ze uda mi sie przekonac rowniez mojego meza do tego wozeczka, jak
        narazie same zalety, skretne kolo, LEKKI no i latwo sie pakuje do
        bagaznika...mogloby byc wiecej kolorkow... u mnie wozeczkiem bedzie jezdzic
        panna Maja.....
        a jeszcze jak moge zapytac, czy wiesz moze, czy tylko zestawy beda sprzedawane,
        czy mozna bedzie tez kupic sama spacerowke, plus ew. fotelik? powiem szczerze ze
        mi sie gondolka wogole nie sprawdzila....moze dlatego ze moja mala urodzila sie
        w pazdzierniku, no i byla kruszynka, a w tej gondolce co mam poprostu "ginela",
        no i jej nienawidzismile na spacery jezdzi w foteliku przypietym do stelaza.....ale
        za miesiac bedzie mogla legalnie korzystac ze spacerowkismile
        pozdrawiam
        tygisek (agnieszka@fhi.pl)
        • lemona1 Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX - do Lemony 13.02.04, 12:59
          Cześć Tygisek,
          Dystrybutorem jest Poltrade tel. 032 771 31 93
          Z TEGO CO WIEM, TO WSZYSTKO BĘDZIE MOZNA KUPIĆ ODDZIELNIE, ALE W ZESTAWIE
          BĘDZIE TANIEJ.
          jA TEŻ NA POCZĄTKU NIE MYŚLAŁAM O TRÓJKOŁOWCUsmile))
          jAK GO NIE ZDĄŻĘ KUPIĆ, TO NIE BARDZO WIEM CO... MOŻE iMPLAST dRIVER3xl, ALE
          POMIMO ŻE ŁADNY DLA MNIE ZA MAŁO SUBTELNY....WIESZ TE DROBNE DETALE NO I W
          SAMOCHODZIE ZAJMUJE WIĘCEJ MIEJSCA.
          Pozdrawiam,
          lemona1
          • tygisek Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX - do Lemony 13.02.04, 14:08
            dzieki! wiesz co? mam dobra rade, jesli to oczekiwanie na wozek nie bedzie
            trwalo za dlugo - ze dwa tygodnie, to nie warto kupowac czegos w zamian, jesli
            masz potem byc niezadowolonasmile mi sie teraz wydaje ze kupilam wozek calkiem
            bezmyslnie, zaluje ze nie zasiegnelam wczesniej opinii...wybieralismy sami,
            biorac pod uwage ciezar, funkcjonalnosc (trzy w jednym wydawalo nam sie strzalem
            w 10), pani w sklepie jeszcze zachwalila nam dobra amortyzacje...to byl nasz
            pierwszy i po czterech miesiacach wychodzi na to ze jednak trzeba nam czegos
            innego...szkoda teraz zachodu, gondola uzywana dwa razy zawala miejsce a
            spacerowka chyba bedzie za slaba jak na warunki w jakich przyjdzie nam ja
            uzytkowac, szkoda dzieciny - Maja praktycznie nie spi w tym wozku kiedy jade bo
            brukowanym chodniku, nie mowiac juz o jezdze po terenie stajni w ktorej trzymamy
            koniki, no i prespektywa nastepnej zimy: spacerowka leciutka, a tak sie ciezko
            ja prowadzi po sniegu...kto by pomyslal? smile
            ja dochodze do wniosku ze tak naprawde wozki powinno sie miec dwa, jeden
            porzadny, duzy, i cos w typie parasolki...bo jakos trudno znalezc model, ktory
            by spelnial wszystkie wymagania, Pinik "pokazala" nowy model MUTSY'ego, ale
            wozki w tym typie to juz lekkie przegiecie! wygladaja jak inwalidzkie (z calym
            szacunkiemsmile) jeszczem nie gotowa na takie innowacje!
            jeszcze raz dzieki za namiar i pozdrawiam!
            tygisek
            • pinik Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX - do Lemony 13.02.04, 14:15
              Hej! Uwazam, ze tygisek ma duzo racji: lepiej poczekac chwile dluzej i kupic
              wozek, o ktorym sie marzy (to inwestycja na dlugo, a w poierwsze dni i tak sie
              nie wychodzi. Ja trzy tygodnie po porodzie jeszcze sama ledwo chodzilam. Ale
              chyba mialam troche pecha...). A ez spacerowki (typ parasolka) zwykle i tak sie
              nie obejdzie. I moja rada: lepiej ja kupic wczesniej niz pozniej! Ja jej duzo
              uzywalam w domu (po gladkiej podlodze dziecko spokojnie moze w takim wozku
              jezdzic). Wtedy nie potrzeba lezaczka, a male mozna za soba wozic, lub wystawic
              na spanie na balkon. A pozatym mozna kupic fotelik do auta pasujacy na stelaz
              spaceroki (zestaw peg perego) i ma sie wtedy od poczatku jeszcze dodatkowy
              stelaz na fotelik, ktory w samochodzie nie zajmuje duzo miejsca.

Pinik
              • lemona1 Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX - do PINIK 13.02.04, 17:21
                Macie rację kobitki, ja już chyba wpadam w późnociążową panikę, że czegoś nie
                będę miała i co wtedy zrobięsmile)) Co chwila potykam się już w domu o leżaczki,
                foteliki, komódki, przewijaczki, kurka taki mały za tyle miejsca nam już
                zaanektowałsmile)
                Pinik! Mam dla Ciebie pikantny deserek Bugaboo frog, widziałś już? stronka
                www.bugaboo.us , jeszcze bardziej fikuśny niż nowy Mutsy, ale trochę
                podobny, "amerykancki"!
                lemona1
                • pinik Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX - do PINIK 13.02.04, 19:45
                  Hmmmmm.... Mnie sie ta strona z bugaboo nie otwiera... Juz od kilku dni. czy
                  piszac o nowym mutsy macie na mysli ten z malymi kolkami z tylu (wcale mi sie
                  nie podoba), czy jeszcze cos innego?

Pinik
                  • pinik Re: bugaboo 13.02.04, 19:47
                    AAA!!! Otworzyla mi sie inna strona z bugaboo frog. Widzialam (i bacznie
                    obserwowalam) ten wozek juz od kilku lat - glownie na lotniskach, ale nie
                    moglam dojsc, co to za firma. Mnie sie wydaje smieszny, ale nie jako jedyny
                    wozek.

Pinik
            • lemona1 Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX - do Lemony 13.02.04, 17:15
              tygisek
              Mutsy mówisz przegięcie?smile)) To nie widziałas chyba amerykanskiego bugaboo frog
              (strona www.bugaboo.us), ja go zobaczyłam wczoraj i dziwnie mi się zrobiłosmile Ja
              też jeszcze nie oswoiłam się z nowym Mutsysmile)))
              Chyba przez pierwsze dni bedę nosiła maleństwo w foteliku samochodowym z rączką
              (bez sensu kupilismy już kilka miesięcy temu innej firmy, wtedy jeszcze nie
              wiedzieliśmy o kompletach i wogóle)
              Fajnie, że masz koniki, Twoja dzidzia będzie zadowolona jak podrośniesmile))
              • tygisek Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX - do Lemony 14.02.04, 01:20
                Lemona, widzialam tego bugaboo frog....rzeczywiscie jakies frogggggsmile nie, no ja
                lubie orginalne rzeczy, ale te polaczenia ogromnych kolek i kolek od wozkow
                sklepowych, to chyba nie na moj gust! no wiesz, moze sie kiedys "opatrza" smile na
                pewno jest to rozwiazanie ciezaru tych pojazdow...no ale nic tosmile
                Nie przejmuje sie tym ze nie masz wozka, naprawde on w tych pierwszych dniach
                nie jest bardzo potrzebny, Dzidzia i tak nie moze zbyt dlugo przebywac na dworku
                - przeciez wystarczy Mu werandowanie - a fotelik na krzesle na balkonie zupelnie
                Mu wystarczy, akurat sie zahartuje , Ty odpoczniesz po trudach, pozbierasz sie,
                nabierzesz sil, przez ten czas wozeczek napewno dojedzie i razem szczesliwi
                wyruszycie na dluzszy niz 10-15 minut spacereksmile i slonko bedzie juz wysoko i
                ciepelko wiosenne....sama slodycz Cie czeka, wiec nie rozpaczaj!
                A z tymi konikami, no cozsmile mam nadzieje ze Majka odziedziczy pasje, choc z
                reguly dzieci nie podzielaja pasji starychsmile Pocieszka ze ona sa tak cudowne ze
                nie da sie ich nie kochac, a klacz szleje za dziecmi, mam nadzieje ze sie
                zaprzyjazniasmile)
    • osica Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 13.02.04, 14:42
      A wiecie może ile bedzie kosztowała sama spacerówka w Polsce????
      Głeboki mamy już za soba....
      anqa
      • tygisek Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 13.02.04, 15:13
        Hej dziewczyny!
        dzwonilam i wiemsmile sama spacerowka bedzie kosztowala ok. 1300 zl... i pojawi sie
        najprawdopodobniej pod koniec marca....no coz...trzeba czekacsmile
        tygisek
    • miniaxv Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 14.02.04, 21:04
      Do Pinik! Bardzo mi się podoba ten wózeczek i najważniejsze, że taki lekki! Mam
      tylko jedno pytanko: czy spacerówka ma okrycie na nóżki czy używa się może tego
      śpiworka? Pozdarawiam - Monika
      • pinik Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 15.02.04, 12:25
        Hej!

Ja kupilam ten wozek w Niemczech, gdzie okrycia na nozki wogole nie sa
        popularne i ten wozek tez go nie mial. Uzywalam do niego swoj spiwor. MOj synek
        ma wlasnie roczek i uwazam, ze spiwor to "mus". Okrycie na nozki by mnie tu nie
        zadowolilo.

Pinik
    • miniaxv Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 15.02.04, 14:29
      Dzięki Pinik! Pewnie masz rację z tym śpiworkiem, ale w Polsce jakoś tak się
      przyjęło, że okrycie na nóżki musi być i koniec. Chyba zdecyduję się na ten
      wózeczek! Pozdrawiam - Monika
    • kaate Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 16.02.04, 09:30
      PINIK HELP!!!
      Szukam wozka dla mojego Juniora, ktory ma sie urodzic na wiosne. Bylam ostatnio
      w kilku sklepach i szczegolnie uwaznie przygladalam sie MCS SX. Niestety Pani w
      sklepie odradzila mi ten wozek (chce kupic gondole+spacerowke+fotelik),
      twierdzac ze wersja spacerowa nie nadaje sie dla malucha (dziecko powinno miec
      min. 12 mies?!?!) bo nie ma w nim mozliwosci rozlozenia wozka na plasko
      (dziecko caly czas jest w pozycji siedzacej a to dla malucha niewskazane - wg
      tej pani oczywiscie). Rzeczywiscie balabym sie zafundowac kilkumiesiecznemu
      brzdacowi spacery "na siedzaco". Jakie sa Twoje doswiadczenia? Czy dziecko moze
      w tym wozku wygodnie lezec? Co o tym myslisz? Pozdrowienia dla wszystkich e-mam
      i ich Skarbow! k.
      • pinik Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 16.02.04, 10:05
        Hej! A ogladalas napewno model SX? Spacerowke da sie polozyc. Moze nie na
        zupelnie plasko, ale nie jest to wozek gleoki i uwazam, ze polroczne dziecko
        spokojnie moze miec minimalne nachylenie (w foteliku do auta i lezaczkach jest
        jeszcze wieksze, a te uzywa sie od urodzenia). Ja wsadzilam synka do spaceroki,
        jak mial jakies 8 miesiecy (bo dopiero wtedy ja kupilam, ale wczesniej moj
        synek juz dawno siedzial w innych wozkach). W modelu SX podnosi sie podnozek i
        przez to wozek wydaje mi sie ok nawet dla mlodszych dzieci. Ja swoje polroczne
        dziecko bym w nim bez obaw wozila. Ale to Twoja decyzja smile

Pinik
        • kaate Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 16.02.04, 10:26
          Stokrotne dzieki. Powiem Ci, ze jestem juz tak otumaniona i oglupiala przez
          sprzedawcow, ze chyba bede to dziecko sama na rekach nosicsmile)) Co sklep to inna
          opinia, a kazdy sprzedawca ma monopol na wiedze (ciekawe, ze wiekszosc z nich
          to facecismile. W tym tygodniu robie ostatnie podejscie. Na dzisiaj na short-
          liscie mam Speedi SX, bebecar (co za ciezar?!?!) i bebeconfort (spacerowka tez
          sie podobno nie rozklada).
          Jeszcze raz dziekuje i sle pozdowienia na obczyzne! k.
          • pinik Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 16.02.04, 10:47
            czyzbys tez byla na "obczyznie"? Bo z tego co wiem, to w PL jeszcze nie ma
            modelu SX.
            A co do wiedzy sprzedawcow, to wiem cos o tym. Dlatego nigdy nie chce zeby mi
            doradzali. jakich glupot juz sie od nich nasluchalam! I czesto nie wiedza
            wogole o funkcjach, ktory dany model ma. Cos okropnego! Zdaj sie bardziej na
            siebie niz na nich.

Pinik
            • kaate Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 16.02.04, 11:54
              Na razie jestem w warszawie ale nie wiem jak dlugo, bo wszystkie znaki na
              niebie i ziemi wskazuja, ze niedlugo bedziemy sie przenosic do monachium. Juz
              we trojkesmile
              Po mojej ostatniej wizycie w sklepie postanowilamm, ze nie dam sobie wiecej
              wcisnac zadnych bzdur przez wszystkowiedzacych sprzedawcow (facet moiwil np ze
              niektore wozki maja za nisko zamontowana gondole - o KILKA cm nizej niz
              standardowe - i stezenie olowiu szkodzi dziecku!) i decyzje podejme SAMA.
              Wyznaczylam sbie jakies minimalne wymagania i wg nich bede szukac. Z reszta mam
              jeszcze troche czasu. k.
              • 1_misia_1 Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 16.02.04, 14:00
                Witam,
                Właśnie wróciłam z zakupów byłam w sklepie "Wózki" przy al.Solidarności i w
                Swiecie Dziecka na Puławskiej w Warszawie. Nie wiem w jakich sklepach byłaś,
                ale jestem w 100% pewna, że w Warszawie nie mogłaś widzieć Maxi Taxi Speedi SX,
                bo tego wózka nie ma jeszcze w sprzedaży (będzie na wiosną). Jestem pewna, że
                wózki, które pokazywali Ci sprzedawcy to Maxi Taxi Speedi (zwykłe) bez
                podnoszonego podnóżka i bez skrętnego koła które i ja widziałam. Sprzedawcy
                niestety są często są niedoinformowani (właściwie trudno się dziwić jak w
                sklepie jest zwykle kilkadziesiąt modeli) i myślę, że nawet nie wiedzą o tym,
                że wejdzie na rynek nowy model speedi o nazwie Maxi Taxi Speedi SX. Jeżeli
                mieszkasz w Polsce to musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać do wiosny,
                żeby zobaczyć SX w "realu".

Dla jasności obejrzyj oba modele w necie :
                1.Nowy model jest na www.maxi-cosi.nl/
                2.Stary na www.wozkidzieciece.pl

Ja kupiłam "stary" speedi, i na razie jestem zadowolona, ale ten nowy SX jest
                suuuuuper.

Mam pytanie do Pinik odnośnie śpiworka : śpiworki do SX i "zwykłego" speedi są
                podobne czy są ciepłe? i czy można wsadzić do nich dzieciaczka bez kurteczki z
                otuloną całą główką śpiworkiem tak, że wystaje jedynie buzia ze śpiworka? Jak
                ubierasz swojego synka (pozdrawiamsmile) na spacery, żeby nie było mu za zimno ?
                Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam Ania
      • lemona1 Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 16.02.04, 12:32
        Cześć,
        W jakim sklepie widziałaś ten wózeczek sx ?????? W jaki mieście??? To prawie
        niemożliwesmile) To chyba nie sx?smile
        Pozdrawiam,
        lemona1
        • tygisek Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 16.02.04, 12:56
          no wlasnie! to niemozliwe! przeciez chyba w piatek dzwonilam do dystrybutora na
          Polske i kobieta mowila mi ze on sie pojawi dopiero przelom marca-kwietnia!!!!!!!!
          czy to napewno byl Maxi Cosi Speedi SX? jesli tak, to gdzie?

pozdrawiam
          tygisek
        • kaate Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 16.02.04, 13:12
          Chyba niejasno sie wyrazilamsad ja SXa w sklepie nie widzialam "na zywo" ...
          wszystkie szczegoly, ktorymi sprzedawczyni mnie zasypala wziela z uloteksad z
          tego co udalo mi sie dowiedziec u dystrybutora, ten model ma byc w polsce na
          poczatku marca, wiec musimy uzbroic sie w cierpliwosc. i tak dobrze, ze nie
          czekaja z tym do maja, kiedy VAT bedzie 3x wiekszy (jak np bebecar, ktory nowe
          modele wprowadzi na polski rynek dopiero po wstapieniu do EU bo wtedy nie
          bedzie musial juz wydawac kasy na licencje, koncesje itp). C'est la vie.
          Sorry za zamieszanie. k.
          • pinik Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 16.02.04, 13:16
            Jesli ta pani znala ten wozek tylko z ulotek, to nie bardzo bym sie liczyla z
            jej zdaniem (tym bardziej, ze nawet na stronie Maxi cosi sa nieprawdziwe
            informacje dotyczace np. przedniego kola...).

Pinik
            • kaate Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 16.02.04, 13:23
              Tja... trzeba czekac i liczyc na to ze dzieci nie pospiesza sie na ten swiat
              przed terminemsmile
              • aniuko do kaate!!!!! 17.02.04, 22:29
                Wlasnie gdzies tam doczytalam, ze przenosisz sie do monachium!!! Ja ciagle szukam mam, ktrore
                mieszkaja w Monchium i okolicach. Ja mieszkam w Garsmisch-Partenkirchen, jestem mama 3,5 letniej
                Kasi i malego Jasia w brzuchu, ktory na swiat przyjdzie pod koniec czerwca. Jak chcesz napisz do mnie,
                oto moj adres: aniuko@gaponline.de. bedzie mi milo! Ania
          • pinik Re: Nowe Maxi Cosi Speedi SX 16.02.04, 13:23
            Hej dziewczyny,

jesli Wam niektorym tak zalezy na speedim, to w tym sklepie internetwym mozna
            go zamowic. Z tego co wyczytalam, to wysylaja tez za granice.

www.kinderwagen.de/webstore30/scripts/katalog.asp
            Na niektorych zdjeciach widac w jakim stopniu mozna w tym wozku polozyc oparcie
            (chyba tak jak w quinny freestyle XL. Te wozki maja wiele podobnych rozwiazan).

Pinik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka