betticzka 16.04.10, 09:03 Poszukuję sprawdzonej perfumerii internetowej, gdzie można zamówić perfumy i nie obawiać się, że otrzyma się podróbkę. Czekam na linki. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataniera Re: Perfumeria internetowa 16.04.10, 09:08 www.perfumy-perfumeria.pl. Zamawiam u nich perfumy już od kilku lat, nie mam zastrzeżeń, ceny bardzo atrakcyjne, tym bardziej, że mam już spory rabat. Odpowiedz Link Zgłoś
betticzka Re: Perfumeria internetowa 16.04.10, 09:28 To pewnie również wiecie czym różni się woda toaletowa od wody perfumowanej Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: Perfumeria internetowa 16.04.10, 09:34 Ogólnie mówiąc woda perfumowana jest trwalsza niż toaletowa. Ale można na przykład kupić tester, który, jako że ma zachęcać klienta, też zazwyczaj ma bardziej trwały zapach.Na stronie którą podałam jest trochę fajnych objaśnień. Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Perfumeria internetowa 16.04.10, 15:49 Ja polecam Profumo, korzystałam kilka razy: www.profumo.pl/info_pages.php?pages_id=14 Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen.100 Re: Perfumeria internetowa 16.04.10, 21:56 [i]od kilku (5-6) lat korzystam z www.perfumeria.pl nigdy sie nie zawiodlam, choc ostatnio nie mieli tego zapachu na ktorym mi zalezalo wiec poszlam do kokurencji moge polecic na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
agazet3 Re: Perfumeria internetowa 16.04.10, 23:18 Z czystym sercem polecam: www.dolce.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś