katrio_na 03.07.10, 20:00 Przyjazne ceny w Merlinie: merlin.pl/browse/promotion/206/specjalna-oferta-klocki-lego-do-45-taniej.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia799 Re: Lego 04.07.10, 14:38 taaa... ceny mają dobre, ale niestety nie przewidzieli chyba zainteresowania, bo wysyłki są mocno opóźnione. I niestety przez Merlina wczoraj poszłam na urodziny do dziecka bez tych klocków, bo nie zdążyli dostarczyć i ani przepraszam, ani pocałuj się w d.... a tłumaczenie Pani konsultantki: "bo jest sezon urlopowy...", dlatego ja odpuszczam sobie merlina na razie( Odpowiedz Link Zgłoś
mojedzieciaki Re: Lego 06.07.10, 13:47 Ja ostatnio korzystam z DlaDzieciaczka.pl. Zrobiłem już u nich kilka zamówień. Jedno przyszło następnego dnia po zamówieniu, pozostałe dwa drugiego dnia po zamówieniu. Poza tym ceny rewelka. Już niedługo będę się cieszył całą kolekcją klocki Cobi Grunwald. Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: Lego 06.07.10, 17:59 Nie trzeba byc detektywem aby stwierdzic, ze to reklama - nie o to chodzi na tym forum Inna sprawa, ze Cobi to inna sprawa. Z Lego maja jedynie to wspolnego, ze moze kiedys staly obok nich na polce. Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: Lego 04.07.10, 17:07 W tej kwestii sie nie wypowiem - jakos szczegolnych poslizgow z terminowoscia nie pamietam ale zawsze staram sie robic zakupy z duzym wyprzedzeniem. A ceny naprawde dobre, bardzo trudno w ogole upolowac jakas przecene a juz na Star Wars... Szkoda jednak, ze zlikwidowali mozliwosc 3 miesiecznego przedluzania zamowienia - w okresie wakacyjnych bardzo by sie to przydalo. A tak zaszalec nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
malpa513 Re: Lego 05.07.10, 09:30 a nie jest taniej? mi sie wydawalo ze jakies 15 zł taniej niz na allegro, a gdzie mozna kupic taniej lego wg Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Lego 05.07.10, 09:57 a zaglądałaś na allegro? patrząc na serię Star Wars: - zestaw 8084, najtaniej na allegro 35 zł, w Merlinie 53,99 zł - zestaw 8085, najtaniej na allegro 75 zł, w Merlinie 107 zł więc albo te promocyjne ceny zniknęły albo wcale nimi nie były Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Lego 05.07.10, 09:59 i jeszcze jedno "Oferta specjalna! Klocki Lego do 45% taniej!" ... no patrząc na poprzednie ceny i te niby specjalne to nie mogę się nigdzie doliczyć tych 45% zniżki... Odpowiedz Link Zgłoś
malpa513 Re: Lego 05.07.10, 10:06 a ja patrzylam na takie zestaw helikopter do gaszenia pożaru w merlinie 66 zł a na allegro i marketach w promocji 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Lego 05.07.10, 10:35 może na ten konkretny zestaw trafiłaś w promocję. według mnie w merlinie nie ma okazji. przynajmniej na te zestawy które mnie interesują. merlin to oszuści i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Lego 05.07.10, 10:46 Promocja właśnie się skończyła a ceny na wybrane zestawy były naprawdę dobre - mnie interesowało tylko Duplo, a były ledwie trzy zestawy: lotnisko, straż pożarna i zabawa z liczbami. Odpowiedz Link Zgłoś
asikwikt Re: Lego 05.07.10, 11:22 ceny sie zmienily - wczoraj ogladalismy star wars lego 8084 i bylo po 35 PLN w merlinie i dzisiaj za 53 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
zuzuua Re: Lego 05.07.10, 11:29 tak. potwierzdam ceny sie zmienily. zabawa z liczbami byla wczoraj po ok 60 zl, a lego toy story chudy i buzz na ratunek za 57. i na pewno bylo taniej niz na allegro - sprawdzalam. teraz niestety jest duuuuzo drozej Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Lego 05.07.10, 11:41 właśnie ceny wróciły do normalnosci czyli faktycznie są po 35 zł Odpowiedz Link Zgłoś
smisto Re: Lego 05.07.10, 13:02 nie wiem jak pozostałe zestawy, ale lego atlantis można kupić o wiele taniej niż na allegro np. lego atlantis spotkanie z kałamarnicą merlin- 107, allegro najtaniej 130 głębinowy potwór merlin- 77 zł - allegro - 95 zł więc chyba jednak się opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Lego 05.07.10, 14:01 oooo to sie bardzo ciesze, ze wczoraj zamowilam straz pozarna za 167 pln. Mialam sie wstrzymac do dzisiaj Dobrze, ze tego nie zrobilam. Liczby byly po 60 pln, a po ile byl ten trzeci rodzaj duplo dla dzieci, bo jak zamawialam to juz go nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: Lego 06.07.10, 10:57 Moze nie jestes zalogowana i nie wyswietlaja Ci sie ceny z rabatem? Porownywalam z Allegro i wiekszosc byla naprawde w okazyjnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś