napoleonka_k 30.04.10, 14:01 Moja córka niedługo będzie miała 2 urodziny. Myślałam żeby jej kupić taką kuchnię do zabawy. Czy to dobry pomysł,czy jeszcze za wcześnie? Jeśli dobry to jaką polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napoleonka_k Re: kuchnia dla 2-latki 30.04.10, 14:17 Ma ktoś taką?czy byłaby odpowiednia? allegro.pl/item1014714839_kuchnia_smoby_tefal_elektron_bon_appetit_akcesoria.html Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_87 Re: kuchnia dla 2-latki 30.04.10, 15:11 Niezły sprzęt Firma na pewno porządna, ale i cena niemała. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: kuchnia dla 2-latki 30.04.10, 15:22 Nasza corcia dostala kuchnie na 2 urodziny. To byl b. dobry pomysl. Przez kolejne lata sie nia bawila. W zasadzie mam ja teraz do sprzedania. Jest w b. dobrym stanie. tnij.org/kuchenka_2latka Moja 2-letnie corcia przy kuchence: tnij.org/kuchenka_2latki2 Odpowiedz Link Zgłoś
clapton1985 Re: kuchnia dla 2-latki 30.04.10, 16:06 Moja dostała taką na drugie urodziny. www.allegro.pl/item1009488005_smoby_kuchnia_elektroniczna_tefal_excellence.html Gotuje od początku. Trafiony prezent. Uważam, że firma Smoby jest solidna firmą. Ani jednej śruby - wszystko na solidne zatrzaski. Chcieliśmy kupić małej tą co Ty pokazałaś w linku, ale stwierdziliśmy, że taka kuchnie posłuży jej hohohoh więc zainwestowaliśmy w większą. I dobrze zrobiliśmy. Bo jak mała robi jedzonko to ma w tej kuchni dużo miejsca na postawienie tego co upichciła. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: kuchnia dla 2-latki 30.04.10, 18:12 to chyba zalezy od dziecka.nasza corka dostala ta najwieksza tefala na 2 urodziny i jest to porazka.po pierwsze-wcale nie taka stabilna - choc za taka cene powinna.po drugie mloda nigdy z niej w pelni nie korzystala i nie korzysta-tzn. bierze akcesoria i bawi sie nimi w kapieli.jedyne z czego korzysta to piekarnik bo "piecze"tam wszelkie ciasteczka z play doh.jednak kazde dziecko jest inne - syn mojej kolezanki w "naszej"kuchence jest zachwycony i zawsze przy niej sie bawi Odpowiedz Link Zgłoś
baranek77 Re: kuchnia dla 2-latki 30.04.10, 21:40 Wiadomo, wszystko zależy od dziecka. Moja córka też się nie garnęła do kuchni A mieliśmy Smoby Tefal - generalnie polecam, bo porządna, nie zajmowała wiele miejsca i blat na odpowiedniej wysokości, żeby się dziecko nie musiało zginać. www.allegro.pl/item956663301_smoby_kuchnia_studio_elektryczna_24295_tefal_cza.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulitki Re: kuchnia dla 2-latki 02.05.10, 19:18 moja miala w tym wieku taka niska kubusia puchatka, pewnie juz ich nie ma na allegro jak stawialo sie garnki w rozne miejsca to grala melodyjki z bajki, to chyba najbardziej ja wtedy ciekawilo Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia-s Re: kuchnia dla 2-latki 02.05.10, 19:47 Hej!!! Nasza córcia swoją pierwszą kuchnię dostała jak miała 1,5 roczku, była to zabawka Smoby tefal ta najniższa i najmniejsza.Mała bawiła się nią bardzo dużo, kuchnia zajmowała mało miejsca.Jedyne co mnie denerwowało, to że córka siedzi cały czas na kolanach,jak chce się pobawić i ze miała mało miejsca na wszystkie kuchenne graty.Idąc za ciosem napaliłam się na taką dużą Little Tikes.Wymieniliśmy ją na święta.Córka miała wtedy prawie 2,5 roku.Efekt jest taki że kuchnią córcia nie bawi się wcale a wcale, miejsca zajmuje sporo.Dobrze chociaż, że bawią się niż wszystkie inne dzieci, które nas odwiedzają.A najlepsze jest, to że siostry córcia ma też kuchnię tylko innej firmy i za każdym razem jak tam jesteśmy jest to ulubiona zabawka mojej małej.Weź tu traf za dzieckiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: kuchnia dla 2-latki 03.05.10, 00:41 Dla takiego maluszka to kup kuchnie little tikes bo jest BARDZO stabilna. Jest zrobiona z tego grubego plastiku co robi się domki ogrodowe, nic tam nie mozna odlamać ani połamać, chodźby nie wiem co dziecko robiło to się nie przewróci. Ma tez fajne funkcje dla takich maluchów - wydaje odgłozy gotowania, smazenia i lecącej wody. Po jakiego grzyba potrzebna Ci w domu kuchnia tefala która ma kraz z ktorego moze lecieć prawidziwa woda? Dasz 2 letniemu dziecku bawić się kranem z wodą w pokoju? Kuchnia tefala jest fajna dla starszych dzieci dla maluchów zdecydowanie lepsze rozwiazanie to liitle tikes www.allegro.pl/item1005466033_little_tikes_4111_kuchnia_elektroniczna_15_rzeczy.html Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h Re: kuchnia dla 2-latki 03.05.10, 19:04 Dla 2-latki kupiłam taką kuchnię, z drewna: można ją kupić na allegro za 200zł. Świetna jest, i rozmiarowo i "funkcjonalnie". Odpowiedz Link Zgłoś