Dodaj do ulubionych

Kombinezon dla niemowlaka pliiss?

27.09.10, 08:47
Poszukuje najlepiej na allegro kombinezonu cieplego dla chlopca nosi teraz 68 jest dla niego takie lekko za duze wiec na zime chyba 74 potrzbuje.Jednoczesciowy najlepiej z bucikami albo tak jak spioszki.Cena do okolo 150z.Pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Kombinezon dla niemowlaka pliiss? 27.09.10, 08:51
      Bardzo fajne widziałam w Kappahl:

https://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_389825_F_1.jpg

129 zł, minus rabat 25% wychodzi całkiem spoko cena. Jest tez wersja różowa.
      • ania_kryszcz Re: Kombinezon dla niemowlaka pliiss? 27.09.10, 08:59
        Tylko czy to jest cieple?
        • agni71 Re: Kombinezon dla niemowlaka pliiss? 27.09.10, 09:09
          Moim zdaniem tak.
        • marcowa_nadzieja Re: Kombinezon dla niemowlaka pliiss? 27.09.10, 09:10
          Fajne i napewno ciepłe kombinezoniki są teraz na promocji w ENDO. Ja w zeszłym roku dla młodszej miałam ten i był super - wygodny do zakładania i cieplutki.
        • sagaa Re: Kombinezon dla niemowlaka pliiss? 27.09.10, 09:11

ania_kryszcz napisała:

> Tylko czy to jest cieple?

Jak chcesz taki sprawdzonej firmy to ja mogę polecić kombinezon firmy Mariquita.

Są dostępne na Allegro w cenie około 100 zł. Na początku mieliśmy w rozm. 68 - córa miała go całą zimę (troszkę zawyżona rozmiarówka). Zalety: jest mega ciepły, idealny na polską typową mroźną zimę, jednocześnie w miarę lekki i co ważne szybko schnie (uprałam w południe po spacerze i na rano był już suchy). Wada: buciki trochę się odpinały (słabe napy), ale nie miało to większego znaczenia przy niemowlaku, bo i tak nie była w stanie sobie ściągnąć bucika.

W zeszłym roku córeczka miała dwuczęściowy z Mariquity i też nam się sprawdził.
      • ania_kryszcz Re: Kombinezon dla niemowlaka pliiss? 27.09.10, 09:29
        Tal wizualnie bardzo mi sie podoba ten kombinezon ciekawe czy w naszym Kappahl w olsztynie będąsad
        W sob.wybieramy sie po kombinezon dla strszej 4latki do tchibo moze uda sie i dlamalego kupic.
    • hop_angel agni71 27.09.10, 09:23

a sa takie dla dziewczynek i z jakiej strony to linkowałas?
    • enut Re: Kombinezon dla niemowlaka pliiss? 27.09.10, 09:33
      A uzywany moze byc? Mam po swoim dziecku, bardzo cieply, w nienagannym stanie, tyle ze bez stopek. W razie czego pisz na priva.
      • puellae_2007 Re: Kombinezon dla niemowlaka pliiss? 27.09.10, 09:36
        Ja również mam-nowy firmy cool club, rozmiar 74. W razie czego-pisz na privsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka