malpa513 14.05.10, 14:22 dzis mają tam byc jakies super wyprzedaze do 90%, byl ktos? rzeczywiscie jest tak tanio? a jak wyglądają ceny ubranek coccodrillo w porównaniu z normalnym sklepem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybalon1 Re: outlet Gdańsk 14.05.10, 14:40 zdecydowanie nie warto , korek wielki , kuuupa ludzi , brak miejsc na parkingu ....tyle wiem choć nie byłam . Mieszkam niedaleko i byłam tak kilka razy w normalny dzień , ceny nie powalają na kolana niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa513 Re: outlet Gdańsk 14.05.10, 14:44 a byłaś może w sklepie wójcika albo coccodrillo, jestem ciekawa o ile są tansze tam ubrania i czy są równie ładne jak te z normalnych sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: outlet Gdańsk 14.05.10, 14:58 ja byłam w sklepie Wójcika i Coccodrillo, wiesz, to zalezy co kto lubi mi generalnie ubrania Wójcika się nie podobają, więc nic tam ciekawego nie znalazłam jedyne na co zwróciłam uwagę, ze były suknie dla dziewczynek 86-110 takie bardzo strojne, na wesele, moze ktoś taką potrzebuje... w cocodrillo na co zwróciłam uwagę to body dla małych dzieci, do rozmiaru 74, był wybór i niezłe ceny dla starszych dzieci patrzyłam na rozmiar 98/104 niezbyt duży wybór, owszem tańsze niż w normalnym sklepie, ale moim zdaniem nic specjalnego, a cena nawet po przecenie stosunkowo wysoka Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: outlet Gdańsk 14.05.10, 15:33 dzisiaj to w ogóle nie ma szans tam wjechać, korek jest kilometrowych z każdej możliwej strony dojazdowej Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: outlet Gdańsk 14.05.10, 18:52 gdynia.naszemiasto.pl/artykul/411242,gigantyczny-korek-na-szadolkach-gdansk-na-poludniu,id,t.html?kategoria=675 Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: outlet Gdańsk 14.05.10, 19:46 korki byly, ale bez szalu widzialam gorsze i podejrzewam, ze powstaly wlasnie z powodu kierowania ruchem. My swoje odstalismy, ale sie madrze zaparkowalismy i nie bylo problemu. Co do samych przecen - to bez szalu. Ja specjalnie dzisiaj jechalam, bo sie umowilam z Paniami ze sklepu Kolorino na zakup krzesla do karmienia taniej. Kilka sklepow mialo drugi produkt 50 % taniej lub wez 3 plac za 2, a tak to normal. W Wojciku tylko cos ciekawego dla malutkich dzieci do 86cm i to w wiekszosci dla dziewczynek. Wieksze ciuchy tez ciekawe tylko dla dziewczynek. Cocodrillo - obnizka na wybrany asortyment. Z ciekawosci spojrzalam na cene kurtki letniej, ktora kupilam rok temu w normalnym sklepie w czasie letniej wyprzedazy. Tam 55 pln, tutaj juz po wszystkich znizkach - 76. To mnie zniechecilo i nie szukalam juz dalej. W wielu sklepach jest tez info, ze obnizki beda tez 15 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
patrag Re: outlet Gdańsk 15.05.10, 13:28 na Szadółki warto jechać, gdy są wyprzedaże, bez tego ceny w większości sklepów jak w normalnych, w niektórych nawet drożej, więc zanim się pojedzie, warto mieć obcykane ceny. ostatnio szukałam butów, identyczny model, ogladany kilka dni wcześniej w City Forum, w normalnym, nie outletowym sklepie, na Szadółkach był 20zł droższy. Warto do sieciówek z ubraniami, buty wypadają b. słabo - sportowe mało ciekawe modele, Venezia, Gino Rossi, Geox - w tych lepiej z cenami i wyborem. Generalnie byliśmy kilka razy, na ogół wracamy rozczarowani, że nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś