Dodaj do ulubionych

Allegro- czy to jest NEXT????

11.09.10, 13:19
Witajcie. Podczytuje czasem to forum, bo nie ukrywam jest dla mnie często kopalnią wiedzy smile
Chciałabym zatem zapytac się Was, czy ten polarek jest firmy Next?? Podoba mi się, i jest akurat na synka, ale mam wątpliwości. Widziałam kiedys identyczny ale był firmy M&S....
allegro.pl/next-pingu-polarek-pingwin-r-104-i1222212752.html
Obserwuj wątek
    • malowanka06 Re: Allegro- czy to jest NEXT???? 11.09.10, 13:26
      Kupujesz firmę czy polarek który ci się podoba?
      Nie rozumiem:
      skoro ci się podoba, jest dobry to co za różnica czy Next czy M&S? (ta druga firma też jest dobra).
      • clonek13 Re: Allegro- czy to jest NEXT???? 11.09.10, 13:28
        poproś sprzedawcę o zdjęcie metki wewnętrzej
      • milka755 Re: Allegro- czy to jest NEXT???? 11.09.10, 13:35
        Po pierwsze nie chciałabym byc wprowadzona w błąd. Po drugie, jeśli to M&S to pewnie nie osiągnęłoby takiej ceny jak Next, a na cenie tez mi zależy. Po trzecie chodzi o zwykłą uczciwość.
        • oteczka Re: Allegro- czy to jest NEXT???? 11.09.10, 15:45
          Ubranka M&S są dużo droższe niż NEXT .
        • koza_w_rajtuzach Re: Allegro- czy to jest NEXT???? 11.09.10, 18:51
          > Po drugie, jeśli to M&S to p
          > ewnie nie osiągnęłoby takiej ceny jak Next, a na cenie tez mi zależy.

Jeśli na cenie Ci zależy, to nie powinnaś tej bluzy na forum pokazywać. Moja córka jak ją zobaczyła, to od razu powiedziała, żeby jej ją kupić tongue_out.
          • milka755 Re: Allegro- czy to jest NEXT???? 11.09.10, 19:46
            Kupuj śmiało smile
            Ja identyczny widziałam w lumpeksie za 5 zł. Niestety tamten na synka był za mały, ale może jeszcze będę miała szczęście i znajdę smile))
            Nie dam ponad 20 zł + koszty przesyłki za używany fałszywy Next , w dodatku w stanie dobrym.
            • koza_w_rajtuzach Re: Allegro- czy to jest NEXT???? 12.09.10, 12:41
              > Kupuj śmiało smile

wink
              Dzięki za pozwolenie, ale byłby na moją córę trochę za mały wink. Poza tym ostatnio nie chce mi się na allegro kupować.
      • aga_tka81 malowanka06 11.09.10, 15:43
        Tak piszesz jakbyś nic nie kupowała firmowego, czasami jest ważna firma nie tylko ze względu na jakość. Autorka wątku miała na pewno racje ze M&S nie osiągnie takiej ceny jak NEXT (choć z pewnością nie jest dużo gorszą firmą), też nie lubię być wprowadzana w błąd.
    • gosiek.w.77 Re: Allegro- czy to jest NEXT???? 11.09.10, 13:30
      To jest M&S, albo sprzedającej się pomyliło, bo wystawiała sporo ubranek next i nie zmieniła opisu, albo celowo wprowadza w błąd.
    • katka761 Re: Allegro- czy to jest NEXT???? 11.09.10, 17:06
      masz wątpliwości - napisz do Sprzedającej.
    • tzka Re: Allegro- czy to jest NEXT???? 11.09.10, 18:01
      Na zdjeciu nie widac metki, ktora powina byc wszyta posrodku od strony szyjki. Zdjecia pokazuja to miejsce, ale metki nie ma. Jakis czas temu inna sprzedajaca wystawila ten polarek: allegro.pl/show_item.php?item=1203567059
      Przy okazji - tez b. duzo ciuszkow Next sprzedaje i sporadycznie cos innego, wiec tez sie mogla "pomylic" w opisie. Obserwuje jej akcje od jakichs 2 sezonow. Allegrowiczka, ktorej link zamiescilas ma juz kilka negow (+ kolejne wycofane) i neutrali... Mialam u niej licytowac bluzeczki dla synka, ale sie chyba jednak wyluzuje. Mam juz za soba kilka allegrowych wpadek i wiecej nie jest mi potrzebne. A ceny Next uzywanych ubranek mnie porazaja. Zwlaszcza ta sprzedajaca, ktorej link podalam, ma aukcje, na ktorych kupujacy sie niemal bija o ciuszki dla malego chlopca.
    • milka755 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :-) 11.09.10, 19:50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka