Dodaj do ulubionych

fotelik cybex Solution - SZOK!!!!!!!!!!!!

08.05.10, 12:53
Przypadkowo znalazłam w necie testy cybex Solution
www.youtube.com/watch?v=Vdb-ZHlgcHw&feature=related
www.youtube.com/watch?v=ukRQqFa31DY&NR=1
i zbaraniałam.
Wydawałao mi sie że kupiłam najbezpiczniejszy fotelik no i juz tak nie uważam po obejrzeniu tego
Obserwuj wątek
    • koza_w_rajtuzach Re: fotelik cybex Solution - SZOK!!!!!!!!!!!! 08.05.10, 13:15
      Teraz właśnie też muszę kupić fotelik i nie wiem na co się zdecydować.. Myślałam
      o Cybexie, bo nie jest drogi i jeśli chodzi o atesty podane na stronie, to niby
      wypada bardzo dobrze, a teraz to już sama nie wiem..
    • donkaczka Re: fotelik cybex Solution - SZOK!!!!!!!!!!!! 08.05.10, 14:33
      niezle
      testy wygladaja na ADACA, z drugiej strony cybex ma u nich dobre oceny - moze to
      filmiki z testow po ktorych fotelik byl poprawiany?

za to roemer wypada dobrze, uff smile
    • aniakoles Re: fotelik cybex Solution - SZOK!!!!!!!!!!!! 08.05.10, 14:50
      do poczytania
      http://www.auto-motor-i-sport.pl/magazyn/fotelik-dla-dzieci-fotelik-test-Besafe-Izi-Combi-X2-Maxi-Cosi-Tobi-Romer-Storchenmuhle-Chicco-Key-1-Recaro-Polaric-Cybex-Solution-X-fix-Kiddy-Discovery-pro-Concord-8833-6.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,97434,111144005,111144005,linki_do_filmow_i_testow.html
      oglądałam różne filmiki, niestety w przypadku fotelika z przedziału 15-36 kg
      prawie wszystkie tak się zachowują - wszystko zależy od miejsca uderzeniasad
      • ilhenny Re: fotelik cybex Solution - SZOK!!!!!!!!!!!! 08.05.10, 20:51
        proszę nie bawcie się w ekspertów zobaczcie wszystkie filmy często umieszcza się
        do testów błędne zestawienia żeby sprawdzić co się będzie działo jak jest za
        małe albo za duże dziecko dokładnie z tych samych filmów wynika że jest najlepszy
        www.autoliitto.fi/testit_ja_ajoneuvot/lasten_turvaistuimet/cybex_solution_x-fix_2009/
        • mmala6 Re: fotelik cybex Solution - SZOK!!!!!!!!!!!! 08.05.10, 21:59
          wydaje mi się, ze to jest ten sam test. Nie rozumiem dlaczego 'dziecko'
          większe wypada z pasów a 'dziecko' mniejsze nie. Siedzą w tych samych
          fotelikach przecież. Czy coś źle widzę?
    • smeagoul Re: fotelik cybex Solution - SZOK!!!!!!!!!!!! 09.05.10, 09:39
      nigdzie nie mogę zobaczyc testów rodi xr z maxi cosi- znalazłyście gdzieś?
      • mmala6 Re: fotelik cybex Solution - SZOK!!!!!!!!!!!! 09.05.10, 18:22
        nie, też szukałam, bo mam dwa fotele Cybex Solution i MC ROdi xr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka