Dodaj do ulubionych

List polecony

15.07.10, 14:04
Moje pytanie może wydać się głupie ale muszę zapytać-jak wysyłacie list
polecony to skąd macie potwierdzenie nadania?Bo jak wypełnię ten kwitek to mi
go nie oddają a ja nigdy nawet nie pomyślałam żeby zapytać.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • anyx27 Re: List polecony 15.07.10, 14:06
      To jest własnie ten kwitek, który wypełniasz, a pani w okienku podbija
      pieczątkę i oddaje.
      • ki-tty Re: List polecony 15.07.10, 14:25
        Mi jeszcze nigdy nie oddawały tego kwitka-ale teraz sama o to się upomnęsmile
        Dziękismile
        • pasik Re: List polecony 15.07.10, 14:50
          Eee żartujesz przecież to jest Twoja własność przecież to dowód nadania oraz podstawa do jakichkolwiek roszczeń reklamacyjnych.
        • beata985 Re: List polecony 15.07.10, 14:53

co????
          A panie to w ogole wiedzą po co tam siedzą?????
          To jest twoje jedyne potwierdzenie i w razie zaginięcia przesyłki nie będziesz miała prawa do
          reklamacji....
          Następnym razem jak ci nie da to zdecydowanie zażądaj tego kwitka, spytaj dlaczego nie daje i co się
          stało z poprzednimi ....
          • migotka_bober Re: List polecony 15.07.10, 15:31
            ona ci tego kwitka nie bedzie wciskac do reki,wyda reszte z kwoty ktora placisz
            za wyslanie i rzuca ten kwitek w twoja strone na lade, masz go zabrac i schowac
            smile one to robia odruchowo,nie wierze ze go sobie sobie zostawia tongue_out
            • ki-tty Re: List polecony 15.07.10, 19:53
              migotka_bober napisała:

> ona ci tego kwitka nie bedzie wciskac do reki,wyda reszte z kwoty ktora placisz
              > za wyslanie i rzuca ten kwitek w twoja strone na lade, masz go zabrac i schowac
              > smile one to robia odruchowo,nie wierze ze go sobie sobie zostawia tongue_out

Dzisiaj na poczcie wydała mi resztę,podziękowała a kwitek leżał u niej.Dopiero
              jak zapytałam to powiedziała,że zapomniała mi go oddać.Teraz jak mi nie dadzą
              potwierdzenia nadania to się sama upomnę!
          • malpa513 Re: List polecony 15.07.10, 20:09
            dziwna sytuacja, Panie na poczcie raczej wiedza po co sa kwitki...
            • ki-tty Re: List polecony 15.07.10, 20:15
              U mnie czasami robią wielką łaskę albo jak dyskutują z koleżankami to zapominają
              co robią.
              • migotka_bober Re: List polecony 15.07.10, 20:20
                wszedzie tak chyba jest na poczcie smile jak nie pamietam czasow komuny to sobie
                ide na poczte i od razu sie przypomina big_grin uponinaj sie koniecznie o te kwity, po
                to sie placi dodatkowo za polecony abys miala ten wlasnie papierek z numerem, w
                razie reklamacji Pani sie na Ciebie wypnie bez tego dowodu nadania

ki-tty napisała:

> U mnie czasami robią wielką łaskę albo jak dyskutują z koleżankami to zapominaj
                > ą
                > co robią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka