lamia78 12.07.10, 21:34 czy macie takie lezaczki?jak sie sprawdzaja? a moze polecacie jakies inne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasol-inka Re: lezaczek bright stars 12.07.10, 22:25 posiadam dzieć uwielbia - pod warunkiem wyłączenia wibracji gada sobie do zabawek na pałąku i próbuje powoli do nich łapkami sięgać Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: lezaczek bright stars 12.07.10, 23:32 Też mamy i przydawał się baaaaaaardzo zanim zaczęła sama siadać i pełzać Lubiła melodyjki i wibracje, z początku też pałąk (później poszedł w odstawkę, bawiła się samymi zabawkami). Uwielbiała się w nim bujać, jadła w nim, czasem drzemała www.youtube.com/watch?v=al8FKBsRD8w tak się bujała (czasem mocniej ;p) www.youtube.com/watch?v=zDingpYO_zE tu oglądała bajki z poziomu łóżeczka www.youtube.com/watch?v=zj2nBqzYmmM tak mi pokazywała, że chce do leżaczka (te ruchy głową na początku służyły w leżaczku do rozbujania ) Generalnie fajne siedzonko i nie żałuję wydanych pieniędzy. Niedługo będę sprzedawać żeby się komuś innemu przysłużył tak jak nam Odpowiedz Link Zgłoś
antyg-ona79 Re: lezaczek bright stars 13.07.10, 11:16 hehe, Lucynka ma niezłą frajdę Mam huśtawkę bright starts. Używaliśmy od 2-go miesiąca ale jakiś tydzień temu poszła w odstawkę. Chyba się znudziła. Tatiana nagle zaczęła płakać na jej widok. Patrząc na ten leżaczek wydaje mi się, że mógłby być fajniejszy od huśtawki ze względu na to, iż pozwala przybrać bardziej pionową pozycję. Dziecko więcej widzi. Ale moja mała teraz nie potrafiłaby chyba usiedzieć w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
myszulka21 Re: lezaczek bright stars 13.07.10, 12:27 leżaczek jest rewelacyjny!! Moj synek uwielbial go! Tak jak Lucynka bujal sie w nim calymi godzinami, ja moglam spokojnie sprzatac, gotowac. Synek ani zabawek nie potrzebowal, wystarczylo mu bujanie. Najpierw sobie w nim lezal i patrzyl, a gdy mial ok 2 miesiecy sam zaczal sie bujac. Podnosil brzuszek i juz do dziela. Gdy go kladlam do innego lezaka to plakal w nim po uprzefniej próbie bujania, gdy widzial ze nie ma efektu. CHcial do swojego, tak go sobie upodobal. Na prawde polecam, nigdy nam sie nie przewrocil ani nic mu sie w nim nie stalo. Nie zaluje tych 180 zlotych, wydalabym drugei tyle wiedzac ile dziecko bedzie mialo radosci! Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: lezaczek bright stars 13.07.10, 12:52 a czy taki jest fajny: www.tomi.pl/szczegoly/11438/_fisher_price_lezaczek_bujaczek_cudowna_planeta_t4145_0m_warszawa ? chce kupic i nie wiem jaki czy lepiej taki ze jest wygiety i dziecko samo sie buja. moze podajcie jakies firmy, modele? Odpowiedz Link Zgłoś
easy_martolina84 Re: lezaczek bright stars 13.07.10, 12:56 Mam taki: www.allegro.pl/item1127241542_fisher_price_lezaczek_bujaczek_h4144_do_18kg_s_k.html Fajny,bo do 18 kg.Moja prawie 11 miesieczna nadal w nim zasypia w 3 minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: lezaczek bright stars 13.07.10, 12:58 znalazlam film: www.youtube.com/watch? v=IdsB0fGc0k0&feature=related chyba tak by to wygladalo???? Odpowiedz Link Zgłoś
malusiamamusia Re: lezaczek bright stars 13.07.10, 15:27 Mam identyczny jak Lucynka i jestem bardzo zadowolona. Kupiłam na allegro uzywany,ale w super stanie( niecałe 60 zł z przesyłka). Jest caly rozkładany więc nie ma problemu z praniem.Wibracje działają na moją Hanusię wiatropędnie i bardzo je lubi,a melodyjki denerwują bardziej mnie więc ich nie włączam. Ogólnie rewelacyjna sprawa z takim leżaczkiem,i moim zdaniem nie ma co wydawać kasy na fisher prica bo niewiele się różni (oczywiście poza tym że są bardziej kolorowe). Ja polecam! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: lezaczek bright stars 14.07.10, 20:24 Ja z tym leżaczkiem mogłam spokojnie się wykąpać bo Lucy uwielbiała siedzieć w leżaczku, słuchać melodyjek i patrzeć jak się myję Zapłaciłam za nowy 140zł na allegro, już z przesyłką Odpowiedz Link Zgłoś
magdafront Re: lezaczek bright stars 13.07.10, 16:05 My mielismy taki jak Lucynka Wszystko bylo fajnie do momentu az Filip zaczal sie bujac naprawde mocno i w koncu gotujac obiad uslyszalam trzask, obejrzalam sie a tu dziecko sie smieje w ruinach lezaczka. Dobrze ze nic mu sie stalo, mogl sie nadziac na te prety, strasznie sie wystraszylam i zostal zakupiony lezaczek-bujaczek Fischer Price do 18 kg ale tak naprawde to lubi go dopiero teraz Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: lezaczek bright stars 14.07.10, 20:25 A co dokładnie się zepsuło? Coś się złamało, czy się rozłożył? Może źle zmontowany był? Odpowiedz Link Zgłoś