Gość: Q Re: Dżinsy IP: 212.180.165.* 26.05.10, 22:02 Dżinsy które najdłużej nosiłem w ostatnich 10 latach kosztowały 50 zł i byłu kupione dośc przypadkowo na bazarze, Suwałkach - do tego super leżały. Wydanie 300 lub więcej złotych właściwie niczego nie gwarantuje (poza stratą kasy). Marka jest nieważna, a jakość materiału można samemu ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konishiko Re: Dżinsy IP: *.range86-172.btcentralplus.com 26.05.10, 22:10 Z Levisem i Mustangiem tez mialam zle doswiadczenia, ostatnio najbardziej chwale sobie spodnie z sieci sklepowych: rurki z niemieckiego Zero przetarly sie dopiero po trzech latach intensywnego uzytkowania, dobre doswiadczenia mam tez z brytyjskim Oasis. Znajomi chwala sobie dzinsy H&M - nie trwaja bardzo dlugo, ale sa ladne i tanie. Co do marek stricte dzinsowych, po kolezankach widze, ze G-Stary nosza latami, moze sie sama skusze. Da sie, ale od "klasycznych" firm obecnie trzymam sie z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rei Re: Dżinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 22:42 tylo Wedany, IML`e lub Reserved (ostateznie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dżinsy IP: *.toya.net.pl 26.05.10, 23:01 ESPRIT - 3 LATA i wciąż w użyciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WTF Re: Dżinsy IP: *.chello.pl 26.05.10, 23:53 Dżinsy idealne? Chyba sobie jaja robicie! Zero dzwonów, zero flare... Idealne dla jednego typu figury- to ja dziekuję ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dżinsy IP: *.icpnet.pl 27.05.10, 01:56 nie cierpię dżinsów, niebieskich nigdy nie będe ich nosić, źle mi się kojarzą, choć wiem że to dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazek Re: Dżinsy IP: 188.33.165.* 27.05.10, 06:42 Cotoonfield polecam, a ponadto Calvin Klein. Jeansy nie do zdarcia. Poza tym czasem uda sie kupic dobre Levisy, ale z tym juz gorzej. Najweksze badziewie to Cross i Mustangi (kiedys tak nie bylo), przetarly sie po niespelna roku i sa u mnie na czarnej liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: Dżinsy IP: *.chello.pl 27.05.10, 07:42 A mnie denerwuje co innego. Mam 50 lat, minimalną nadwagę i względnie proporcjonalną sylwetkę. Dżinsy noszę od dzieciństwa i zawsze dobrze w nich wyglądałam - ale tylko w tych ze stanem do talii i z prostymi nogawkami. Był czas (dość dawno temu), że takie właśnie były modne - i było OK. Jednak odkąd przestały być modne, nie sposób ich kupić. Tak, jakby "target" kończył się na szczupłej, długonogiej młodzieży. Czasem trafiam na takie modele (nowe) w lumpeksach - czyli gdzieś, ktoś je produkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: Dżinsy IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 07:45 wszysycy mowicie o rozpadajacych sie dzinsach- kupujcie swoje rozmiary, nie mniejsze, to nie beda sie rozwalac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urania Re: Dżinsy IP: 195.150.70.* 29.05.10, 19:15 Co do Levis-ów rzeczywiście marka się popsuła, mam jedne kupione jakieś 5 lat temu i nadal trzymają się do dobrze. Te kupione w zeszłym roku już dawno wylądowały w koszu. Lee też stanowczo nie polecam- kiedyś wytrzymywały wieki, teraz max rok Odpowiedz Link Zgłoś
xoxim Re: Dżinsy 20.06.10, 13:39 świetny jest ten budynek w tle! wie ktoś gdzie on się znajduje i jak się nazywa? dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
avanti24 Re: Dżinsy 21.06.10, 12:40 To nasza siedziba, budynek Agory - do obejrzenia na Czerskiej w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś