berecik7 16.09.10, 14:01 Doradźcie. Moja mama ma hopla na punkcie zmarszczek. Wypróbowała już 1000 kremów i pomysły mi się już kończą , co kupować na kolejne urodziny. Cena tak do 350 złotych. Polećcie jakieś cudo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexa0000 Re: coś na zmarszczki ! Szybko ! 16.09.10, 14:07 Botox. Jadę niedługo ponownie-kurze łapy przy oczach za 300 przy ekipie co najmniej trzyosobowej. Naprawdę wierzysz, że kremy pomagaja na zmarszczki? Przeciez to pic na wodę. Zaden krem jej nie pomoże. 350 na krem?Lubisz wywalać forsę w błoto, to kup. A w ogóle to jakie ma zmarszczki, i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: coś na zmarszczki ! Szybko ! 16.09.10, 14:08 jak 1000 kremów nie pomogło, to żadne nowe cudo też nie da rady jak myślisz czemu te wszystkie bardzo bogate kobiety wstrzykują botoks, robią operacje plastyczne, bo kremy nawet te drogie nie działają na zmarszczki Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: coś na zmarszczki ! Szybko ! 16.09.10, 14:20 karnet na siłownię, aquaerobik czy jakieś jogo-pilatesy. Albo kije do nordic walking. Ruch fizyczny gwarantuje że kobieta będzie szczupła, gibka i młodo wyglądająca. Nic nie pomoże wklepywanie kolejnych papek kiedy ciało oklapnięte, żylaki na łydkach, krew nie krąży. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: coś na zmarszczki ! Szybko ! 16.09.10, 17:10 Ajej, a może ona się rusza, jest szczupła i gibka ale ma zmarszczki. Co wtedy Alabamo? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: coś na zmarszczki ! Szybko ! 17.09.10, 08:20 Szczupłe osoby mają zazwyczaj więcej zmarszczek niż te okrąglejsze Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 alabama 18.09.10, 21:10 skoro o tych kijach mowa to PO CO ONE SA? pytam powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: coś na zmarszczki ! Szybko ! 16.09.10, 16:43 serum night repair estee lauder, albo jakieś inne serum poprostu. to na noc EL jest moim zdaniem bardzo fajne i wg mnie działa Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: coś na zmarszczki ! Szybko ! 16.09.10, 17:10 Mogę polecić, ale cena znacznie wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: coś na zmarszczki ! Szybko ! 16.09.10, 19:06 Podobno retinoidy (czyli preparaty z pochodnymi wit. A) sa skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: coś na zmarszczki ! Szybko ! 17.09.10, 07:37 olejek pichtowy zmieszany w odpowiednich proporcjach z nafta kosmetyczną. Ale cena nie ta bo to nie przekracza nawet 20 zł..... Odpowiedz Link Zgłoś
zmyslona2 Re: coś na zmarszczki ! Szybko ! 17.09.10, 23:22 izak31 napisała: > olejek pichtowy zmieszany w odpowiednich proporcjach z nafta kosmetyczną. a coz to za magiczna mikstura, napisz coś więcej, jakie to są odpowiednie proporcje? Odpowiedz Link Zgłoś
ruta.dl Re: coś na zmarszczki ! Szybko ! 17.09.10, 08:18 moze Avon? ma od nastepnego katalogu preparaty z serii a-new dla wieku 55+ Cala seria jest niezla, a te nowe podobno jakies rewolucyjne sa. Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: coś na zmarszczki ! Szybko ! 17.09.10, 23:13 Ja mamie kupiłam Olay Regeneris (ok. 70 zł), i zadowolona jest. Nie wiem, czy to efekt placebo Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: coś na zmarszczki ! Szybko ! 18.09.10, 18:06 Botox albo wypelniacz, ewentualnie jakis zabieg kosmetyczny.Krem z pewnoscia nie bedzie tak skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 botox, kwas hialuronowy 18.09.10, 21:12 wylacznie. na sobie nie probowalam. jeszcze ale wprobuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cottonka kwas hialuronowy 21.09.10, 14:41 Żadne kremy nie spowodują zniknięcia zmarszczek. Ja miałam krem tzw botoinę za ok 300 zł. Pieniądze wyrzucone w błoto. Podziała jedynie kwas hialuronowy, malutkie zastrzyki, gdzieniegdzie botoks (bardziej dla utrzymania efektu). Wiem, bo sobie zafundowałam Odpowiedz Link Zgłoś