karolina7700 16.08.09, 18:22 Ktoś odwiedził już ten hotel w Bodrum?? Jakie odczucia?? A moze ktoś w najbliższym czasie się tam wybiera?:) Ja lecę 22.09 z Katowic; biuro WEZYR. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: Delta Beach Resort BODRUM IP: *.chello.pl 16.08.09, 19:03 witam, ja się wybieram od 18 siepnia na tydzień, tez z wezyrem do delta beach resort! więc jak wróce zdam relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina7700 Re: Delta Beach Resort BODRUM 16.08.09, 23:33 Dzięki serdeczne!:) Już myślałam, że nikt tam nie jeździ:)Życzę zatem udanego wypoczynku!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Delta Beach Resort BODRUM IP: 88.244.114.* 20.08.09, 09:57 hej aktualnie przebywam w nim - hotel bardzo fajny, po remoncie, kaskadowo rozłożony na wzgórzu, dostep do każdego miejsca zapewniają windy. Najważniejsze to że nie ma tu pełnego obladowania ludźmi, nie ma kłopotów z kolejkami przy barach, rezerwowaniem leżaków itp , no i mało naszych rodaków, co też jest na plus :) jeżeli masz jakies szczegółowe pytania pytaj śmiało, pozdrawiam znad basenu Odpowiedz Link Zgłoś
karolina7700 Re: Delta Beach Resort BODRUM 20.08.09, 10:09 Super:) Cieszę się bardzo z dobrych wiadomości:) Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego błogiego lenistwa:) Ja lecę dopiero we wrześniu... Właściwie mam parę pytań:) Ciekawa jestem jak jest z internetem, jest bezprzewodowe i można korzystać ze swojego komputera? A drugie pytanko dot. standardu zakwaterowania. Ja nie dopłacałam do pokoju z widokiem na morze, bo nie ma to dla mnie większego znaczenia:) Dostałam zakwaterowanie w pokoju standard land:) Jest duzo gorszy od de lux land czy view?:) Życzę miłego leniuchowania!!! Pozdrawiam i dziękuję serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Delta Beach Resort BODRUM IP: 88.244.114.* 20.08.09, 14:13 Więc tak - internet bezprzewodowy ogólnodostępny jest formalnie w lobby barze, ale na terenie praktycznie całego hotelu są 2 dodatkowo 2 sieci zabezpieczone, jeżeli przy zakwaterowaniu zapytasz boyahotelowego o nie, to napewno poda Ci hasłą do nich - i wtedy praktycznie możesz korzystać z sieci w pokoju, przy basenie czy na plaży. Standard zakwaterowania - delux jest podobno większy, nastawiony na rodziny... Ja sam wykupiłem standardowy bez widoku na morze, ale na miejscu przy zakwaterowaniu "mała rozmowa z recepcjonistą i ..." spowodowała, że dostałem pokój z widokiem na morze:) Pokoje są wg mnie całkiem fajnie urządzone, jest mini bar (darmowa woda), sejf, tv itp. Klimatyzacja sprawna i niezależnie działająca od "klucza-karty". Jedyna rozbieżność czy też przekłamanie z info podawanymi przez BP - to godziny obowiązywania all - na stronach BP podają, że do 02 - w praktyce jest tylko do 24, nawet na disco. Rezydent nic nie zmienił w tej kwestii. Ale nie ma problemu z "wyliczaniem 1 person 1 drink" jak w niektórych hotelach. Obsługa bardzo miłą, praktycznie cały czas coś dzieje w hotelu - przeróżne animacje. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
karolina7700 Re: Delta Beach Resort BODRUM 20.08.09, 15:50 Dziękuję za odpowiedz i również pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Delta Beach Resort BODRUM IP: *.chello.pl 25.08.09, 17:43 Witam! widzę, że kolega z turnusu zdążył zdać relacje :) więc tylko mogę potwierdzić, że godny polecenia hotel! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina7700 Re: Delta Beach Resort BODRUM 25.08.09, 21:16 Dokładnie:) Już wszystko wiem i cieszę się, że dobrze wybrałam. Serdecznie dziękuję za wszystkie info i życzę miłego końca wakacji:) Pozdrawiam!!! Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Delta Beach Resort BODRUM IP: 195.116.31.* 02.09.09, 15:26 Witam. Pozwolicie że podłącze się pod temat. Chodzi mi o lokalizację hotelu. Hotel jest w Bodrum czy w Yalikavak. Na easygo.pl znalazłem ofertę i lokalizacja jest podana właśnie taka. O co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina7700 Re: Delta Beach Resort BODRUM 04.09.09, 13:08 Gość portalu: jaro napisał(a): > Witam. > Pozwolicie że podłącze się pod temat. Chodzi mi o lokalizację hotelu. Hotel jes > t > w Bodrum czy w Yalikavak. Na easygo.pl znalazłem ofertę i lokalizacja jest > podana właśnie taka. O co chodzi??? Delta Beach Resort is located at the Yalikavak Bay of Bodrum Peninsula. With its 10.000 m2 area it is one of the largest hotels in the area. Our hotel is 17 km. to Bodrum Centrum, 2 km. Yalikavak Centrum & 45 km. to the Bodrum Airport. To info ze strony hotelu:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Delta Beach Resort BODRUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 18:55 z chłopakiem tez lecimy 29 wrzesnia z poznania, do zobaczenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina7700 Re: Delta Beach Resort BODRUM 13.09.09, 19:51 Ja wracam 29, wiec wychodzi na to, ze się niestety miniemy... Mimo wszystko udanego wypoczynku!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Delta Beach Resort BODRUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 09:41 Ja też lecę do tego hotelu 29.09 z Gdańska. Bedziemy grupą 6 os:) Więc dozobaczenia:) p.s. mam tylko nadzieje, że pogoda jeszcze dopisze..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Delta Beach Resort BODRUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 17:16 Ja z żoną lecimy do tego hotelu 29.09 br z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Delta Beach Resort BODRUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 17:20 Kuba byłeś w tym hotyelu wrucileś już napisz jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
anida63 Re: Delta Beach Resort BODRUM 18.09.09, 23:12 witam! co prawda wybieram sie z mezem do innego hotelu-Ersan Resort ale chcialabym zapytac o wycieczki fakultatywne-czy moze ktos dac namiar na jakies porzadne :) biuro w Bodrum (u rezydentow pono wiele drozej...) no i polecic co nieco? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Delta Beach Resort BODRUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 19:29 my lecimy we wtorek z grupa 30 osobowa! wiec Polaków bedzie duuuzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś