Gość: autor IP: *.chello.pl 20.05.10, 11:55 krój krojem, kolor kolorem, ale niech mi ktoś powie, jaka firma produkuje dżinsy, które się nie rozpadną po kilku miesiącach...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hcwarmia Re: Dżinsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.10, 12:05 i dlaczego, prawie wszystkie spodnie w kolorze niebieskim, wyglądają jak starte pumeksem szmaty? obrzydlistwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Dżinsy IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 20.05.10, 12:10 Dzinsy GAPa sa dobrej jakosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka sobie Re: Dżinsy IP: *.chello.pl 20.05.10, 12:15 @autor: A pozwolisz, że zapytam co Ty z tymi spodniami robisz? Bo sama mam kilka par iluśletnich, które wciąż się nie rozpadają-różnych firm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dżinsy IP: 213.134.152.* 20.05.10, 12:33 Spodnie Odra, a z butów wyłącznie Sofixy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Dżinsy IP: 195.150.133.* 20.05.10, 12:39 Według mnie biodrówki wymyślił ktoś, kto nienawidzi kobiet! Nawet najzgrabniejsza, szczupła i długonoga dziewczyna w biodrówkach wygląda okropnie, a lubują się w ich ubieraniu panie niewysokie i te o obfitym pasie. Koszmar jakiś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandzik Re: Dżinsy IP: *.chello.pl 20.05.10, 12:40 powiedzcie mi gdzie mozna kupic spodnie w duzych rozmiarach, 38/36 itp. Mam dosc lazenia od sklepu do sklepu i wychodzenia z niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Dżinsy IP: *.chello.pl 20.05.10, 12:44 @taka sobie noszę i piorę - nic wiecej. też mam ze dwie sztuki iluśletnie i te się trzymają dobrze. a levisy kupione dwa lata temu przetarły się na kolanach po niecałym roku. dałam im drugą szansę, bo leżą na mnie idealnie i kupiłam inną parę - historia się powtózyła. dlatego dziękuję innym za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mężatka Re: Dżinsy IP: 62.29.136.* 20.05.10, 12:44 dobrze mi się noszą dżinsy z s.Olivera i Zary. Mój mąż uwielbie Lee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwacz dzinsow Re: Dżinsy IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.05.10, 12:55 @taka sobie: a jakie to firmy? ja mam podobnie jak autor. czy to levisy, wranglery, hm, lee - wszystko się rwie w kroku po kilku miesiącach. mam wiele par spodni, które nadawałyby się jeszcze do noszenia, gdyby nie dziura w kroku.. niestety. spodnie, które nosiłem najdłużej ostatnimi czasy były marki levi's, ale kupilem je w sklepie vintage w glasgow. byly uzywane, ale mialy jeszcze te niespotykana dzisiaj metke - made in usa. a nie made in bangladesh, romania itp. a co do gapa, to wszystkie ciuchy maja doibrej jakosci, ale o dzisnach sie nie wpypowiem, bo kupilem parę, ale pozniej schudlem i przestalem nosic wiec nie wiem czy by sie porwaly zaraz, jak reszta moich spodni.. tesknie za latami 90ymi, kiedy to para dzinsow wystarczala spokojnie na 2-3 lata i nic sie z nimi nie dzialo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dżinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 13:03 dzinsy z lumpexu "funkiel nowki niesmigane" za 10zl nosi sie latami a te ze sklepu po 100 po 2 praniu na szmaty niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
france_telecom Re: Dżinsy 20.05.10, 13:06 mój syn nosi 40-letnią kurtkę wranglera, którą za młodu kupił sobie mój ojciec trochę się przetarła na kołnierzu, ale wciąż się trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Dżinsy IP: *.acn.waw.pl 20.05.10, 13:19 a ja tam w irlandzkim peeneysie kupuje jeansy 15-25 eur, rozniste, fajne, na rok starczają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcus Re: Dżinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 13:25 Tez mam bardzo zle doswiadczenia z Levisem, kiedys kiedy byly produkowane w USA to byly nie do zdarcia i mozna bylo w nich chodzic latami a teraz po kilku miesiacach sa juz wszedzie poprzecierane. Co ciekawe mam egzemplarz mocno eksploatowany przywieziony ze Stanow 5 lat temu i wygladaja lepiej niz miesieczne kupione u nas w sklepie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Dżinsy IP: *.chello.pl 20.05.10, 13:28 Co do wranglerów miałem 4 pary i każda para po 1,5 roku była już na śmieci w jednych spodniach dziury mi sie na kolanach zrobiły a w trzech pozostałych w kroczu wiec już nie kupuje tej firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabareciarz Re: Dżinsy IP: *.4web.pl 20.05.10, 13:30 Ceny markowych dżinsów w Polsce to istna kpina. Za 320zł czyli ok. 80?, można kupić "na zachodzie" przynajmniej 2 pary. Gdybyśmy porównali "zachodnie" zarobki do naszych, to wyszedłby niezły kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykrzyzowka Re: Dżinsy IP: 195.85.196.* 20.05.10, 13:38 jeansy cross - 3 miesiace i przetarte - do kitu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka sobie Re: Dżinsy IP: *.chello.pl 20.05.10, 13:40 To widzę, że miałam szczęście do spodni- swoją drogą najlepiej i najdłużej sprawują mi się te z House'a- a w sumie nie specjalizują się w jeansach, więc podwójna niespodzianka @ Mary- jestem szczupłą gruszką, dla mojego typu figury- z wąską talią i szerokimi biodrami biodrówki są nieocenione i właściwie innych spodni staram się nie nosić, bo tylko biodrówki o odpowiednim fasonie są dla mnie ok. Nie każdy we wszystkim dobrze wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papec Re: Dżinsy IP: *.riz.pl 20.05.10, 13:42 mój stary miał kiedyś Montany z taką blachą na tylnej kieszeni- po praniu można je było postawić na nogawkach, taki sztywny jeans był! gruby na 4 mml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Dżinsy IP: *.riz.pl 20.05.10, 13:48 MONTANA used to ruleed the world!!! Odpowiedz Link Zgłoś