malpa513 01.06.10, 09:39 chyba od dzis miala byc nowa promocja, czy ktos widzial moze te zabawki, czy są fajne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ak2 a skąd informacja o takich zabawkach ?? 01.06.10, 10:12 na stronie HAPPY MEAL jest pokazane że teraz jest oferta gier Wodny Świat a od 9 lipca coś ze Shrekiem sie zacznie. Zwykle to co znajdowałam na stronie pokrywało sie z tym co w Mc Donald. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: happy meal - hello kitty, hot wheels 01.06.10, 10:21 Ja tam widzę na stronce HK i HW też ciekawa jestem co to takiego, bo córa reklamę widziała i już piszczy Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: happy meal - hello kitty, hot wheels 01.06.10, 10:40 Na żywo nie widziałam, ale są na stronie: www.happymeal.pl/ Trzeba kliknąć na "Zapraszamy", na dowlną zabawkę i na chmurkę "Zobacz wszystkie zabawki". Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: happy meal - hello kitty, hot wheels 01.06.10, 12:53 Na żywo też nie widziałam, ale patrząc na stronę mam wrażenie, że to jakiś badziew. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa513 Re: happy meal - hello kitty, hot wheels 01.06.10, 12:58 no mi tez sie nie podoba to patzrąc na stronie, dawno nie dali juz nic fajnego, moze za miesiąc z okazji shreka bedzie cos lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
kkowalska1 Re: happy meal - hello kitty, hot wheels 02.06.10, 07:56 działa wam ta strona? Odpowiedz Link Zgłoś
lolka33 Re: happy meal - hello kitty, hot wheels 01.06.10, 18:36 Byłyśmy dzisiaj z Córką i pomimo, że to dziewczyna to oczywiście wybrała auto ( nr 4 to czarne z nalepkami do nalepienia ). Auto ma napęd i z dotychczasowych zabawek to najlepsza jaką miałyśmy z Happy Meal, ale my sporadycznie w Mc Donald's bywamy, bo ja nie toleruję "śmieciowego jedzenia". Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: happy meal - hello kitty, hot wheels 02.06.10, 18:12 mam nr 3 wyścigówkę, na dole kluczem trzeba dokręcić śrubę, wtedy po przełączeniu pstryczka na on, świeci mu się silnik. Jak to hot wheels jakość w miarę ok, wolałam smoki Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: happy meal - hello kitty, hot wheels 02.06.10, 20:51 wróciliśmy własnie z autkiem nr 1 dwa różnokolorowe wymienne nadwozia + napęd. Całkiem przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś