lizbetka 19.08.10, 11:32 Pytanie jak w temacie. A może najtaniej jest na Allegro ? Będę wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vegutka Re: Duplo- w którym hipermarkecie najtańsze ? 19.08.10, 12:27 Ja z marketów to najtaniej widziałam duplo w Auchanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakornelci Re: Duplo- w którym hipermarkecie najtańsze ? 19.08.10, 13:45 Mi się wydaję, że najtaniej będzie na allegro, chociaż w selgrosie większość zestawów widziałam w porównywalnych cenach co na allegro. najlepiej sprawdź sama, porównaj i zobaczysz co się bardziej opłaca. No chyba że poczekasz na promocje, zdarzają się a wtedy duplo jest w naprawdę dobych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Re: Duplo- w którym hipermarkecie najtańsze ? 19.08.10, 14:10 Zdecydowanie najtaniej wychodzi w Auchan, podobne ceny jak na allegro, tylko bez kosztów przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Duplo- w którym hipermarkecie najtańsze ? 19.08.10, 15:12 Lizbetka na dwa zestawy Duplo jest promocja w rossmannie-nie mam pojęcia czy wychodzą taniej czy drożej w porównaniu z allegro ale po prostu mi się w oczy wczoraj jak byłam rzuciły. Jeden z zestawów to złobek dla zwierząt, drugi jakiś z carsami. Zobacz w gazetce online i porównaj a nuż taniej wyjdzie... Jeżeli chodzi o markety to zazwyczaj duplo najtaniej chyba są w auchan i tesco poza promocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
lizbetka Re: Duplo- w którym hipermarkecie najtańsze ? 19.08.10, 17:26 Dzięki dziewczyny. Nie mam możliwości sama sprawdzić bo najbliższe miasto z marketami mam ponad 100 km od mojego miasteczka. Ale w najbliższym czasie zamierzam kupić parę zestawów ( a będę w Gdańsku) i zastanawiam się gdzie korzystniej zrobić zakupy- Allegro czy market. Słonko, ja poluję na farmę, przyczepę kempingową, sklep dla zwierząt i stajnię . Zajrzę , jak radzicie do Auchan i Tesco, może będzie choć tak samo jak na Allegro, przynajmniej przesyłka odpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Duplo- w którym hipermarkecie najtańsze ? 19.08.10, 18:40 Możesz mi podesłać linki do tych zestawów których szukasz(bo farm na przykład kilka róznych)? będę jechać w najbliższym czasie do marketu robić wyprawki dla dzieci z akcji do któregoś z marketów to rzucę okiem po ile są ale myślę, że jak nie ma Gwiazdki to będzie ciężko kupić coś taniej niż na All. Odpowiedz Link Zgłoś
lizbetka Re: Duplo- w którym hipermarkecie najtańsze ? 19.08.10, 18:47 Postaram się wkleić obrazki al nie wiem czy mi się uda Farma, Nr katalogowy: 5649 Odpowiedz Link Zgłoś
lizbetka Re: Duplo- w którym hipermarkecie najtańsze ? 19.08.10, 18:51 No, udało się, więc dalej: Stajnia, nr katalogowy: 5648 Sklep dla zwierząt: 5656 Przyczepa: 5655 Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Duplo- w którym hipermarkecie najtańsze ? 19.08.10, 23:22 Ja kupowalam w gdanskim Auchan wiele zestawow duplo o wiele taniej nawet niz na allegro. rolnik -13.50 pln opiekun zwierzat -17 pln woz policyjny 39 pln klocki xxl -119 pln zestaw z kilkoma zwierzakami tez wychodzil o 8 pln taniej niz najtaniej na allegro bez przesylki. Nie spotkalam sie z lepszymi cenami w innych hiper. Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: Duplo- w którym hipermarkecie najtańsze ? 20.08.10, 11:06 W Selgrosie chyba najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Duplo- w którym hipermarkecie najtańsze ? 20.08.10, 23:53 Ja bylam kilka tygodni temu w selgrosie i patrzylam na ceny duplo. Byly duzo wyzsze niz auchan'owe. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 byłam w tesco 20.08.10, 18:51 W moim tesco nie ma żadnego z tych zestawów, będę na dniach jeszcze w realu albo auchan to spojrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: byłam w tesco 20.08.10, 22:38 w Careffourze kemping 129zł, sklep dla zwierząt 99zł, Smyk:farma- UWAGA: 319zł!, kemping 169. Odpowiedz Link Zgłoś