aagulek 18.08.10, 00:25 witam, może coś doradzicie, co jest teraz hitem dla chłopców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenland Re: jaka zabawka dla chłopca 6 lat 18.08.10, 01:01 moj ma 6,5 roku - uwielbia Star Wars więc nawet najmniejsza figurka go ucieszy, marzy obecnie o plecaku Star Wars, nawet malutkich zestawach Lego Star Wars, koszulkach, zegarze na ścianę, naklejce na ścianę z Lordem Vaderem. Ale on tak ma od roku i jego koledzy w przedszkolu tez. O niczym innym nie mówi dosłownie... aż mam cofkę jak od rana mnie katuje tymi SW. Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: jaka zabawka dla chłopca 6 lat 18.08.10, 08:22 6-cio latka lepiej zapytac czym się interesuje, co lubi, nie kupowałabym prezentu "w ciemno" mój np. Star Wars "nie cierpi" jak sam mówi, więc nie ucieszyłby się Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: jaka zabawka dla chłopca 6 lat 18.08.10, 08:32 Mój, teraz już 7 latek, od chyba 3 lat ma bzika na punkcie lego i autobusów. Uwielbia wszelkie pojazdy autobusy, wszystko co jest z autobusem, symulatory prowadzenia tych pojazdów. Nawet od 3 lat twierdzi, że jak dorośnie to będzie kierowcą MPK ( nie wiem czy płakać czy się cieszyć ). Myślę więc, iż warto sprawdzić jakie są upodobania chłopca. Nigdy nie lubił spidermana, nie kręciły go bakugany i za SW też nie przepada. Odpowiedz Link Zgłoś
18buzka do jaroosi 18.08.10, 10:10 hej pzeczytałam w jakis watku ze twoj synek uwielbia autobusy. ja mam 5 latka ktorym jest fanem autobusów. wydaje mi sie ze wszytsko co z autobusami, to juz mu kupilam, ale moze polecic cos co twoj synek bardzo lubi i jest zwiazane z autobusami pzdr 18buzka Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf Re: jaka zabawka dla chłopca 6 lat 18.08.10, 09:26 Mój 6 latek miał w czerwcu urodziny. Dostał: - pistolety NERF - fajna zabawa, ale tylko z kimś, - Mega Rig z matchbox taki z dinozaurem, - grę Zgadnij kto to? elektroniczną. Nerf leży, merg rig leży. Gra jest w użytko co kilka dni. Nadal hitem są klocki Lego city creato ostatni Atlantis. anka Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalej1 Re: jaka zabawka dla chłopca 6 lat 18.08.10, 09:35 zestawy: lego hot wheels Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: jaka zabawka dla chłopca 6 lat 18.08.10, 09:51 Może którąś z gier lego-to nowość, więc i hit dla wiekszości chłopców. Generalnie gusta 6, 7-latków koncentrują się wokół aktulanie popularnych bajek-Ben 10, star wars, bakugany, toy stroy (choc to ostatnie ryzykowne-dla 6,5 latków już zbyt dziecinne jako zabawki). Poza tym zestawy konstrukcyjne i popularnonaukowe-np. clementoni "kopalnia złota", "kopalnia kryształó" itp albo szkielety dinozaurów ukryte w skale, do samodzielnego rozbijania. Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: jaka zabawka dla chłopca 6 lat 18.08.10, 09:39 Najlepiej podpytac ale tez powiedzialabym ze Lego. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jaka zabawka dla chłopca 6 lat 18.08.10, 20:23 mój 5.5 latek - wszystko co związane z 'superbohaterami'. Ostatnio Astro Boy- ale niestety nie ponieważ nie jest to film Disneya to nie można dostać żadnych gadżetów poza samym filmem Jakby była chociaż koszulka....Poza tym Superman, Spiderman (choć obu filmów nie widział bo mój mąż uznał, że to jeszcze nie dla niego). SW nie zna. Lego...Duplo na pewno ucieszyłby się z każdego nowego zestawu. Podobnie z Bionicle i tym podobnych stworów, także Lego City/Creator ale tego ma tak dużo, że pewnie nowy worek klocków nie zrobiłby na nim wrażenia. Zastanawiamy się czy warto kupować grę Lego... Odpowiedz Link Zgłoś
aagulek Re: jaka zabawka dla chłopca 6 lat 18.08.10, 20:52 super dziękuję za wszystkie rady Odpowiedz Link Zgłoś