superslaw 20.06.10, 14:08 Drogie emateczki, chcę sobie kupić fajne, wygodne japonki, do pracy i na zakupy, na długie spacery .Może ktoraś posiada takie i powie czy warte są swej ceny( dla mnie ona dość spora, ale rozważam jeśli bedzie warto) podzielcie się proszę opiniami: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka2 Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 14:15 do pracy w japonkach??? jak dla mnie dość oryginalny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 14:21 A nie przyszło ci do głowy, że nie każdy pracuje w STRASZNIE WAŻNEJ FIRMIE i nie musi na szczęście zakładać do pracy służbowego uniformu? Ja też chodzę do swojej pracy m.in.w japonkach. Do autorki wątku: dla mnie bomba! Zdradź cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Re: arianko 20.06.10, 18:09 cena 280 )) i własnie jak piszecie, moja praca nie wymaga służbowego stroju)) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: arianko 20.06.10, 19:56 Chyba nie dałabym tyle, mam podobne kupione w niemieckim deichmanie ale nie ecco. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: arianko 21.06.10, 08:41 superslaw napisał: > cena 280 )) i własnie jak piszecie, moja praca nie wymaga > służbowego stroju)) o matko, klapki fajne, tylko ta cena Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 18:12 ja NIE pracuję w "strasznie ważnej firmie" i zasadniczo dress code niekoniecznie mnie dotyczy, aczkolwiek w japonkach bym NIE poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 19:34 Ja tam nie mam z tym problemu, mój szef twierdzi, że jemu bez różnicy w czym chodzimy, jedynie na wyjazdy do klientów trzeba się ubrać normalnie. A czy jestem ubrana jak na disco czy w worek pokutny to on ma to w nosie. A ja cenię sobie wygodę. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 19:57 Lola, cokolwiek nie miałabym na sobie to i tak w parcy musze zmienic na medyczne ubranko i odpowiednie buty. Japonki na upały sa bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 21.06.10, 08:43 a, to inny deseń od stycznia czeka mnie podobna zabawa, na pół roku tylko na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 19:55 A dlaczego nie. Nie każdy w korporacji pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 14:22 Co to za miła praca, gdzie można chodzić w japonkach? Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 14:31 na przykład moja... albo w podkoszulkach z dziwnymi napisami mogę chodzić. a wracając do meritum. lubię buty ecco, wygodne są, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
oneone11 Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 14:34 Moja też! Nie mam do czynienia z klientami, więc nie mam narzuconego stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 14:38 też chciałabym, o ile wygodniej jest Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 19:58 Ja mam narzucony medyczny mundurek i klapki. W szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 14:38 SZkoła? sklep z odzieżą dziecięcą? sklep z zabawkami? Praca przy telefonach, typu infolinia? Ja pracowałam w poważnej, wydawałoby się firmie ubezpieczeniowej, kontakt z klientem, a panie przychodziły w japonkach, o wieczorowym makijażu nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 14:48 wygodne i warte acz - jak wszystko z ecco - kompletnie aseksualne i dobrze komponujące się wyłącznie ze spodniami Odpowiedz Link Zgłoś
circa.about Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 19:25 Miałam poprzedni model tych klapek chyba z 5 lat i z zalem ogromnym musiałam je wyrzucić, bo sie wzięły i rozleciały . Były super, najlepsze moje klapki. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 19:28 Tego modelu nie miałam, ale klapki Ecco są generalnie wygodnie i przyjemne. OT też chodzę do pracy w japonkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 19:59 Fajne, super wygodne japonki kupilam za cale 90 zl.Skorka-czarna lakierowana,super wyprofilowane ,z paskiem na pięcie.Do pracy, na wyjscia.Wygodne, ale i kobiece jednoczesnie.Na spacer zas kupilam sobie crocsy- nie ma wygodniejszego obuwia.Ecco do mnie nie przemawia, przymierzałam sie nie raz.Za ta cene mam 2 pary jakosciowego obuwia. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 20.06.10, 22:23 zdradź firmę lola Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 21.06.10, 08:54 Zebym to ja wiedziala.Kupilam 2 lata temu w obuwniczym, gdzie sprzedaja buty roznych producentow, a na tych japonkach nie ma logo.Nie pomoge niestety.Szukac trza. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 21.06.10, 07:36 Myślałam, że to męskie Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie mam te klapki... 21.06.10, 09:53 i jeżeli chodzi o wygodę to rewelacja!! Zresztą jak większość butów ecco. Te klapki są w stałej ofercie ecco od kilku sezonów - kolory tylko zmieniają. Ja akurat mam lakierowane czerwone i do pracy też zakładam )) Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: mam te klapki... 22.06.10, 02:49 Nie mam takich, ale wszytskie buty Ecco jaki miałam (nie było ich zbyt wiele) były bardzo trwałe i wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: temat zakupowo-klapkowy( proszę o nieprzenosz 21.06.10, 13:35 Drogo Z żalem, ale zrezygnowałabym z zakupu z powodu ceny Odpowiedz Link Zgłoś