Dodaj do ulubionych

jeszcze H&M czy są już ocieplane spodnie na sanki

01.09.10, 20:55
narty itp oraz rękawice na śnieg?
upatrzyłam sobie na niemieckiej stronie H&M, pytam u nas i pytam, a pani nic
nie wie w sklepie. Czy w innych (większych miastach) już są?
nie mogę coś wkleić linku, chodzi mi o te na szelkach, ale ocieplane (nie na
deszcz, bo te to są) po 24,95 euro i o rękawice te długie na śnieg? w zeszłym
roku nam się bardzo sprawdzały
z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • my_valenciana Re: jeszcze H&M czy są już ocieplane spodnie na s 01.09.10, 22:27
      Są, kupiłam w zeszłym tygodniu - czarne.
      • blizniaki14 Re: jeszcze H&M czy są już ocieplane spodnie na s 02.09.10, 09:10
        a u nas nadal nie ma, tylko te spodnie na deszcz, ja chciałam takie niebieskie
        (granatowe) ocieplane w rozmiarze 116. Czyżby do mniejszych miast nie dawali sad
        a rękawiczki szukam i dla chłopca i dla dziewczynki
        • my_valenciana Re: jeszcze H&M czy są już ocieplane spodnie na s 02.09.10, 10:25
          Po dłuższym zastanowieniu muszę sprostować, ze rzeczywiście te spodnie są granatowe.
          • misia_75 Re: jeszcze H&M czy są już ocieplane spodnie na s 02.09.10, 11:53
            A w jakiej cenie są te spodnie?
    • mohag Re: jeszcze H&M czy są już ocieplane spodnie na s 02.09.10, 12:00
      Byłam wczoraj w jednym z poznańskich H&M i spodni zimowych jeszcze nie było. Są różne kurtki, czapki i rękawiczki
      dzianinowe. Pojawiły się również buty ocieplane - dla chłopców takie czarne z futerkiem, dla dziewczynek chyba
      typu "emu" (te mnie mniej interesowały). Rękawiczek na śnieg ani spodni zimowych jeszcze nie było. Jedynie na
      dziale dla dziewczynek były takie na deszcz nieocieplane.
      • blizniaki14 Re: jeszcze H&M czy są już ocieplane spodnie na s 02.09.10, 13:05
        Dziękuję za odpowiedzi smile czyli u nas podobnie, te same rzeczy są co u ciebie
        mohag. Może dopiero będą te typowo zimowe. Będę zaglądać co chwilkę do H&M.
        • mohag Re: jeszcze H&M czy są już ocieplane spodnie na s 02.09.10, 13:15
          Ja też się szykuję na te zimowe spodnie smile
          • blizniaki14 Re: jeszcze H&M czy są już ocieplane spodnie na s 02.09.10, 14:22
            smile jakby co dajcie znać dziewczyny,że już są smile dzięki, ja też dam, jak będę
            wiedzieć smile
    • blizniaki14 melduję 08.09.10, 19:11
      mąż był dziś w Galerii Krakowskiej, były już te ciepłe spodnie na szelkach na sanki (czarne i niebieskie), niestety 116 była jedna para z plamą więc nie brał, ale zapytał i to dopiero pierwszy rzut, więc jeszcze będą na pewno.
      Za to w C&A takich spodni już nie było,tzn tylko jedna para (mały rozmiar) a podobno mąż mówił,że wyglądały też całkiem fajnie i tańsze były chyba o 20zł od tych z H&M.
      Mam nadzieję,że w Nowym Sączu też na dniach będą te spodnie.
      Szkoda tylko,że H&M mamy, ale C&A w tej wsi nie ma wcale sad
      • puellae_2007 Re: melduję 08.09.10, 20:22
        W Bielsku są dla małych chłopców ,dzisiaj kupiłam na 86.
        • blizniaki14 Re: melduję 08.09.10, 20:37
          w Krakowie były i dla małych i dla większych, ale mało na razie sztuk
    • misia_75 Na szelkach 99zł, bez szelek 39zł 09.09.10, 00:13
      Są jeszcze bez szelek po 39zł, grubość taka sama no i nie mają dodatkowego sciągacza w nogawce (ale na sanki idealne no i ta cenasmile )
      O takie:
      allegro.pl/h-m-nowe-zimowe-spodnie-ocieplane-kol-09-98-i1214197489.html
      • blizniaki14 Re: Na szelkach 99zł, bez szelek 39zł 09.09.10, 09:18
        Tak ceny potwierdzam smile Mój starszak jest za chudy na spodnie bez szelek, a dopinać mu nie chce innych, bo mogą spadać w czasie zabaw jednak. Dlatego wolę jednak takie z przyszytymi szelkami wink
        Mąż twierdzi,że te w C&A dla naszego byłby bardziej praktyczne, no tak tylko C&A tu brak

nasz Tonio
        nasze bliźniaki Jaś i Tusia
        przed ślubem 4 lata, a po ślubie...
        • greenland Re: Na szelkach 99zł, bez szelek 39zł 09.09.10, 09:29
          > Mąż twierdzi,że te w C&A dla naszego byłby bardziej praktyczne, no tak tylko C&
          > A tu brak

te z C&A są takie bardzo wysoko zabudowane - coś w ten deseń ale przyznam, że zbytnio się nie przyglądałam:

https://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/03a7d02f.jpg
          • mawri Re: Na szelkach 99zł, bez szelek 39zł 09.09.10, 12:23
            kupiłam w H&M w M1 Czeladź szare ocieplone na gumowych szelkach na 80 cm za 79,70 ,dla chłopca ,fajne
            • krasulas Re: Na szelkach 99zł, bez szelek 39zł 10.09.10, 12:03
              Od dzisiaj w bytomskich HMowcu są turkusowe.
              Wiszą wprawdzie na dziale dziewczęcym, ale... kupiłam synowismile

Dla dziewczynek - UWAGA - cudne fioletowe o tym samym fasonie śniegołapy od spodu, szelki.
              Cena 99zł
              Kurtek dla dziewuch narcisarkich w kratę nadal brak.
              pozdro

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/qc/tg/0tjy/EuGBDWXTaqbIIae84X.jpg
              • agni71 Re: Na szelkach 99zł, bez szelek 39zł 10.09.10, 12:23
                Czy ze śniegołapem sa tylko fioletowe? Ja raczej bedę szukała czarnych... Czy te spodnie mają regulacje w pasie?
                • krasulas Re: Na szelkach 99zł, bez szelek 39zł 10.09.10, 12:53
                  Nienie - czarne, fioletowe, turkus.
                  Regulacja szelek na rzep - plastikowe ślizgacze były lepsze.
                  Regulacja pasa po bokach na zewnątrz za pomocą rzepów - ale sporej możliwości zmniejszenia obwodu nie ma.
                  Wykonane oczywiście starannie.
                  pzdr

* Zuzanna (13 luty 2004r.)
                  * Tymon (6 styczeń 2009r.)
              • greenland Re: Na szelkach 99zł, bez szelek 39zł 10.09.10, 12:56
                W Poznaniu w Plazie w HM jeszcze wczoraj wieczorem nie było spodni na szelkach. Bez szelek są od tygodnia.
                • krasulas Re: Na szelkach 99zł, bez szelek 39zł 10.09.10, 13:26
                  u nas dzisiaj dostawa - w kazdym śląskim HM
                  czekam na kurtki narciarskie, a kobitki szczegółów nie znają - być może przyszły w dzisiejszej dostawe skoro są spodnie, a jeszcze ich nie wyciągnięto.
                • mohag Re: Na szelkach 99zł, bez szelek 39zł 10.09.10, 13:32
                  W Malcie wczoraj na szelkach też nie było. Bez szelek są różowe i czarne w dużych ilościach. Ja ich nie kupię, bo moje dziecko jest za chude smile
                  Ja kupiłam czarne w C&A - wisiało aż 8 sztuk... Może jak pojawią się turkusowe w H&M to się skuszę... Też dla chłopca smile Będą idealne do kurtki. Te kurtki (turkusowe w dużą kratę) sprzedawane są na dziale dziewczęcym, a czapki, szaliki i rękawiczki idealnie pasujące do nich kolorem na chłopięcym, hmm...
                  A w poznańskim Kappahl pustki. Kilka pojedynczych kurtek i czapek. Spodni na szelkach podobno jeszcze nie było. Tylko długie rękawiczki na śnieg w dużych ilościach.
                  • beata1974 Re: Na szelkach 99zł, bez szelek 39zł 10.09.10, 13:55
                    a widział ktoś może w rozmiarze 134, 140 bo jak na razie są tylko wszędzie do 128 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • mohag Re: Na szelkach 99zł, bez szelek 39zł 11.09.10, 20:38
                      No i dotarły spodnie do Poznania (wczoraj były w Plazie), turkusowe na dziale chłopięcym, a na dziewczęcym trzy kolory. Niestety nie wiem do jakiego rozmiaru. Nie zauważyłam również czarnych.
                      Pojawiły się również rękawiczki czarne na śnieg, oraz polarki w kratkę i bluzy z kapturem z Kermitem i Elmo. Więcej nie pamiętam smile
          • blizniaki14 greenland 10.09.10, 14:53
            tak o te chodzi dokładnie, tylko czarne, bo granatowych niestety nie ma
            Te turkusowe z H&M też są fajne, ale my mamy granatowo niebieską kurtkę z zeszłego sezonu C&A dobrą, tylko spodni brak. W takim razie ja chętniej kupię te z C&A dla mojego szczupłego syna wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka