Dodaj do ulubionych

gry nauka literek

20.06.10, 12:39
polećcie proszę gdzie kupię gry do nauki liter dla przedszkolaka?
jakie polecacie? wiem, że są takie tablice magnetyczne i literki do
tego, ale co jeszcze godne polecenia?
dzięki
Obserwuj wątek
    • monikawbj Re: gry nauka literek 20.06.10, 13:01
      Prawdę mówiąc naukę literek zaczęłam od pisania na kartce papieru dużych liter,
      teraz córka sama je wypisuje i wyszukuje na klawiaturze komputera, a za tydzień
      skończy 3 lata wink
      Może dla starszego dziecka coś takiego?
      www.allegro.pl/item1072579553_l7988_drewniana_gra_ukladanka_literki.htmlpozdrawiam
    • mamawaw Re: gry nauka literek 20.06.10, 17:25
      tu masz pełen wybór
      www.nygus.pl/go/_category/?idc=id_3&order=1&page=1&producer_id=0&record_row=long&lang=pl
    • mamachlopca1 Re: gry nauka literek 20.06.10, 19:24
      www.allegro.pl/item1083542290_ukladanka_wesoly_pociag_nauka_alfabet_zabawa.html
      www.allegro.pl/item1074281440_ukladanka_edukacyjna_alfabet_nauka_zabawa.html
      ten pierwszy pociag syn uwielbial-ukladal go juz majac 2,5 roku-ladnie potem
      kojarzyl literke z obrazkiem.to z drugiego linku trudniejsze bo juz do nauki
      pisania raczej.mielismy jeszcze taka gre Alfabet-wydaje mi sie ze to to tylko w
      innym pudelku
      www.allegro.pl/item1058377579_trefl_gra_edukacyjna_alfabet_zgadywanka_wawa.html
      to sa zagadki z napisana literka na jaka ma byc rozwiazanie na jednej czesci
      puzla a na drugiej odpowiedz w formie obrazka.
      no i jeszcze malutkie puzzle piankowe z literkami.
      ok 4 rz odkryl laptopika dzieciecego-wiadomo-naciskal literke a glos mu mowil co
      to jestwink
      jeszcze to:
      www.allegro.pl/item1088769403_wyrazy_poznaj_litery_i_ucz_sie_czytac_5_alex.html
      jesli chodzi o tresc to podobne do tego z drugiego linka.ale w obole z tej serii
      sa takie madre gry-a wlasciwie to pomoce bo tego gra nie mozna nazwacwink
      • kinder0610 Re: gry mamochłopca 20.06.10, 22:15
        dziękuję mamochłopca za dokładne wskazówki pozostałym osobom
        również. Właśnie trafiłam na te gry z SOWĄ i coś na pewno wybiorę.
        Czekam na jeszcze inne podpowiedzi smile z góry dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka