aga.tekila 25.09.10, 18:49 przynajmniej tak było dzisiaj w Poznaniu i ma być jutro na wszystkie produkty kaxs, trzecia najtańsza rzecz gratis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: kappahl 3 za 2 na kaxs 25.09.10, 19:56 cała kolekcja? łącznie z polarami, kurtkami, spodniami...? wierzyć mi się nie chce... pamiętam, że dotychczas owszem była, ale np. na bluzeczki z konkretnych wieszaków Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: kappahl 3 za 2 na kaxs 25.09.10, 20:01 W Warszawie dzisiaj nie widzialam takiej promocji. Ale moze nie zwróciłam uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.tekila Re: kappahl 3 za 2 na kaxs 26.09.10, 08:18 mówię o Poznaniu na całą kolekcję wszędzie były rozwieszone i na kurtkach i na body i na spodniach. Wyrazie zaznaczenie że na wszystkie produkty od kaxs. Ja akurat potrzebowałam spodni i bluzy, więc trochę dziecku pokupowałam. W całym sklepie były rozwieszone takie zielone informacje, zaraz obok tych na spodnie dla stałych klientów. Mało tego moja mama kupowałam akurat dla mojego brat właśnie rzeczy zimowe i jeszcze że chciała przystąpić do programu tzn zostać stałą klientką otrzymała 15% zniżki. Ona wyszła szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś