ki-tty 15.07.10, 14:04 Moje pytanie może wydać się głupie ale muszę zapytać-jak wysyłacie list polecony to skąd macie potwierdzenie nadania?Bo jak wypełnię ten kwitek to mi go nie oddają a ja nigdy nawet nie pomyślałam żeby zapytać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyx27 Re: List polecony 15.07.10, 14:06 To jest własnie ten kwitek, który wypełniasz, a pani w okienku podbija pieczątkę i oddaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ki-tty Re: List polecony 15.07.10, 14:25 Mi jeszcze nigdy nie oddawały tego kwitka-ale teraz sama o to się upomnę Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: List polecony 15.07.10, 14:50 Eee żartujesz przecież to jest Twoja własność przecież to dowód nadania oraz podstawa do jakichkolwiek roszczeń reklamacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: List polecony 15.07.10, 14:53 co???? A panie to w ogole wiedzą po co tam siedzą????? To jest twoje jedyne potwierdzenie i w razie zaginięcia przesyłki nie będziesz miała prawa do reklamacji.... Następnym razem jak ci nie da to zdecydowanie zażądaj tego kwitka, spytaj dlaczego nie daje i co się stało z poprzednimi .... Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_bober Re: List polecony 15.07.10, 15:31 ona ci tego kwitka nie bedzie wciskac do reki,wyda reszte z kwoty ktora placisz za wyslanie i rzuca ten kwitek w twoja strone na lade, masz go zabrac i schowac one to robia odruchowo,nie wierze ze go sobie sobie zostawia Odpowiedz Link Zgłoś
ki-tty Re: List polecony 15.07.10, 19:53 migotka_bober napisała: > ona ci tego kwitka nie bedzie wciskac do reki,wyda reszte z kwoty ktora placisz > za wyslanie i rzuca ten kwitek w twoja strone na lade, masz go zabrac i schowac > one to robia odruchowo,nie wierze ze go sobie sobie zostawia Dzisiaj na poczcie wydała mi resztę,podziękowała a kwitek leżał u niej.Dopiero jak zapytałam to powiedziała,że zapomniała mi go oddać.Teraz jak mi nie dadzą potwierdzenia nadania to się sama upomnę! Odpowiedz Link Zgłoś
malpa513 Re: List polecony 15.07.10, 20:09 dziwna sytuacja, Panie na poczcie raczej wiedza po co sa kwitki... Odpowiedz Link Zgłoś
ki-tty Re: List polecony 15.07.10, 20:15 U mnie czasami robią wielką łaskę albo jak dyskutują z koleżankami to zapominają co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_bober Re: List polecony 15.07.10, 20:20 wszedzie tak chyba jest na poczcie jak nie pamietam czasow komuny to sobie ide na poczte i od razu sie przypomina uponinaj sie koniecznie o te kwity, po to sie placi dodatkowo za polecony abys miala ten wlasnie papierek z numerem, w razie reklamacji Pani sie na Ciebie wypnie bez tego dowodu nadania ki-tty napisała: > U mnie czasami robią wielką łaskę albo jak dyskutują z koleżankami to zapominaj > ą > co robią. Odpowiedz Link Zgłoś