Dodaj do ulubionych

laufrad z Netto

21.03.10, 12:21

viewer.zmags.com/publication/e95e833c#/e95e833c/1
od poniedziałku mają być w Netto w sprzedaży laufrady po 99zł.
Kompletnie się na nich nie znam, proszę o opinię, czy jest sens
kupować ten rowerek?
Obserwuj wątek
    • karmma Re: laufrad z Netto 25.03.10, 21:33
      My własnie dzisiaj kupiliśmy synkowi (2,4) laufrada w Netto za 99 zł. Uważam, że za te cenę całkiem ok. Metalowy, waży 3,7 kg, wysokość siodełka min. 35 cm i jest tak naprawdę, a max ponoć 42 ale nie mierzyliśmy tego. Ma małe plastikowe błotniki i hamulec ręczny na tylne koło. Do wyboru różowy i ciemnoniebieski.
      Mój synek już w sklepie wsiadł na rowerek i z okrzykiem "chcem pojechać!" zwiał na koniec sklepu, mimo że tylko chodził z rowerkiem między nogami. Widać było, że waga laufrada nie stanowi dla niego problemu i spokojnie go podnosi. Syn ma ok. 93-94 cm wzrostu i waży 14,5 kg. Taak więc na razie po dzisiejszej przymiarce mogę polecić, zwłaszcza że cena niewygórowana.
      • 77iwona Re: laufrad z Netto 26.03.10, 15:25
        Ja też poprosiłam mojego tatę aby zakupił dla mojej córeczki ten rowerek.
        Rowerek dojedzie do nas w niedzielę więc coś więcej będę mogła powiedzieć. Na tą
        chwilę powiem tyle, że zdecydowałam się z uwagi na cenę bo nie wiem czy moje
        dziecko złapie bakcyla. Córka ma 2,5 roczku i długość nóżki w buciku 41 cm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka